5 Μαΐ 2016

Ο Βόσνιος Ιντιάνα Τζόουνς: οι Μάγια είναι …εξωγήινοι!!! Ανακάλυψε άγνωστες πυραμίδες μεγαλύτερες από της Αιγύπτου!

Ο Βόσνιος Ιντιάνα Τζόουνς: Ανακάλυψε άγνωστες πυραμίδες μεγαλύτερες από της Αιγύπτου!

«Διάσημος» αρχαιολόγος – ερευνητής ισχυρίζεται ότι βρήκε πυραμίδες παλιότερες και μεγαλύτερες από αυτές της Αιγύπτου. Ο Βόσνιος αρχαιολόγος Σεμίρ Οσμανάγκιτς, έχει κάνει μερικές ενδιαφέρουσες αλλά και …»τολμηρές» δηλώσεις κατά την πάροδο των ετών, όπως ότι τα κρυστάλλινα κρανία των Μάγια δημιουργήθηκαν με κάποια άγνωστη προηγμένη τεχνολογία και ότι οι ίδιοι οι Μάγια είναι …εξωγήινοι.

Αν και μάλλον αυτά δεν μπορεί να τα αποδείξει, μια άλλη ανακάλυψη του μοιάζει πιο κοντά στην αλήθεια. Ο Δρ Οσμανάγκιτς, αλλιώς γνωστός και ως ο Βόσνιος Ιντιάνα Τζόουνς, λέει ότι στην πατρίδα του, βρίσκονται μια σειρά από πυραμίδες που είναι οι μεγαλύτερες τεχνητές αρχαίες πυραμίδες – ακόμη μεγαλύτερες και από τα εντυπωσιακά μνημεία της Αιγύπτου.

Σε μια συνέντευξη του στην The Straits Times, ο Οσμανάγκιτς είπε: «Θα πρέπει αυτές να είναι όχι μόνο οι πρώτες πυραμίδες στην Ευρώπη, αλλά και οι μεγαλύτερες στον πλανήτη.

Πυραμίδα του Ηλίου

«Αυτό έχει σοκάρει πολλούς αρχαιολόγους, που θέλουν να διατηρήσουν το status quo, και δεν δέχονται εύκολα νέες και προοδευτικές ιδέες.»

Ο 55-χρονος αρχαιολόγος έφτασε για πρώτη φορά σε αυτούς τους ισχυρισμούς πίσω στο 2005, όταν είχε προσκληθεί να επισκεφθεί το βουνό Βισόκ0 στην κεντρική Βοσνία και Ερζεγοβίνη – και τα αρχαία ερείπια ενός κάστρου στην περιοχή.

Κατά την άφιξή του, ο Δρ Οσμανάγκιτς σημείωσε αμέσως τον πυραμιδοειδή λόφο. Μετά την «ανακάλυψη» και την έρευνα του στους γύρω λόφους, ο αρχαιολόγος δήλωσε ότι υπάρχουν πέντε πυραμίδες στην περιοχή.

Μια από τις εν λόγω πυραμίδες, που την ονόμασε «Πυραμίδα του Ηλίου», φτάνει σε ύψος τα 220 μέτρα – επισκιάζοντας έτσι την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, η οποία φτάνει τα 147 μέτρα.

Το 2006, οδήγησε μια αρχαιολογική αποστολή έτσι ώστε να επιβεβαιώσει την θεωρία του. Στις ανασκαφές, βρήκε ότι οι πέντε πυραμίδες συνδέονταν με μια σειρά από υπόγειες σήραγγες που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, κατασκευάστηκαν πριν από 34.000 έτη. Αυτή η δήλωση όπως ήταν φυσικό συνάντησε τον ευρύτατο σκεπτικισμό από όλοι σχεδόν την επιστημονική κοινότητα, οι οποίοι λένε ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.

Ηλίας Σιατούνης, crashonline.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Ο Βόσνιος Ιντιάνα Τζόουνς: οι Μάγια είναι …εξωγήινοι!!! Ανακάλυψε άγνωστες πυραμίδες μεγαλύτερες από της Αιγύπτου!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΝικος

Πιστευω οτι υπαρχου εξωγιηνοι γιατι ολα αυτα τα μεγαθυρια ακομα και σημερα ειναι δυσκολο να γινου.

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications