Η Μάχη Στο Dulce με εξωγήινους ,Εξωγήινο Πρόγραμμα γενετικής αναπαραγωγής,νέα στοιχειά μέρος 1
Η Μάχη Στο Dulce με εξωγήινους ,Εξωγήινο Πρόγραμμα γενετικής αναπαραγωγής,νέα στοιχειά μέρος 1

Η μάχη στο Dulce έγινε, προκειμένου να σταματήσει ένα Εξωγήινο Πρόγραμμα γενετικής αναπαραγωγής, χρησιμοποιώντας ως πειραματόζωα, χιλιάδες νέων Γήινων γυναικών.

Κυβερνητικοί επιστήμονες (της μυστικής σκιώδους κυβέρνησης) δούλευαν παράλληλα με μια Εξωγήινη δύναμη, επεξεργάζονταν από κοινού διάφορους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να θέσουν υπό ολοκληρωτικό έλεγχο το γενικό πληθυσμό, ώστε να καταστήσουν την ανθρωπότητα κάτι περισσότερο από ζώα εκμετάλλευσης που χρησιμοποιούνται στις φάρμες γι’ αναπαραγωγή. Όλα αυτά ξεκίνησαν με μια συνθήκη που υπογράφηκε το1947 από τον Πρόεδρο Harry Truman, η οποία έθεσε σε κίνηση ένα σχέδιο, όπου η ελίτ έπαιρνε Εξωγήινα τεχνολογικά μυστικά, με αντάλλαγμα να επιτρέπουν στους Εξωγήινους να απαγάγουν ανθρώπους για την σαδιστικά ολέθρια έρευνά τους.

Με τον καιρό, οι άνθρωποι της ελίτ θα μπορούσαν να επιβιώσουν και να γίνουν οι κυρίαρχοι των “ανθρώπινων προβάτων” υπό τον απόλυτο έλεγχο των Εξωγήινων, σαν σκυλιά που παρακολουθούν τα πρόβατα σε ένα ανθρώπινο αγρόκτημα !!![by Captain Mark Richards E.D.H. – Earth Defense Headquarters Technical Brief Winter – 2001 condensed and re-edited by ‘BRANTON’ with the permission of E.D.H. Διασκευή, Επιμέλεια Ιων Μάγγος και για την μετάφραση Αλίκη Στεφάνου]

Εξωγήινη Βιογενετική
Στην περιοχή περίπου δύο μίλια κάτω από το Archuleta Mesa στο Jicarilla Apache Indian Reservation κοντά στοDulce στο Νέο Μεξικό, ήταν μια εγκατάσταση χαρακτηρισμένη τόσο μυστική που η ύπαρξή της ήταν μία από τις πιο προστατευόμενες πραγματικότητες στον κόσμο. Υπήρξε το πρώτο εργαστήριο της Γης το οποίο λειτούργησε από κοινού η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και η Εξωγήινη Βιογενετική. Υπήρχαν κι άλλα τέτοια κέντρα σε Κολοράντο, Νεβάδα, Αριζόνα, για να μην αναφέρουμε και μια σειρά από άλλες περιοχές όπως το Αφγανιστάν και η Ρωσία, αλλά στο Dulce είναι / ήταν το μεγαλύτερο.

Σε μια εποχή οι Αξιωματικοί που είχαν αναλάβει τις μεγάλες στρατιωτικές μονάδες, εξακολουθούσαν να αποτελούν μέρος της γενιάς που θεωρούσε τις νεαρές γυναίκες – μελλοντικές μητέρες, ως ένα θησαυρό που έπρεπε να προστατεύεται, όταν έμαθαν ότι χιλιάδες νεαρές γυναίκες είχαν απαχθεί, ακόμη και δημιουργηθεί (κλωνοποιηθεί, κ.λπ) για να χρησιμοποιηθούν ως σκλάβες του σ@ξ από Εξωγήινους, ήταν απλά, πάρα πολύ, για τέτοια άτομα ώστε να επιτρέψουν να συνεχιστεί.

Το σημείο καμπής ήταν όταν ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Δρ Zbigniew Brzezinski συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Jimmy Carter στο Λευκό Οίκο στις 14 Ιουνίου 1977, με μια σειρά από άλλους “μυστικούς πράκτορες και ηγέτες” με σκοπό να δώσει αναφορά στον Πρόεδρο για μια σειρά από άκρως απόρρητα προγράμματα που έτρεχαν, συμπεριλαμβανομένου του Project Aquarius, το έργο που επιτελούταν στο Dulce, στην Περιοχή 51 και σε άλλες ανάλογες μυστικές βάσεις.

Ο Μπρεζίνσκι, μέλος της εξουσίας της ελίτ που υποστήριζε τους Grey γιατί, ποτέ δεν φανταζόταν ότι ο Πρόεδρος θα σοκαριζόταν τόσο ώστε, θα απευθυνόταν σε αξιόπιστους στρατιωτικούς συμβούλους της στρατιωτικής κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών για τις επιλογές που είχε ως προς το, πώς να σταματήσει αυτό που συνέβαινε. Η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) καταπολεμούσε κρυφά τα σχέδια των Εξωγήινων και τους ανθρώπους που εργαζόταν για ή με τους Εξωγήινους, από τότε που ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1950. Το Project Aquarus ιδρύθηκε αρχικά το 1953, με διάταξη του προέδρου Αϊζενχάουερ, υπό τον έλεγχο της NSC και της MJ-12. Το 1966, το όνομα του project άλλαξε από Project Gleem σε Project Aquarius και κάποια τμήματά του ήταν υπό βαθειά κάλυψη, κρυμμένα ακόμη και από τη CIA και το NSC.

Σε εκείνο το σημείο, η NSA είχε ανοίξει το «Τμήμα Χ» (για να εντοπίζει και να μελετάει όλες τις Εξωγήινες ή εχθρικές επιχειρήσεις που ενδεχομένως αποτελούσαν απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες ή γενικά για την ανθρώπινη φυλή) Το «Τμήμα Ζ» (για να αντιδρά και να εξουδετερώνει κάθε είδους απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες ή την ανθρώπινη φυλή) Σύμφωνα με μυστικό Προεδρικό Διάταγμα, που υπογράφηκε από τον Πρόεδρο Jimmy Carter, το Τμήμα Ζ της NSA, το νεοσυσταθέν DELTA FORCE, η ειδική ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας SOC, του Ναυτικού SEAL και του Στρατού Rangers οργανώθηκαν για μια αποστολή τόσο μυστική που ούτε καν οι Αξιωματικοί γνώριζαν περί τίνος επρόκειτο, μέχρι τη νύχτα της επίθεσης.

Οι μόνοι Διοικητές της Ομάδας Επίθεσης που γνώριζαν περί τίνος επρόκειτο, ήταν οι άνδρες από το “Τμήμα Ζ” της NSA, οι οποίοι είχαν συμμετάσχει σε μάχες με τους εξωγήινους για χρόνια. Ο διοικητής της επίθεσης δεν ήταν άλλος από τον Πλοίαρχο Mark Richards, γιό του διαβόητου “Ολλανδού” του Ταγματάρχη Ellis Loyd Richards, ο οποίος ήταν Διοικητής της Διεθνούς Ασφάλειας (IS) από το 1966 όταν πέθανε ο Ναύαρχος Chester W. Nimitz.

Μέχρι το 1978, το “Τμήμα X” της NSA προειδοποιούσε τoυς Διοικητές για τα νέα προγράμματα, ξεκινώντας από το Dulce που ήταν τόσο τρομακτικό ώστε, ακόμη και έμπειροι στον πόλεμο άνδρες σοκαρίστηκαν. Χιλιάδες νέες Γήινες γυναίκες “δημιουργούταν” σε δοκιμαστικούς σωλήνες για να είναι σκλάβες του σ@ξ για τους Εξωγήινους.Αλλά αυτοί οι γυναίκες-κλώνοι αποδείχτηκε ότι δεν ήταν ικανοποιητικές για τα γούστα των Εξωγήινων, επειδή δεν υπέφεραν με τον ίδιο τρόπο που υπέφεραν τα κάποτε ελεύθερα θύματα. Μπορούσαν να κατασκευαστούν για να προσφέρουν καλύτερα σ@ξουαλικά εργαλεία σε μερικές από τις ξένες μορφές ζωής, αλλά αποδεικνυόταν ότι ήταν σχεδόν ανόητες κι ως εκ τούτου δεν μπορούσαν να αντιδράσουν στο φόβο όπως αντιδρούσαν οι κανονικές νεαρές ανθρώπινες γυναίκες.

Για το λόγο αυτό, ενώ το πρόγραμμα των κλώνων συνεχιζόταν, είχε αποφασιστεί ότι το πρόγραμμα των απαγωγών θα εντεινόταν – με τις αναγκαστικές βραχυπρόθεσμες επιθέσεις να αυξάνονται μέχρι το 1980 σε πάνω από 100.000 το χρόνο και με τη δυνατότητα να διευρυνθεί η εγκατάσταση για τα μεγάλης διάρκειας θύματα (που θα έμεναν εκεί για όσο χρονικό διάστημα ζούσαν) με νούμερα πάνω από 75.000.

Τα εργαστήρια του Dulce ξεκίνησαν την κλωνοποίηση Γήινων γυναικών, με μια διαδικασία τελειοποιημένη στη μεγαλύτερη και πιο προηγμένη βιο-γενετική εγκατάσταση στον κόσμο, στο Los Alamos. Οι ελίτ των ανθρώπων που χειραγωγούσε τις κυβερνήσεις του κόσμου σκιερά, θα είχαν σύντομα μια αναλώσιμη φυλή σκλάβων, προς ιατρική σφαγή των τμημάτων του σώματός τους και των δικών τους διεστραμμένων απολαύσεων. Όπως και οι Εξωγήινοι Greys, έτσι και η Μυστική Κυβέρνηση των ΗΠΑ, απήγαγε κρυφά και καθιστούσε έγκυες νεαρές γυναίκες και στη συνέχεια αφαιρούσε το υβριδικό έμβρυο, μετά από ένα χρονικό διάστημα τριών μηνών, πριν από την επιτάχυνση της ανάπτυξης του στα εργαστήρια. Ο Βιογεννετικός (χειραγώγηση του DNA) προγραμματισμός στη συνέχεια μεταδόθηκε, πολλά έμβρυα εμφυτεύθηκαν με όλα τα είδη συσκευών, μερικές από τις οποίες τους επέτρεπαν να ελέγχουν τα έμβρυα εξ αποστάσεως μέσω μετάδοσης ραδιοσυχνοτήτων. (Radio Frequency) Από τα αρχεία EDH: Συνεντεύξεις από το Dulce – WC-289487346–80′

Το Επίπεδο 7 είναι το χειρότερο. Ήταν ένα πορνείο για διεστραμμένους Εξωγήινους. Τα ανθρώπινα θηλυκά μεταφέρθηκαν εκεί για πειράματα, αλλά δεν μπορώ να πειστώ ότι το μεγαλύτερο μέρος τους δεν ήταν εκεί μόνο για την σαδιστική ηδονή των Greys. Δεν καθιστούσαν τα κορίτσια απλά έγκυες, τα βασάνιζαν σεξουαλικά για ώρες. Σίγουρα υπήρχαν οι επιστημονικές διαδικασίες, αλλά υπήρχαν και όργια όπου μερικά όμορφα κορίτσια δινόταν σε ένα μεγάλο αριθμό Greys για τίποτα λιγότερο από έναν ομαδικό βίαιο βιασμό από συμμορία κι αυτό ήταν επαναλαμβανόμενο. Εκατοντάδες Greys και άλλα είδη που φάνηκε ότι ήταν φίλοι με τους Greys, πηγαινοέρχονταν κάθε εβδομάδα, για κανέναν άλλο σαφή λόγο, παρά για να πάρουν σεξουαλική ευχαρίστηση από τα παρεχόμενα Γήινα θηλυκά.

Όταν η αλήθεια έγινε προφανής – ότι υπάνθρωποι, υβρίδια κι άλλα περίεργα πλάσματα είχαν παραχθεί από απαχθέντα ανθρώπινα θηλυκά, που εγκυμονούσαν παρά τη θέλησή τους- τότε μια μυστική ομάδα αντίστασης σχηματίστηκε μέσα στις στρατιωτικές και μυστικές υπηρεσίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ που δεν ενέκρινε τις συμφωνίες που είχαν γίνει με τους διεστραμένους Εξώκοσμους. Πολλοί από αυτούς τους γενναίους ανθρώπους θα δολοφονούταν ή θα πέθαιναν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες ή θα σώπαιναν με άλλους τρόπους. Αλλά το1979, κατάφεραν μια νίκη που κόστισε στους Greys και στους ανθρώπους που υποστήριξαν τους Greys, πολύ ακριβά.

O Αξιωματικός Πληροφοριών της Πολεμικής Αεροπορίας που φέρεται να ήταν ο άνθρωπος που συναντήθηκε με τους Εξωγήινους στο Holloman (Αεροπορική Βάση), το 1964, ήταν ο θρυλικός «Ολλανδός» Ellis Loyd Richards Jr – ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος φέρεται να διέταξε την επίθεση στο Dulce το 1979 και του οποίου ο γιος, Πλοίαρχος Mark Richards, θα ηγούταν της επίθεσης στην εγκατάσταση. Τα ονόματα των Richards έρχονται ξανά και ξανά στην επιφάνεια, όταν κοιτάξει κανείς σε οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα Άκρως Απόρρητα Projects στα οποία η Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών ή η Διεθνής Ασφάλεια, συμμετείχαν από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο έως τα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου.

Το εσωτερικό πολιτικό επιχείρημα που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο των MAJESTIC TWELVE στα τέλη της δεκαετίας του 1970, όταν οι άνδρες των Στρατιωτικών και Μυστικών Υπηρεσιών διαφώνησαν ως προς τις συμφωνίες με κάποιους από τους Εξωγήινους, από την άποψη ότι επρόκειτο για εγωιστικό όφελος για κάποιες ομάδες όπως οι Illuminati ή η “Λέσχης της Ρώμης” σε βάρος χιλιάδων αθώων, αν όχι όλης της ανθρωπότητας, βοήθησαν να προκληθεί η ρήξη που θα οδηγούσε στη στρατιωτική επέμβαση εναντίον της εγκατάστασης στο Dulce το 1979.

Αργότερα στην έκθεση για τη Μάχη στο DULCE γράφτηκαν τα εξής: Ήταν ένας Ερπετοειδής, που δίδαξε σε πολλά από τα άτομα που εμπλέκονται στην επίθεση στο Dulce, μια σειρά από ενημερωτικά σημεία που θα τους έδειχνε πρώτα να εξετάσουν πιο βαθιά αυτό που συνέβαινε στην εγκατάσταση και στη συνέχεια θα τους βοηθούσε να κατανοήσουν καλύτερα τον εχθρό και πώς να τον νικήσουν.

Πράγματι, ήταν αυτός ο Ερπετοειδής που κοινοποίησε την αλήθεια για μια σειρά από σκευωρίες που οργανώνονται κατά της ανθρωπότητας, από μια σειρά από Εξώκοσμες πηγές, και (μερικές από αυτές), είχαν αποδείξει την προθυμία τους να βοηθήσουν τους ανθρώπους στη μάχη για την Κεντρική Ασία το 1976, και στην άμυνα της Γης εναντίον εξωγήινων εισβολέων τον Αύγουστο του 1979.

Ήταν επίσης, (αυτοί) οι οποίοι προειδοποίησαν για τον κίνδυνο ότι, θανατηφόρες μορφές ζωής, όπως ταβακτήρια, παρουσιάζονται και στους Εξωγήινους και στους ανθρώπους. Το 1979, υπήρχαν 37 Εξωγήινα είδη στην εγκατάσταση Dulce. Μόνο 6 από αυτούς είχαν το δικό τους χώρο ή τη διαστατική δυνατότητα μετακίνησης, ενώ οι άλλοι ήταν επισκέπτες των Greys. Όλα τα είδη που είχαν έρθει ως επισκέπτες των Greys ήταν εκεί για πειράματα γενετικής κι αναπαραγωγής με τους ανθρώπους και 8 από αυτά ενδιαφερόταν επίσης για τους ανθρώπους ως πηγή τροφής.

Από εκείνους που τους ενδιέφεραν τα πειράματα αναπαραγωγής, 25 θα μπορούσαν να απολαύσουν άμεση επαφή με τα ανθρώπινα θηλυκά (αν και αρκετοί χρειαζόταν η γυναίκα να υποβληθεί σε ειδικές θεραπείες ορμονών αργότερα) και η εγκατάσταση πήρε προφανώς τη φήμη ότι είναι ένα σημείο σ@ξουαλικής ευχαρίστησης για τους 25.

Τέλος πρώτου μέρους.Μέρος δεύτερο

ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: για όσους φαίνονται κουφά και τρελά ολα αυτά!καλύτερα! το μυαλό τους δεν μπορεί να φτάσει ούτε να διανοηθεί τι γίνεται απο το να σαλτάρουν ας κάτσουν στο μικρόκοσμο τους, και διαβάζουν για ποδόσφαιρο! να υπενθυμίσω οτι έχει ξανα γίνει !και μαλιστα το ξέρετε χωρίς να το ξέρετε! που? στα ράβε ξήλωνε στην βίβλο! και οι κόρες του θεού πήραν τις θυγατέρες των ανθρώπων! υπάρχουν στοιχειά? φυσικά! (υπάρχουν βραχογραφίες στο tassili που εξωγήινοι τραβούν γυναικες, δεν εχουν όλοι την ικανότητα να συνδυάζουν τα στοιχειά! γιαυτό τα κανουν σαλάτα!(κατι ερευνητές της κακιάς ώρας που γράφουν και βιβλία!) κατά δεύτερο γιατι ήταν σαν ζώα οι γυναικες κλώνοι άραγε; υπάρχει απάντηση....)

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

δεν υπαρχουν εξωγηινοι
ειναι δαιμονες,οι οποιοι στοιχειωσαν τον αερα,την γη και την θαλασσα κατα την πτωση τους

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications