Μοιάζει απίστευτο κι όμως είναι αληθινό! : Τίτλοι τέλους για το Mega
Μοιάζει απίστευτο κι όμως είναι αληθινό! : Τίτλοι τέλους για το Mega

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.. Το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της χώρας κηρύσσει οριστικά πτώχευση, καθώς και ο τελευταίος επενδυτής που φάνταζε ως ελπίδα για τη σωτηρία του, απέσυρε πριν από λίγη ώρα την προσφορά του. Δραματικές στιγμές στο Δ.Σ. του καναλιού...

Μοιάζει απίστευτο κι όμως είναι αληθινό! Το Mega Chanel, το κανάλι που ταυτίστηκε με τη γέννηση της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ουσιαστικά παρελθόν!

Στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ., ο κ. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος (ο οποίος τις τελευταίες μέρες εμφανιζόταν ως ύστατη λύση σωτηρίας για το Μεγάλο Κανάλι) απέσυρε την πρόταση του και δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες «εφόσον όλοι εγκαταλείπετε την προσπάθεια να σωθεί το Mega, αποσύρω κι εγώ την προσπάθεια που έκανα να συμμετάσχω στη διάσωσή του».

Το πρώτο κανάλι της χώρας περνάει στην Ιστορία με τον χειρότερο τρόπο, κηρύσσοντας δηλαδή πτώχευση, στο αμέσως επόμενο διάστημα, μέσω των τραπεζών, που έχουν υποθηκευμένα τα δάνειά του.

Την Παρασκευή η Τηλέτυπος θα βγάλει μια ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν υφίσταται πλέον η μετοχική σύνθεση Τηλέτυπος. Τούτο σημαίνει ότι οι τράπεζες αναλαμβάνουν τα περαιτέρω, δηλαδή να κηρύξουν πτώχευση στο Mega.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι ώρες που περνούν μοιάζουν ολοένα και πιο δραματικές για εκατοντάδες εργαζόμενους στο κανάλι και τις οικογένειές τους, ενώ κάθε λεπτό που περνά κορυφώνονται και οι αντιδράσεις για αυτή την ιστορική, όσο και απίστευτη εξέλιξη για την ελληνική τηλεόραση. πηγή: sdna.gr

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Επιτέλους !!τσοντοκάναλο...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications