Τα UFO της Ναζιστικής Γερμανίας φώτο,έτη μπροστά απο την εποχή της η άρια φυλή ασύλληπτη τεχνολογία απο τους ολύμπιους θεούς!!
Τα UFO της Ναζιστικής Γερμανίας φώτο,έτη μπροστά απο την εποχή της η άρια φυλή ασύλληπτη τεχνολογία απο τους ολύμπιους θεούς!!

Το Ναζιστικό καθεστώς του Χίτλερ αφου ελευθερώθηκε απο την εβραϊκή επιρροή και την δημοκρατία της Βαϊμάρης, δεν ειχαν κανένα λόγο οι Εβραίοι ούτε τα ζόμπι τους κομμουνιστές(σατανικά πνεύματα), η αληθινή νοημοσύνη έφτασε σε υψηλά επίπεδα,και ήρθαν σε επαφή με την ανώτερη άρια φυλή που ζει στο Σείριο γνωστή ως αρχαίοι θεοί του Ολύμπου! ετσι δημιούργησαν σούπερ-προηγμένη τεχνολογία και απίστευτα «όπλα θαύματα»"Wunderwaffe" με το που κήρυξαν τον πόλεμο οι Εβραίοι μεσώ του Εβραίου Winston Churchill .

γερμανικό σχέδιο Silbervogel
Το γερμανικό σχέδιο με την κωδική ονομασία "Silbervogel" ήταν ένα θεωρητικό σχέδιο για ενα πύραυλο -αεροσκάφος που θα ήταν σε θέση να να κάνει υπέρ ατλαντική πτήση και να βομβαρδίσει την Νέα Υόρκη. Πρόσφατες αξιολογήσεις έχουν αποδείξει οτι θα μπορούσε να το κάνει.

Το μυστικό Horten HO 229.Αδελφοί Reimar και Walter Horten δημιούργησαν το πρώτο jet του κόσμου - ένα αεροσκάφος, χωρίς ουρά ή άτρακτο.
Το Horten Ho 229 σχεδιάστηκε για την Luftwaffe για ένα βομβαρδιστικό σχέδιο, ικανό να μεταφέρει 1,000 κιλά βόμβες σε απόσταση 1.000 χιλιομέτρων με ταχύτητα 1,000 χλμ!.Ο αμερικανικός στρατός άρπαξε το τελευταίο πρωτότυπο Horten από Σοβιετικής χέρια, ως μέρος της Επιχείρησης Paperclip - μια μυστική αποστολή για να σταματήσουν την έρευνα σε προηγμένα γερμανικά όπλα οι ρωσοι, όμως επιστήμονες Γερμανούς άρπαξαν και οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι ως λάβαρα αφου η νοημοσύνη ξεπερνούσε κατά πολύ ακομα και τους σημερινούς!(λόγο πλυσης εγκέφαλου απο τα πρώτα στάδια της ζωής,τρόπο εκπαίδευσης που σκοτώνει την νοημοσύνη και μολυσμένου DNA με μίασμα του κομμουνισμού του Γιαχβέ πατέρας των Εβραίων οι πρώτοι κομμουνιστές στην Γη! άλλο θέμα αυτο! ).

SACK AS-6
Ο Μηχανικός Arthur Sack προσπαθεί να τελειοποιήσει ένα αεροπλάνο με κυκλικά φτερά.Το Sack AS-6 τελικά έγινε για αερομεταφερόμενο στρατό το 1944 - λίγο πριν από το τέλος του πολέμου.Οι Φωτογραφίες που βρέθηκαν για το παράξενο αεροπλάνο έδειχναν οτι είχε δημιουργηθεί, αλλά το πρωτότυπο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, όταν τα αμερικανικά στρατεύματα κατέλαβαν την αεροπορική βάση Brandis, όπου ήταν αποθηκευμένο, τον Απρίλιο του 1945.

UFO V7-η ύπαρξη των οποίων δεν βρέθηκαν αλλα δεν μπορεί να διαψευστεί -Βρέθηκαν σχέδια απο τις αρχές του 1940.Το πιο διαβόητο από αυτά τα σχέδια ήταν το περίφημο V7 -υποτίθεται ότι αξιοποιηθεί υψηλής έντασης ηλεκτρικά φορτία και μετατρέπει το οξυγόνο σε ατελείωτο καύσιμο.

Δεν βρέθηκαν άλλες φωτογραφίες του V7, αλλά μετά τον πόλεμο,ο Γερμανός μηχανικός Bruno Schwenteit με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε σχεδιασμό ιπτάμενο σκάφους σε σχήμα ufo ισχυρίστηκε ,οτι πραγματικά κατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου.Οι Σοβιετικοί λέγεται ότι έχουν πάρει το πρωτότυπο V7, που ήταν στην αεροπορική βάση Breslau στη Δυτική Γερμανία -

Σήμερα τα εδάφη αυτά τα έχει καταπατήσει η μασονική Πολωνία οπως και έκανε εισβολή επί εποχής Χίτλερ βορβαδίζοντας νοσοκομεία και σχολεια!σκοτώνοντας αθώους Γερμανούς πολίτες και παιδάκια γνωστή τακτική κομμουνιστών, για να σύρουν τον Χίτλερ σε πόλεμο! κατι που δεν θα πει κάνεις ιστορικός ούτε θα διαβάστε σε βιβλία! το εβραϊκό δόγμα ειναι: οι "κακοί ναζι" αρχισαν τον πόλεμο! οπως λέει η αρχική σατανική μαύρη φυλή κομμουνιστές αριστεροί, υπάρχουν αναφορες οτι το ίδιο εκαναν και στα Καλάβρυτα! σκότωσαν κόβοντας τα κεφάλια σε γερμανακια παιδάκια χωρίς λόγο και αφορμή, που ειχαν έρθει εκδρομή στην Ελλάδα! υπό την κάλυψη απο τους αμόρφωτους και αγράμματους χωριάτες, εκτός το τεκμηριωμένο περιστατικό που βασάνισαν και δολοφόνησαν 78 Γερμανούς στα Καλάβρυτα και μετα οι χωριάτες ειχαν απαίτηση να ειναι άγιοι οι Γερμανοί! φαντάσου τι τους εκαναν οι κομμουνιστές για να φτάσει ένας λαός που ήταν τοσο μπροστά να κάψει το χωρίο των κομμουνιστών! ψηλά γράμματα για τους ουγκα ουγκα νεοελληνες,το γονίδιο-σκουλήκι του κομμουνισμού στο εγκέφαλο τους έχει κάνει ηλίθιους,και αριστερούς!δεν μάζευαν τυχαια τα μη μολυσμένα παιδάκια οι κομμουνιστές παιδομάζωμα και να σκοτώνουν τους μη κομμουνιστές! επί 5 χρονιά 1945-1950 .

Το 1952, ο Miethe φέρεται να δήλωσε στην γαλλική εφημερίδα France-Soir: "Αν υπάρχουν ιπτάμενοι δίσκοι, είναι το V7 τα οποία δημιουργήθηκαν το 1944, οι κινητήρες βρίσκονται σε Ρώσους που κατέλαβαν το Breslau."

Η κάτω όψη του UFO της Γερμανίας!η πρώτη φωτογραφία UFO και αναφορά σε UFO στις ΗΠΑ, ήταν κοντά στο Mount Rainier,στην Ουάσιγκτον, στις 24 Ιουνίου του 1947, από τον Kenneth Arnold, και η πρώτη επίσημη διερεύνηση των ΗΠΑ και της Πολεμικής Αεροπορίας για τα UFO.

Το 1959, ο καπετάνιος Edward Ruppelt, ο πρώτος επικεφαλής του Project Blue Book - έγραψε: Όταν ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος τελείωσε, οι Γερμανοί είχαν αρκετά προχωρημένους τύπους αεροσκαφών,η πλειοψηφία ήταν στα αρχικά στάδια αλλά ήταν το μόνο γνωστό σκάφος που θα μπορούσε να προσεγγίσει αναφορες οπως οι παρατηρητές UFO.

Το 1952, ο καθηγητής Giuseppe Belluzzo, ένας Ιταλός επιστήμονας και πρώην μέλος του ιταλικού φασιστικού Μουσολίνι (απο οπού προέρχεται και ο όρος φασισμός , και όχι απο τους Γερμανούς ,αλλα αυτά ειναι λεπτομέρειες για την μάζα ) - ο οποίος είχε συμμαχήσει με τη ναζιστική Γερμανία - αποκάλυψε σε άρθρο εφημερίδας ότι "οι τύποι αεροσκαφών σχήμα δίσκου είχαν σχεδιαστεί στη Γερμανία και την Ιταλία, ήδη από το 1942 ".©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

TheEllinas1είπε...

Αυτό με τα Καλάβρυτα και τα παιδάκια έχεις στοιχεία ?? Ί βαράτε βιολιντζηδες αρκεί ντόρος να γίνει

george-aetosείπε...

Υπήρχε αναφορά σε ραδιοφωνική εκπομπή ενός πάππου κάτοικος εκεί που:
ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΑΚΙΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΣΕ ΠΑΣΑΛΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ,
ΟΤΑΝ ΕΣΦΑΖΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ...
ΕΔΩ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ https://www.scribd.com/embeds/246528356/content?start_page=1&view_mode=scroll&show_recommendations=true
ΚΑΙ http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/03/epixeirrhsh-kalavrita-1943.html
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ Η ΑΔΕΛΦΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ! ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΕΡΜΑΝΑΚΙΑ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ !!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ..ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΚΕ
http://www.aetos-apokalypsis.com/2014/11/mnimes--pou-sygloniszoun.html
χασάπηδες του ΚΚΕ το κόμμα του λάου, τυφλά να έχει το ισλάμ !http://www.aetos-apokalypsis.com/2014/01/xasapides-tou-kke-komma-tou-laou.html
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΡΥΧΕΊΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΛΔ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ!ΟΤΑΝ ΤΑΙΖΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Έτσι γράφεται η Ιστορία στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια, η χυδαία μορφή της Ιστορίας...http://www.aetos-apokalypsis.com/2014/01/etsi-grafete-h-istoria-ths-elladas.html
ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ ΣΤΗΝ ΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ...http://www.aetos-apokalypsis.com/2014/09/ta-lussasmena-skulia-twn-ebraiwn-tou-kke-sto-meligala.html
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΡΕΥΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΟΣΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ !
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑΛΙΝ!

ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ! ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΦΑΖΕΙΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΑΛΑΤΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ISIS ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ!
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ! ..ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥΣ! !

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications