Εφιαλτικές στιγμές στην Μάνδρα: Ζευγάρι πάλεψε με αδίστακτους κουκουλοφόρους.(Συγκλονιστικό βίντεο)
Εφιαλτικές στιγμές στην Μάνδρα: Ζευγάρι πάλεψε με αδίστακτους κουκουλοφόρους.(Συγκλονιστικό βίντεο)

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε την Παρασκευή ένα ζευγάρι από τη Μάνδρα Αττικής, όταν πέντε αδίστακτοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους αποφασισμένοι να φύγουν με όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν. Τα θύματα πάλεψαν με τους δράστες, οι οποίοι κατάφεραν να μπουν στη μονοκατοικία σπάζοντας το παράθυρο της μπαλκονόπορτας.

Όπως περιέγραψαν στην κάμερα του Mega η 60χρονη συνταξιούχος Μαρία Κυνηγοπούλου και ο σύζυγός της κ. Αντώνης Κοντανδρεόπουλος, οι δυο τους ήρθαν αντιμέτωποι με τους ληστές που δεν δίστασαν να τους χτυπήσουν όταν εκείνοι προέβαλαν αντίσταση.

«Με τράβηξαν από τα μαλλιά και εγώ πάλευα με τον έναν. Οι άλλοι δύο βούτηξαν τον άνδρα μου, τον έδειραν και τον χτύπησαν» είπε εμφανώς σοκαρισμένη η κυρία Κυνηγοπούλου.

Μάλιστα ο σύζυγός της προσπάθησε να την προστατεύσει και επιτέθηκε στους δράστες, ωστόσο ένας απ' αυτούς άρχισε να τον χτυπά με ένα λοστό. «Πήγα να γλιτώσω τη γυναίκα μου. Πήρα την καρέκλα, για να τον χτυπήσω. Ήρθαν οι άλλοι δύο με το λοστό», περιέγραψε ο κ. Κονταδρεόπουλος.

Βλέποντας τους ληστές να βασανίζουν τον άντρα της η 60χρονη συνταξιούχος προσπάθησε να τους σταματήσει, όμως ο ένας από τους δράστες τη χτύπησε με τη λαβή του όπλου, κλωτσώντας την παράλληλα στα πλευρά, σύμφωνα με τα όσα η ίδια είπε στο Mega.Παρόλο που οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, καθώς άκουσαν τον συναγερμό, οι ληστές κατάφεραν να ξεφύγουν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications