8 Μαΐ 2016

Ελληνικό: Λαθρομετανάστες κλεφτρόνια και αλληλέγγυοι εμποδίζουν συνεχώς την προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ελληνικό: Λαθρομετανάστες κλεφτρόνια και αλληλέγγυοι εμποδίζουν συνεχώς την προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μεγάλο το πρόβλημα για τους αθλητές της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας στον Άγιο Κοσμά από τους λαθρομετανάστες..και τους αλληλέγγυους υποκριτές του soros.

Εκτός από τις κλοπές,περιφέρονται μέσα στα γήπεδα και τους προπονητικούς χώρους στον Άγιο Κοσμά, με αποτέλεσμα να διακόπτουν και να εμποδίζουν συνεχώς την προετοιμασία των αθλητών μας για τους Ολυμπιακούς αγώνες ..

Οι Ολυμπιακοί αγώνες του Ρίο πλησιάζουν με τους Έλληνες αθλητές να κάνουν προετοιμασία στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά μετ΄εμποδίων.

Oι λαθρομετανάστες που ζουν στο πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού περιφέρονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις και εμποδίζουν το έργο των αθλητών.Μάλιστα έχουν καταγραφεί και πάρα πολλές κλοπές, μέχρι και αθλητικού εξοπλισμού, ενώ βρίσκουν την ευκαιρία να χρησιμοποιούν τις βρύσες των αθλητών για να κάνουν μπάνιο και να πλύνουν τα ρούχα τους.

Ορισμένοι αθλητές μίλησαν στην εφημερίδα και ανέφεραν περιστατικά, όπως και τις προσπάθειες που γίνονται από το αθλητικό κέντρο έτσι ώστε να μην επηρεάζεται η προετοιμασία των αθλητών.Οι σεκιούριτι των εγκαταστάσεων αρχικά εμπόδιζαν τους λαθρομετανάστες να εισέλθουν στο χώρο, ωστόσο φέρεται πως αυτό άλλαξε από αλληλέγγυες ομάδες οι οποίες ζήτησαν να ανοίξουν οι πόρτες.

Από την πλευρά τους οι αθλητές δεν έχουν κάνει κάποια καταγγελία, καθώς καταλαβαίνουν ότι οι λαθρομετανάστες δεν είναι και στην καλύτερη οικονομική κατάσταση, ενώ επίσης δεν θέλουν και να στοχοποιηθούν από τις ομάδες αλληλέγγυων,γιατί ξέρουν ότι θα έχουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα να αντιμετωπίσουν.

Πλέον οι αθλητές αναγκάζουν να κρύβουν τα πράγματά τους, με αρκετούς από τους λαθρομετανάστες να λιάζονται στις κερκίδες ενώ υπάρχουν και κάποιοι άλλοι,οι οποίοι καταλαμβάνουν με το έτσι θέλω τα γήπεδα για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ελληνικό: Λαθρομετανάστες κλεφτρόνια και αλληλέγγυοι εμποδίζουν συνεχώς την προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications