14 Μαΐ 2016

«Ο Τσίπρας που έλεγε πως ζει στο νοίκι όχι μόνο έχει σπίτι αλλά το αγόρασε μέσω πλειστηριασμού!» [βίντεο]

«Ο Τσίπρας που έλεγε πως ζει στο νοίκι όχι μόνο έχει σπίτι αλλά το αγόρασε μέσω πλειστηριασμού!» [βίντεο]

Ψέματα φαίνεται πως έλεγε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όταν διατυμπάνιζε το 2012 πως «μένει στο νοίκι και δεν πληρώνει ΕΝΦΙΑ», σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την ανάγνωση του Πόθεν Έσχες 2013, χρήση οικονομικού έτους 2013.

Eιδικότερα, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζει εισοδήματα ύψους 69.324,93. Από τα εισοδήματα που προέρχονται από τη βουλευτική του αποζημίωση οι 28.065,19 ευρώ είναι το φορολογητέο ποσό, ενώ τα υπόλοιπα 38.799,74 είναι αφορολόγητα. Ο πρωθυπουργός έχει επίσης έσοδα ύψους 2.460 ευρώ από άλλες πηγές. Δηλώνει επίσης τέσσερις προσωπικούς λογαριασμούς στην Εθνική Τράπεζα. Το συνολικό ποσό που έχει ανέρχεται στα 6.999,42 ευρώ.

Ο κ. Τσίπρας έχει επίσης στην πλήρη ιδιοκτησία του ένα ακίνητο 114 τετραγωνικών μέτρων που απέκτησε το 1996, δηλαδή πριν από 20 χρόνια.Πριν όμως ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία, ο τότε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υποστήριζε δημοσίως πως μένει στο νοίκι:

Ωστόσο, η υπόθεση έχει και άλλο… ζουμί, αφού σύμφωνα με τον δημοσιογράφο στο «Βήμα» Βασίλη Χιώτη ο Αλέξης Τσίπρας όχι «απλώς δεν είναι στο νοίκι, αλλά αγόρασε το σπίτι από πλειστηριασμό, ενώ το 2012 έλεγε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος σήμερα στην εκπομπή του στο «Βήμα ΦΜ».

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος «το σπίτι το αγόρασε, όταν το έχασε ένας επιχειρηματίας, λόγω χρεών, ο οποίος αυτοκτόνησε κιόλας, για να περιέλθει στη συνέχεια το σπίτι σε κάποια τράπεζα και να το αποκτήσει ο Τσίπρας μέσω πλειστηριασμού».

Ακούστε το επίμαχο ηχητικό απόσπασμα από 09.30 έως 12.30 του παρακάτω βίντεο:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Ο Τσίπρας που έλεγε πως ζει στο νοίκι όχι μόνο έχει σπίτι αλλά το αγόρασε μέσω πλειστηριασμού!» [βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications