Η προπαγάνδα κτυπάει κόκκινο! ποιοι συνεργάτες των ναζι ρε ηλίθιοι???
Η προπαγάνδα κτυπάει κόκκινο! ποιοι συνεργάτες των ναζι?

Όταν ο Στάλιν και Κεμαλ κυνηγούσαν με λυσσά τους πόντιους Έλληνες σε αυτές τις περιοχές! ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΙΣ ! μονοί τους τα λενε! στην Βικιπαίδεια!!!!! τι να περιμένει κάνεις απο αριστερικομμουνιστες του tribune! 3000 share!!! και θέλετε και κράτος μετα! ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν αξίζει καλύτερη κυβέρνηση αυτός ο λαός! η έχει οτι του αξίζει! και φυσικά οποιος λέει τα αυτονόητα ειναι ναζι φασίστας! Oι ανατολικοί Ευρωπαίοι εντάχθηκαν στα SS γιατί η Σοβιετική Ένωση τους έθαβε ζωντανούς ! Γιατί τους άφηνε να πεθαίνουν από τη πείνα παίρνοντας όλο το σιτάρι και γιατί τους έστελνε στα γκουλάγκ. Δεν είναι τυχαίο που ο κομμουνισμός έχει απαγορευτεί στα περισσότερα από αυτά τα κράτη... αλλά αυτές τις μπαρούφες MONO OI ΕΛΛΗΝΑΔΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ , οπως και υποστηρίζουν τους χασάπηδες του ΚΚΕ!και τα κόμματα που δημιουργεί βλέπε ΣΥΡΙΖΑ!!!

Πόντιοι ονομάζονται οι Έλληνες που κατάγονται από την περιοχή του Πόντου δηλαδή τα νότια παράλια της Μαύρης θάλασσας (Εύξεινος Πόντος), στη σημερινή βορειοανατολική Τουρκία όπως επίσης και από την ΕΣΣΔ . Η παρουσία Ελλήνων στην περιοχή του Πόντου ανάγεται από την αρχαιότητα μέχρι τους νεότερους χρόνους οπότε η πλειονότητά τους (οι χριστιανοί Πόντιοι) μεταφέρθηκε στην Ελλάδα, με την ανταλλαγή πληθυσμών που ακολούθησε τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922.

Το διάστημα μετά από την οθωμανική κατάκτηση (κυρίως ο 18ος και ο 19ος αιώνας) χαρακτηρίζεται από μεταναστευτικά ρεύματα στη νότια Ρωσία και στον Καύκασο, όπου δημιουργούνται μεγάλες ποντιακές κοινότητες. Μέχρι που ο Στάλιν και Κέμαλ πήραν εντολή απο τους Εβραίους να εξοντώσουν τους Έλληνες που έφυγαν απο την Ελλάδα για να γλυτώσουν απο τους Οθωμανούς!

Πόντιοι στην Αντίσταση και τον Εμφύλιο Ελληνόφωνοι οπλαρχηγοί από τον δυτικό Πόντο συμμετείχαν εναντίον στην αντίσταση εναντίον των βουλγαρικών στρατευμάτων κατοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και της Δυτικής Θράκης μεταξύ 1941 και 1944. τέτοιοι υπήρξαν ο Θεόδωρος Τσακιρίδης, ο Κωνσταντίνος Βασιλειάδης από το Καρακιόλ της Σαμψούντας και ο Αντώνης Φωστερίδης (γνωστός ως Αντών-Τσαούς) από την Ηράκλεια Πάφρας, και οι τρεις σημαντικά μέλη των Εθνικιστικών Ομάδων η ταγματασφαλιτες! ενώ από την άλλη πλευρά, μέλη του ΕΛΑΣ αποτέλεσαν αριστεροί οπλαρχηγοί όπως ο Γιώργος Ερυθριάδης (Κρώμη 1910 - Κρήτη 1963). Οι εχθροπραξίες μεταξύ των ελληνικών ενόπλων σωμάτων, όπου συμμετείχαν οι Πόντιοι, ξεκίνησαν πριν από το τέλος της Κατοχής και συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου.

Ο Θωμάς Πεχληβανίδης, επικεφαλής του αρχηγείου του Τσαλ Νταγ των ΕΑΟ σε μία από αυτές τις εχθροπραξίες κατά την περίοδο αυτή κάηκε ζωντανός από μέλη του ΕΛΑΣ,= αυτοί οι κομμουνιστές που κατάσφαζαν τους γνήσιους Έλληνες σε όλη την Ελλάδα με κονσερβοκούτια μόλις ειχαν ελεύθερο το πεδίο απο τους "κακούς" ναζι! που δεν κατάφεραν να τους διώξουν απο την Ελλάδα μαζί με τους αγγλομασονους! ! και αυτοί σημερα αποκαλούνται Έλληνες!και υπέρ των ποντίων! τέτοια καφρίλα ? και οι κομμουνιστές αριστεροί λενε προδότες τον εθνικό στρατό ταγματασφαλιτες!αν ειναι δυνατόν οι προδότες που ενεργούσαν κατά εντολές εβραιων λενε προδότες τους εθνικιστές ταγματασφαλιτες! που κατάσφαζαν οπως και μάζευαν ελληνοπούλα!παιδομάζωμα να επικρατήσουν τα Μογγολία στην Ελλάδα! .

Με τον όρο Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου (Αγγλικά: Pontic Greek Genocide) αποκαλείται η συστηματική εξόντωση των Ελλήνων του Πόντου από την κυβέρνηση των Νεοτούρκων, κατά την περίοδο 1914-1923. Η εξόντωση αυτή διεξάχθηκε περίπου παράλληλα και κατ' απομίμηση της αρμενικής γενοκτονίας, κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και μέχρι την ανταλλαγή πληθυσμών του 1923. Περί τις 353.000 Πόντιοι χάθηκαν, πολλοί από αυτούς κατά τη διάρκεια καταναγκαστικών πορειών στις άνυδρες εκτάσεις της Ανατολίας και της Συρίας. Έτσι οι ίδιοι οι Πόντιοι, καθώς και το Ελληνικό κράτος αναφέρονται σήμερα σε γενοκτονία των Ποντίων από την Τουρκία και τιμούν την επέτειό της κάθε χρόνο, στις 19 Μαΐου.

Η γενοκτονία των Ποντίων είναι αναγνωρισμένη ως τέτοια επισήμως από τέσσερα κράτη, την Ελλάδα με νόμο του 1994 (N. 2193/1994), τη Σουηδία με υπερψήφιση στο Σουηδικό κοινοβούλιο στις 11 Μαρτίου 2010, την Αρμενία τον Μάρτιο του 2015, μαζί με τη γενοκτονία των Ασσυρίων και την Ολλανδία, μαζί με τη γενοκτονία των Αρμενίων και Ασσυρίων, στις 9 Απριλίου 2015 Από την άλλη πλευρά, το Τουρκικό κράτος αρνείται κατηγορηματικά μέχρι σήμερα πως υπήρξε γενοκτονία και αποδίδει τους θανάτους σε παράπλευρες απώλειες πολέμου, στον λιμό που προέκυψε από την εισβολής των Ρώσων στη βόρεια Τουρκία και σε εμφύλιες αναταραχές

Λοιπόν οι Τούρκοι συνεργάτες των ναζι η οι Τούρκοι συνεργάτες τον Αριστερων και σίγουρα των κομμουνιστών? Για ρωτήστε τους πόντιους τι ειχαν πάθει απο το Στάλιν!η οι γνήσιοι Έλληνες απο τους κομμουνιστές! δεν τρέπεστε ρε ηλίθιοι νεοελληνες για την ηλιθιότητα σας? αυτοί που τα βάζουν αυτά ειναι κομμουνιστές που Διαστρεβλώνουν τα πάντα σε αυτή την σελίδα ειναι και ο ιδρυτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλαφάνος!, και φυσικά για ολα τα κακά φταίνε οι ναζι!οπως σας ποτίζουν κάθε μέρα!(εχουν λόγο που το κανουν!)δεν ξέρετε οτι οι ναζι ήταν φιλελληνες μέχρι που μπήκαν στην μέση η κομμουνιστές και έσφαζαν Γερμανούς? εσείς τι κάνετε? που μου το παίζεται και Έλληνες απόγονοι των αρχαίων (με 400 χρονιά Τούρκους στην Ελλάδα!) ,που ειχαν σημαία την αλήθεια και την ερευνά ,ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΠΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ, ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ» ΣΤΑΛΙΝ

Η ιστορία του Ελληνισμού στον Πόντο έχει ως επίσημη αφετηρία την ίδρυση της Σινώπης στα βόρεια παράλια της Μικράς Ασίας από Ίωνες ναυτικούς περίπου το 800 π.Χ. Από τη Σινώπη ερευνητές ίδρυσαν άλλες πόλεις. Η κυριότερη αυτών των πόλεων ήταν η Τραπεζούντα το 783 π.Χ.! και όλες αυτές οι πληροφορίες δεν ειναι κρυμμένες !μαλιστα εχουν προδοθεί εκεί στην Βικιπαίδεια για ενα μεγάλο μυστικό που εξηγεί το μίσος κατά των Γερμανών απο Εβραίους απο την εποχή του Βυζαντίου! που δεν θα πω εδώ! ετσι έχει εξηγούνται πολλά πάντως!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications