5 Μαΐ 2016

ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΟ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!Νέα ξεφτίλα για την συριζαία Αυλωνίτου

ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΟ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Αφού υποστήριξε πως η Ελλάδα έσωσε το «χρεοκοπημένο» ΔΝΤ και ο ΣΥΡΙΖΑ το… αναβάθμισε, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου αποφάσισε να μιλήσει για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές την Τρίτη στην τηλεοπτική εκπομπή «Parole» της Αννίτας Πάνια.

Ωστόσο, η τηλεφωνική της παρέμβαση φαίνεται ότι δεν είχε τελικά το αποτέλεσμα που πιθανότατα επιθυμούσε η βουλευτής αφού μια δήλωσή της ήταν αρκετή για να ξεσπάσει το πάνελ της εκπομπής σε γέλια!

Η κυρία Αυλωνίτου αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις για το νέο ελληνικό πρόγραμμα, λέγοντας ότι η συμφωνία είναι κοντά και πως «είμαστε λίγο πριν από το τέλος». Ωστόσο, οι συνεργάτες της κυρίας Πάνια εξέλαβαν με διαφορετικό τρόπο την αναφορά αυτή και το αποτέλεσμα φαίνεται πως ήταν απλά…

Τόσοι γελοίοι τύποι μαζεμένοι μαζί δεν υπάρχουν άλλου εκτός απο το ΣΥΡΙΖΑ, αυτά τα γελοία υποκείμενα έβγαλαν να σωθούν! ο ορισμός τον ηλίθιων, μαριονέτες της ελίτ χωρίς βούληση,ούτε να μιλήσουν ξερουν! .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΟ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!Νέα ξεφτίλα για την συριζαία Αυλωνίτου
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications