ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις VDV μεταφέρθηκαν στη Συρία εσπευσμένα!!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις VDV μεταφέρθηκαν στη Συρία εσπευσμένα!!

Αμέσως μετά τη χτεσινή ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου, η οποίο τόνιζε προς κάθε κατεύθυνση ότι η υπομονή της Ρωσίας στη Συρία τελειώνει.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Ανατόλι Αντόνοφ, έκανε λόγο για 25.000 Ρώσους στρατιώτες που θα πάρουν το στάτους του Βετεράνου αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στο μέτωπο της Συρίας.

Φαίνεται όμως ότι η ρωσική εμπλοκή θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και η Ρωσία πάει για να "πάρει τη ρεβάνς". Σήμερα ο συριακός Στρατός δέχτηκε επίθεση με χημικά αέρια στη Ράκκα. Όμως δεν έχει οπισθοχωρήσει.

Διεξάγεται ένας πολύ βρώμικος πόλεμος από το συριακό Παρατηρητήριο. Το Ισλαμικό Χαλιφάτο έχει χάσει κάθε μάχη και ο Τσάρος επιτίθεται δυναμικά. Η αερομεταφερόμενοι της Ρωσίας, είναι φημισμένοι μαχητές και ανήκουν στην ελίτ του ρώσικου στρατού.

Είναι μια κίνηση ματ από το ρώσικο Επιτελείο, που όντως φαίνεται να έχει χάσει την υπομονή του και πάει να κρασάρει το Χαλιφάτο μια και καλή. Οι εξελίξεις αυτές δίνουν και τελική μορφή στην έκβαση του αποτελέσματος.

Στην τελευταία ενημέρωση πριν δύο μήνες περίπου το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας μίλησε για 12.000 μετάλλια οπότε γίνεται κατανοητό πως επιπλέον 13.000 περίπου Ρώσοι στρατιώτες βρίσκονται ή θα πάνε στη Συρία να "τελειώσουν" την υπόθεση..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications