Στρατολογούν τώρα την Κείτ Μπλάνσετ για να μας πείσει να δεχθούμε όλοι το Ισλάμ
Στρατολογούν τώρα την Κείτ Μπλάνσετ για να μας πείσει να δεχθούμε όλοι το Ισλάμ

O Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, στο πλαίσιο της αποδοχής του εποικισμού της Ευρώπης από οπαδούς του Ισλάμ, ζήτησε από την Αυστραλή ηθοποιό, Κέιτ Μπλάνσετ, να προσφέρει τις υπηρεσίες της, προκειμένου να βοηθήσει στην χειραγώγηση του πλανήτη σε αυτή την κατεύθυνση.

Έτσι, η Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες του ΟΗΕ (UNHCR) ανακήρυξε την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό ως την νέα «Πρέσβειρα Καλής… Θέλησης», έναν ρόλο που εδώ και πολλά χρόνια έχει αναλάβει η Αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, η οποία πρόσφατα είχε επισκεφτεί την Ελλάδα για να μας πείσει να φιλοξενήσουμε όλο και περισσότερους «μετανάστες και πρόσφυγες».

Φυσικά ο φακός εστίαζε πάνω στα γυναικόπαιδα, αφήνοντας εκτός πλάνου τους νεαρούς μουσουλμάνους στρατεύσιμης ηλικίας, οι οποίοι έχουν αρχίσει ήδη τις μαζικές κλοπές στην Λέσβο.

«Είμαι βαθιά υπερήφανη που θα αναλάβω αυτόν τον ρόλο» δήλωσε η 44χρονη Μπλάνσετ υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει υπάρξει «κρισιμότερη περίοδος για να βρεθεί στο πλευρό των προσφύγων και να επιδείξει αλληλεγγύη».

«Είναι σαν να προσεγγίζουμε ένα σταυροδρόμι, θα επιλέξουμε τον δρόμο της συμπόνιας ή εκείνον της αδιαλλαξίας;» διερωτήθηκε η ηθοποιός. Εν ολίγοις, όσοι δεν αποδέχονται τον εποικισμό της Δύσης θα χαρακτηρίζονται ως «αδιάλλακτοι ρατσιστές» και θα στιγματίζονται.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications