22 Μαΐ 2016

Φονική έκρηξη του ηφαιστείου Σιναμπούνγκ [Βίντεο]

Φονική έκρηξη του ηφαιστείου Σιναμπούνγκ [Βίντεο]

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά όταν ξέσπασε το ηφαίστειο Σιναμπούνγκ στη Σουμάτρα της Ινδονησίας στις 21 Μαΐου του 2016.

Όλα τα θύματα της έκρηξης ήταν γεωργοί από το χωριό Gamber που βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη γύρω από την ηφαιστειακή κορυφή. Η έκρηξη της ηφαιστειακής τέφρας υψώθηκε 2 μίλια στον αέρα και η τέφρα εξαπλώθηκε στις πλαγιές πάνω από 3 μίλια.

Η περιοχή έχει κηρυχθεί επικίνδυνη από τις κυβερνητικές αρχές για λόγους ασφαλείας, αλλά παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις οι άνθρωποι εξακολουθούσαν να επιστρέφουν στην περιοχή για τη γεωργία και την εργασία στα χωράφια τους.

Εδώ είναι δύο βίντεο που δείχνουν την καταστροφή:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Φονική έκρηξη του ηφαιστείου Σιναμπούνγκ [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις notification
Μπορείτε να τo κλείστε οποιαδήποτε στιγμή απο το browser

Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΗΔΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

OΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΟΥΝ .Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).facebook.complugins-like