Οι ξανθιές «προκαλούν τους μουσουλμάνους» ο αμέσως στόχος της εισβολής στην Ευρώπη! οι απόγονοι της Θεάς Αθηνάς– Βάφονται μελαχρινές στη Βιέννη
Οι ξανθιές «προκαλούν τους μουσουλμάνους» ο αμέσως στόχος της εισβολής στην Ευρώπη! οι απόγονοι της Θεάς Αθηνάς άρια φυλή – Βάφονται μελαχρινές στη Βιέννη

Μια 20χρονη Αυστριακή κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από μετανάστες σε αποβάθρα του Μετρό στη Βιέννη και όταν πήγε στην Αστυνομία τη συμβούλευσαν να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της, είναι ξανθιά, για να μην αποτελεί… στόχο!

Η περιπέτεια της Σαμπίνα δημοσιεύτηκε στην αυστριακή εφημερίδα Heute, δέχτηκε μάλιστα να φωτογραφηθεί με το πρόσωπό της. Είναι η κοπέλα που δημοσιεύουμε στην κεντρική φωτογραφία.Η Σαμπίνα ζει στη Βιέννη. Είναι φοιτήτρια και περίμενε στην αποβάθρα του κεντρικού σταθμού της πόλης, του Westbahnhof, για να περάσει ο συρμός στη γραμμή S6.

Εκεί δέχτηκε επίθεση από τέσσερις άνδρες που τη χτύπησαν και τη λήστεψαν.«Ένιωσα τόσο αβοήθητη», είπε στην εφημερίδα εξηγώντας πώς βίωσε το περιστατικό.«Περίμενα στην αποβάθρα για το τρένο όταν ένας άνδρας με πλησίασε και μου απευθύνθηκε σε ξένη γλώσσα. Στη συνέχεια άρχισε να ακουμπά τα μαλλιά μου με τα χέρια του κάνοντας ξεκάθαρο ότι στο πολιτισμικό του περιβάλλον είναι σπάνιες οι ξανθιές. Του είπα να φύγει και για λίγο απομακρύνθηκε».

Ο ξένος άνδρας δεν είχε σκοπό όμως να την αφήσει ήσυχη. Επέστρεψε με τρεις φίλους του. «Μου έκλεψαν την τσάντα και τις πιστωτικές μου κάρτες», λέει η Σαμπίνα.Δεν την λήστεψαν όμως μόνο. Της επιτέθηκαν και την έριξαν κάτω με οργή, πριν τραπούν σε φυγή τρέχοντας.

Η Σαμπίνα ισχυρίζεται ότι κατάλαβε ότι ήταν Αφγανοί.Η ίδια είπε ακόμα ότι όση ώρα συνέβαινε το περιστατικό της ληστείας και ξυλοδαρμού της, κανένας από όσους βρίσκονταν τριγύρω, ξένους ή συμπατριώτες της, δεν έσπευσε να τη βοηθήσει.

Αφού νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο πήγε στην Αστυνομία.Εκεί πραγματικά δεν πίστευε στα αυτιά της από αυτά που άκουσε να της λένε οι αστυνομικοί.Τη συμβούλεψαν να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της, για να μη δίνει προφανώς στόχο στους αλλοδαπούς, και να μην μπαίνει στα δημόσια μέσα μεταφοράς μόνη της μετά τις 20.00 το βράδυ.

«Αρχικά είχα φοβηθεί, αλλά τώρα είμαι περισσότερο θυμωμένη από ποτέ. Μετά την επίθεση μου είπαν ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνες στους δρόμους μετά τις 08.00 το βράδυ. Και επίσης μου έδωσαν ακόμα μια συμβουλή, μου είπαν να κάνω πιο σκούρα τα μαλλιά μου και να μην ντύνομαι προκλητικά. Αυτό σημαίνει ευθέως ότι εγώ έχω εν μέρει ευθύνη για ό,τι μου συνέβη. Αυτό είναι μεγάλη προσβολή».

Η Σαμπίνα σπουδάζει υποκριτική.Μιλώντας στην εφημερίδα είπε ότι από εδώ και πέρα θα αποφεύγει τα πλήθη και φέτος δεν θα πάει στο δημοφιλές συναυλιακό φεστιβάλ στο νησί του Δούναβη.«Η Αστυνομία μου είπε ότι οι επιθέσεις πλέον είναι καθημερινότητα. Και θα χειροτερέψουν».Όταν η εφημερίδα ρώτησε τι θα έλεγε στους άνδρες που της επιτέθηκαν εάν τους συναντούσε ξανά, απάντησε:

«Τίποτα, απλά θα τους ρίξω με σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο».Συμπέρασμα. Στην Ευρώπη του 21ου αιώνα οι γυναίκες δεν πρέπει να ντύνονται προκλητικά, να μην είναι ξανθιές και να μην κυκλοφορούν μόνες στους δρόμους γιατί κινδυνεύουν από μοναχικούς μουσουλμάνους.

Σε λίγο θα πουν ότι οι Ευρωπαίες είναι καλό να φοράνε και μπούργκες, για να μην προκαλούν τους μουσουλμάνους. Μόνο που έτσι δεν υπερισχύσει ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής στους μετανάστες, οι μετανάστες επιβάλλουν τη Σαρία και την ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Και αυτή είναι η αλήθεια πέρα από ιδεοληψίες.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ- Πολυ σωστά λέει! ετσι ειναι όσοι ειναι της άριας φυλής,η θεϊκή καταγωγή απο την Θεά Αθήνα ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ! φασίστες για αυτούς που εχουν καταγωγή απο την αφρικάνικη μαύρη Εύα του Γιαχβέ !που φυσικά δεν ειχαν καμια σχέση με Ευρώπη ,έγιναν λευκοί λόγο εκφυλισμού της άριας φυλής,οπως και οι τουρκοι με τις ελληνιδες στα χαρέμια . Η εισβολή άρχισε απο τους Πέρσες Μογγόλους που σημερα τείνει να εξαφανιστεί η άρια φυλή απο την Ευρώπη! στην δε Ελλάδα οπού και ήρθαν εχουν μεινει λίγοι, οι άλλοι έφυγαν προς βόρεια να γλυτώσουν την σφαγή απο τον Θεοδόσιο!ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ,υπο εντολές του μπάσταρδου Ουίνστον Τσώρτσιλ δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.....!ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΧΙΤΛΕΡ! για όσους λενε οτι αυτά ειναι παραμυθία: ειναι ο λόγος που άρχισε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος!με την εισβολή της Πολωνίας στην Γερμανία! Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications