ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ : ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ!
ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ : ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ!

Ο δράστης της αιματηρής επίθεσης με μαχαίρι που πραγματοποιήθηκε σήμερα κοντά στο Μόναχο είχε "ψυχικά προβλήματα και προβλήματα με ναρκωτικά" και οι ερευνητές δεν έχουν διαπιστώσει "έως τώρα" κάποιο ισλαμιστικό κίνητρο, ανακοίνωσαν οι γερμανικές αρχές, που αρχικά έκαναν λόγο για "ισλαμιστικό σενάριο".

"Δεν έχουμε έως τώρα ενδείξεις αναφορικά με κάποιο ισλαμιστικό κίνητρο, όμως οι έρευνες συνεχίζονται. Για το πρόσωπο αυτό, διαπιστώθηκαν ψυχικά προβλήματα και προβλήματα με ναρκωτικά", δήλωσε ο Όλιβερ Πλάτσερ, εκπρόσωπος του βαυαρικού υπουργείου Εσωτερικών που επιβλέπει τις τοπικές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αναλάβει την έρευνα.

Ο ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ δήλωσε από την πλευρά του, σε μια σύντομη δήλωσή του προς τον Τύπο, ότι δεν θέλει "να προσθέσει κάτι στις εικασίες για τα κίνητρα" του δράστη.

Νωρίτερα σήμερα, η βαυαρική εισαγγελία είχε αναφέρει πως οι ερευνητές εξετάζουν το σενάριο του ισλαμιστικού κινήτρου αναφορικά με την επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποιήθηκε τα χαράματα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Γκράφινγκ, κοντά στο Μόναχο, και είχε αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό τριών.

"Ο δράστης έκανε δηλώσεις τη στιγμή της επίθεσης που παραπέμπουν σε πολιτικό κίνητρο, εκ πρώτης όψεως ισλαμιστικό", είχε δηλώσει ένας εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications