Έλληνας εργάτης έπεσε πάνω σε γερμανικό μπλόκο στην Σάμο!!! και αλλα τέτοια αριστερα παραμυθία!
Έλληνας εργάτης έπεσε πάνω σε γερμανικό μπλόκο στην Σάμο!!! και αλλα τέτοια αριστερα παραμυθία!

Είναι απο αυτά τα "έγκυρα" άρθρα αριστερών που προσπαθούν χρονιά ολόκληρα να πείσουν οτι το πρόβλημα ειναι η Γερμανία ο "εχθρός" και το εχουν καταφέρει!!αφου ο μέσος ελληναρας νομίζει οτι επιβαλει μετρά μια χωρα προκτεκτορατο της Αμερικής μετα το 1945 και επίσημα υπό κατοχή!οπως και την κανουν ισλάμ.

Εδω νομίζει οτι το 1940 έκανε "εισβολή" στην Ελλάδα για την κατάκτηση! η αμορφωσιά σε όλο της το μεγαλείο! μου λέει ο άλλος ο Μεταξάς είπε το όχι στους Νάζι! αν ειναι δυνατόν όταν το είπε στους Ιταλούς, και τακτικέ υπέρ των ναζι οπως έκανε ανακωχή, αλλα των έφαγαν οι Άγγλοι γιαυτό το λόγο... Για τους Ιταλούς όμως δεν λέει κάνεις τίποτα! φυσικά και όχι ο στόχος ήταν να καταστρέψουν την Γερμάνια εδώ και πολλά χρονιά !2 παγκόσμιους εκαναν γιαυτό το λόγο και σημερα εκτός που την κανουν ισλάμ, την παρουσιάζουν οτι αυτή κάνει κουμάντο(με διορισμένους πρωθυπουργούς οπως και στην ελλαδα εξάλλου!) για να διατηρούν το μίσος απο το 1940!....!Η προπαγάνδα :

Έξαλλη είναι η τοπική κοινωνία της Σάμου με τις νέες τακτικές των Γερμανών Αστυνομικών της Frontex, όπου για ακόμη μια φορά κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνει η Ελληνική Αστυνομία αλλά δυστυχώς την αντικαθιστούν θυμίζοντας εποχές Γερμανικής Κατοχής!!! τι λέτε ρε παιδιά σοβαρά;; γιατι γερμανικής κατοχής και όχι βρετανικής η κομμουνιστικης όμως; στο χωρίο μου μια χαρά ειχαν περάσει με Γερμανούς πάντως!

Το νέο περιστατικό συνέβη σε Έλληνα πολίτη (το τονίζουμε), έναν νέο άντρα, που επιστρέφοντας από την εργασία του για το σπίτι του την περασμένη Τετάρτη από την περιοχή της Κέρβελης, στη διασταύρωση Ποσειδωνίου - Παλαιοκάστρου, ''έπεσε" με το αυτοκινητό του, σε Γερμανικό μπλόκο ανδρών της Frontex, όπου φορώντας τις χαρακτηριστικές στολές με την ένδειξη "POLIZEI" τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο!Επρόκειτο για ένα πραγματικό μπλόκο όπως μας πληροφορεί το i-samos.gr.

Γερμανικό μπλόκο; FRONTEX Ευρωπαϊκός οργανισμός για τη διαχείριση της επιχειρησιακής συνεργασίας στα εξωτερικά Ο ευρωπαϊκός οργανισμός για τη διαχείριση της επιχειρησιακής συνεργασίας στα εξωτερικά σύνορα των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συστάθηκε με τον Κανονισμό (ΕΚ) 2007/2004 του Συμβουλίου (26.10.2004, ΕΕ L 349/25.11.2004).Ο FRONTEX συντονίζει την επιχειρησιακή συνεργασία μεταξύ των κρατών μελών στον τομέα της διαχείρισης των εξωτερικών συνόρων• επικουρεί τα κράτη μέλη στην εκπαίδευση των εθνικών συνοριακών φυλάκων, μεταξύ άλλων με την καθιέρωση κοινών προδιαγραφών εκπαίδευσης·

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, αφού οι Γερμανοί διαπίστωσαν ότι είναι Έλληνας τον άφησαν να συνεχίζει την πορεία του!

Aπόσπασμα από το άρθρο του Δημήτρη Χ. Παξινού πρώην πρόεδρου του ΔΣΑ.Αυτό πάντως που είναι σίγουρο είναι πως με αυτά τα “πειράματα” των ξένων “κατοχικών” δυνάμεων δοκιμάζονται οι αντοχές των Ελλήνων πολιτών, αλλά διαπιστώνεται και ο εξευτελισμός της Ελληνικής Πολιτείας που δείχνει ανίκανη να αντιμετωπίσει όλους αυτούς που μας έχουν κατακτήσει…Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως η Εθνικής μας κυριαρχία πάει περίπατο…και κανείς δεν είναι ικανός να την προστατέψει!

Κάτι τέτοια γράφουν για πλύση εγκεφάλου, η Εθνικής μας κυριαρχία έχει πάει περίπατο χρονιά τώρα, δεν περιμένει κάποιους που δουλεύουν στην FRONTEX ! και ολα αυτά στην Σάμο που καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ!να τους αφήσουν με τους μεταναστες κανένα έλεος! πρέπει κάποτε σε αυτή την χωρα να πληρώσουν την ηλιθιότητα τους και να ψηφίζουν οτι τους λενε! φοβούνται οι κακόμοιροι τους ναζι "κατακτητές" και όχι τους εισβολείς λαθρο! η εμμονή που εχουν με την Γερμανία οι αριστεροί και οι ηλίθιοι ,ειναι αποτέλεσμα χρονιάς πλυσης εγκεφάλου ,καθώς η Γερμανία δεν έχει κυριότητα καν στο έδαφος της,και η κυβέρνηση της ειναι τύπου κατοχική απο Αμερικανούς! απο το 1945, οπως έχει και στην Ελλάδα χρονιά τώρα!

Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG «ΤΡΕΧΕΙ» ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – Επέλεξαν πρόεδρο στις ΗΠΑ και καγκελάριο στη Γερμανία.Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις !που ακομα και όταν μπορούν να ερευνήσουν να δουν τι γίνεται προτημουν να ζουν στο ψέμα!άλλο ενα Hoax χρονιά τώρα, οτι οι ναζι επιβάλουν μετρά!οπως το 40 αντί να πολεμούν τον αληθινό εχθρό εκ των έσω πολεμούσαν τους ναζι!και το πλήρωσαν ακριβά οι κομμουνιστές σκότωναν 1/3 του πληθυσμού οπού εκαναν εισβολές!και απο τότε η χωρα ανεπίσημα ειναι υπό κατοχή Άγγλων και στην συνεχεία Αμερικής,με 7 χρονιά ελευθερίας επί Παπαδόπουλο! τα πράγματα ειναι άπλα....κάποιοι ειναι τοσο κατρουλιδες και κότες που φοβούνται ακομα να κανουν share αλήθειες μην τους πουν ναζι οι αριστεροί! η αληθινή εξουσία πριν βγει καν κυβέρνηση!!!!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications