30 Ιουν 2016

Έχετε ιδέα απο κομμουνισμό πίσω απο δηθεν δημοκρατία? Αρση ασυλίας Μιχαλολιάκου-Κασιδιάρη αποφάσισε η ολομέλεια της Βουλής!

Έχετε ιδέα  απο κομμουνισμό πίσω απο δηθεν δημοκρατία?  Αρση ασυλίας Μιχαλολιάκου-Κασιδιάρη αποφάσισε η ολομέλεια της Βουλής!

Την άρση της ασυλίας του γγ του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής. Υπέρ ψήφισαν 172 βουλευτές και 20 κατά. Ο κ. Μιχαλολιάκος και ο κ. Κασιδιάρης κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμηση πρώην επιστημονικού συνεργάτη του κόμματος.

Κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμηση? αν ειναι να κατηγορήσουν κάποιους ειναι όλους τους άλλους μαζί με ΜΜΕ !!!

Επίσης, με ψήφους 167 κατά και 25 υπέρ, η Ολομέλεια αποφάσισε να μην αρθεί η ασυλία του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, για τις δηλώσεις του σχετικά με τη γενοκτονία των Ποντίων.

Τέλος, με ψήφους 173 κατά και 18 υπέρ, η Ολομέλεια αποφάσισε να μην αρθεί η ασυλία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για σχόλιο που έκανε αναφορικά με τη στάση μειονοτικών ψηφοφόρων της Δυτικής Θράκης, στο δημοψήφισμα του 2015.

Η Γενοκτονία των Ποντίων και η Θράκη, ειναι πολύ λιγότερο σημαντικές απο τον πρώην επιστημονικό συνεργάτη της ΧΑ.Πως θα αισθάνονται άραγε οι πόντιοι ψηφοφόροι των παραπάνω κομμάτων;Δυστυχώς υπάρχουν πολίτες που καταπίνουν την Προπαγάνδα αμάσητη,,η δε κριτική τους ικανότητα? ΜΗΔΕΝ,,,,,,,,σε αυτούς στηρίζεται φυσικά το σύστημα ,ο Μιχαλολιακος ήταν στην φυλακή ,στο χρονικό διάστημα που του αποδίδεται η δηθεν συκοφαντική δυσφήμηση,βγάλτε τα συμπεράσματα σας...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έχετε ιδέα απο κομμουνισμό πίσω απο δηθεν δημοκρατία? Αρση ασυλίας Μιχαλολιάκου-Κασιδιάρη αποφάσισε η ολομέλεια της Βουλής!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications