Η «πέμπτη φάλαγγα» στην Ελλάδα ενισχύεται με μουσουλμάνους-γενίτσαρους
Η «πέμπτη φάλαγγα» στην Ελλάδα ενισχύεται με μουσουλμάνους-γενίτσαρους

Οι δήθεν αντεξουσιαστικές οργανώσεις, οι οποίες χρηματοδοτούνται από τους εγκάθετους της παγκόσμια διαπλοκής, οφείλουν τον λόγο ύπαρξής τους στην δημιουργία επεισοδίων, τα οποία αποσταθεροποιούν κοινωνίες, ανατρέπουν κυβερνήσεις και ανοίγουν τον δρόμο στην εφαρμογή συγκεκριμένων αντιλαϊκών σχεδίων.

Στην Ελλάδα η πέμπτη φάλαγγα ενισχύεται πλέον και με μουσουλμάνους «πρόσφυγες και μετανάστες», τους οποίους στρατολογούν συγκεκριμένα άτομα που αν μη τι άλλο θέλουν το κακό της χώρας.

Έτσι, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής τόσο στο Σύνταγμα όσο και στα Εξάρχεια, έκαναν την εμφάνισή τους και συνελήφθησαν αντιεξουσιαστές-παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι στέλνονται από την Τουρκία και εγκλωβίζονται στην χώρα μας.

Οι τέσσερις νεαροί από το Ιράν, ηλικίας γύρω στα 25, που πρωταγωνιστούσαν στα επεισόδια του κέντρου και συνελήφθησαν, θα απελαθούν, όμως για τους αξιωματικούς της Κρατικής Ασφάλειας επιβεβαιώνονται όλα αυτά που εξετάζονται τους τελευταίους μήνες για προσηλυτισμό νεαρών, ακόμη και ανήλικων μεταναστών και προσφύγων από αντεξουσιαστικές ομάδες στα «στέκια της αλληλεγγύης» και η μεταμόρφωσή τους σε «μπαχαλάκηδες εισαγωγής».

Ήδη, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, υπάρχει χαρτογράφηση των περίπου δέκα καταλήψεων όπου έχουν βρει καταφύγιο νεαροί και ανήλικοι μετανάστες ηλικίας 15-30 ετών και γαλουχούνται με τα αντεξουσιαστικά ιδανικά για να βγουν στη συνέχεια στα πεδία μαχών του Πολυτεχνείου και του Συντάγματος.

Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και οι αναλυτές της Κρατικής Ασφάλειας εκφράζουν έντονη ανησυχία για το τι μπορεί να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες με όλες αυτές τις ζυμώσεις που γίνονται στα στέκια των αντεξουσιαστών. Αξιωματικός με άριστη γνώση του θέματος τόνισε ότι πρόκειται για άγνωστο αριθμό μεταναστών χωρίς στοιχεία και χαρτιά, με σκληρά βιώματα, που κανένας δεν ξέρει τι μπορούν να κάνουν και μέχρι πού είναι διατεθειμένοι να φτάσουν.

Αν αναλογιστούμε μάλιστα και τις εντολές που έχουν από το Κοράνι, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμα και σφαγές. «Μας ανησυχεί τι θα απογίνουν οι νεαροί, ακόμα και ανήλικοι πρόσφυγες και μετανάστες που βρήκαν καταφύγιο στις συλλογικότητες των Εξαρχείων. Δεν ξέρουμε ούτε ποιοι είναι, ούτε τον ακριβή αριθμό τους, ούτε τι ζυμώσεις γίνονται στα υπό κατάληψη κτίρια», αναφέρουν αξιωματικοί της Ασφάλειας.

Κανείς δεν ξέρει τι τους λένε, ούτε πόσο τους φανατίζουν, με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας να εκφράζουν μεγάλη αγωνία και φόβο για την τύχη τους. «Πολύ φοβούμαστε ότι δημιουργούνται γενίτσαροι, πολλοί από αυτούς ίσως συμμετέχουν στις ενέργειες των αντεξουσιαστών, όμως το κυριότερο είναι ότι κανείς δεν ξέρει πού θα φτάσουν και εναντίον ποιων θα στραφούν. Ας μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά αυτά έχουν μεγαλώσει σε απάνθρωπες συνθήκες, με μια άλλη κουλτούρα» επισημαίνει στέλεχος της Κατεχάκη.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Η Ιρανική πρεσβεία επιβεβαίωσε ότι είναι Ιρανοί; Ιρανός αντιεξουσιαστής ακούγεται λίγο σαν ανέκδοτο.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications