Απεικονίσεις Εξωγήινων σε Αρχαίο Αιγυπτιακό Τάφο της 18ης Δυναστείας [Βίντεο]
Απεικονίσεις Εξωγήινων σε Αρχαίο Αιγυπτιακό Τάφο της 18ης Δυναστείας [Βίντεο]

Ευρήματα ανεκαλύφθησαν σε αρχαίο Αιγυπτιακό Τύμβο απο την περίοδο της βασιλίσης Νεφερτίτης και του Φαραώ Ακενατόν. Oι Φαραώ έχει διαπιστωθεί ότι είχαν επιμηκυσμένα κρανία, παρόμοια με αυτά που ανευρέθησαν στο Παράκας της Λ. Αμερικής.

Κάποια απο τα λείψανα έχουν εξωγήινη εμφάνιση. Είναι γνωστή θεωρία σύμφωνα με την οποία η άρχουσα και ιερατική τάξη της αρχαίας Αιγύπτου αποτελείτο απο εξωγήινους…. Το θέμα έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς για την δημιουργία σειράς ταινιών με τον τίτλο STARGATE…

O Ακενατόν ήταν Φαραώ της 18ης δυναστείας και πατέρας του Τουταγχαμών. Είναι ο πρώτος ο οποίος απαγόρευσε τον πολυθεϊσμό και εισήγαγε τον λατρεία του ενός θεού με την ονομασία ΑΤΟΝ…. ο οποίος ήταν ουσιαστικά ο φωτοδότης Ήλιος. Η ιστορία του ΑΚΕΝΑΤΟΝ, περιγράφεται πολύ παραστατικά στο εξαίρετο μυθιστόρημα του κορυφαίου Ευρωπάιου συγγραφέα, ΜΙΚΑ ΒΑΛΤΑΡΙ με τίτλο :Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ.

Η επιβολή του Θεού Ήλιου ως μόνου θεού της Αιγύπτου, σε συνδιασμό με την εισβολή των Υξώς και την ιστορία του μονοθεϊσμού στην λεκάνη της Μεσογείου, γεννά πολλά ερωτηματικά.

Το βίντεο που ακολουθεί έχει δοθεί απο τα εως πρώτινος μυστικά αρχεία του μουσείου του ιδρύματος Σμιθσόνιαν….Ουσιαστικά εμφανίζει τεχνούργημα επι της επιφανείας σαρκοφάγου, το οποίο παριστά εξωγήινου τύπου κεφαλή , ηλιακό δίσκο και προφανώς ανθρώπινα πρόσωπα βασιλικής καταγωγής.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Κατά παράξενο αλλά εξηγήσιμο τρόπο όλοι οι εξωγήινοι μοιάζουν με τους ανθρώπους αλλά με πιο μακρόστενα κεφάλια, μάτια κινέζου, με ή χωρίς αυτιά, με πλακουτσωτή μύτη......
Τελικά αυτοί που τους απεικονίζουν δεν μπορούν να φανταστούν κάτι πραγματικά εξωγήινο γιατί δεν τόχουν δει και αναπαριστούν τους εξωγήινους σαν παραμορφωμένους γήινους.
Περίεργο δεν ειναι?

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications