Ασύλληπτη Τραγωδία Στον Βόλο – Αυτοκτόνησε Γιατί Έχανε Το Σπίτι Του Απο Χρέη
Ασύλληπτη Τραγωδία Στον Βόλο – Αυτοκτόνησε Γιατί Έχανε Το Σπίτι Του Απο Χρέη

Ο αυτόχειρας βρέθηκε κρεμασμένος σε κληματαριά που υπήρχε στην αυλή του σπιτιού – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο πατρικό του σπίτι…

Απαγχονισμένος βρέθηκε χθες το απόγευμα (23-06-2016) στην αυλή του πατρικού του σπιτιού, στην περιοχή του Κλήματος Φυτόκου ένας άνδρας, ηλικίας 57 χρόνων. Ο αυτόχειρας βρέθηκε κρεμασμένος με αυτοσχέδιο βρόγχο από κληματαριά σε ύψος 2,5 μέτρων, στην αυλή του σπιτιού το οποίο είχε αναγκαστεί πρόσφατα να πουλήσει λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Τον 57χρονο είδαν κρεμασμένο περίπου στις 17.00 το απόγευμα, γείτονες που ειδοποίησαν την Αστυνομία. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Από τις έρευνες που ακολούθησαν δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα του αυτόχειρα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας. Αυτή την περίοδο, οι νέοι ιδιοκτήτες του σπιτιού έκαναν έργα ανακαίνισης.

Η σορός του αυτόχειρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας –νεκροτομής από ιατροδικαστή. Κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν συγκλονισμένοι. Κανείς δεν περίμενε ότι ο αυτόχειρας θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την τραγική υπόθεση, παίρνουν καταθέσεις από στενούς συγγενείς του 57χρονου, για να διαπιστώσουν τα αίτια της αυτοκτονίας…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications