Ένα 11ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΣΚΑΦΟΣ που ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ την ΓΗ;
Ένα 11ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΣΚΑΦΟΣ που ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ την ΓΗ;

Το τελευταίο διάστημα του Απριλίου είναι γεγονός πως συνέβησαν πολλά και αξιοσημείωτα πράγματα. Ίσως, τελικά, να «κρύβεται» κάτι πάρα πολύ σημαντικό πίσω από αυτά…Θα ήταν σημαντικό να θυμηθούμε πως λίγο πριν βγει ο μήνας, είδαμε απίθανες θεάσεις ΑΤΙΑ στον Ήλιο, η μαγνητόσφαιρα της Γης έπεσε για ένα δίωρο, υποστηρίζεται ότι αφίχθησαν σκάφη των Ολύμπιων.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ενδεχομένως, όλα ή κάποια από αυτά να σχετίζονται με τα παρακάτω.
Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, στο kavalarissa.eu και σύμφωνα με τους Ashli και James [Gilliland] αρκετός κόσμος αισθάνεται περίεργα. Κάτι συμβαίνει ενεργειακά και το νιώθουν στο σώμα τους, στις σκέψεις τους, στα συναισθήματά τους.

Προσπαθήσαμε μέσα από το diadrastika.com, να καταφέρουμε μία μετάφραση στα κύρια σημεία του κειμένου που εντόπισε η kavalarissa: Συμβαίνουν και λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα τρεις εκδηλώσεις-επιρροές:

Α. Σκάφος 11 διαστάσεων πλησιάζει την Γη
Μία σημαντική -ίσως, η πιο έντονη- εκδήλωση που λαμβάνει χώρα είναι ένα σκάφος 11ης διάστασης το οποίο εισέρχεται στον γαλαξία μας. Όσο μας πλησιάζει τόσο μεγαλώνει και η ένταση των συχνοτήτων που ακτινοβολεί.

Ο ερχόμος των 11 διάστατων Όντων του Φωτός του Σκάφους έχει ως σκοπό να επιταχυνθεί η Διαδικασία της Αφύπνισης. Η συχνότητά τους είναι τόσο υψηλή που όσο εμείς εκτιθέμεθα σε αυτήν, η οποιαδήποτε πυκνότερη ενέργεια επάνω μας πρέπει να «αποτοξινωθεί» ώστε να δημιουργηθεί χώρος για την νέα «επέκταση».

Β. Ηλιακός τομέας διέλευσης των συνόρων στο Διάστημα
Την Παρασκευή 29 του Απρίλη οι ενέργειες ήταν τόσο έντονες που κάποιοι ένιωσαν σαν ολόκληρη η ύπαρξή τους να ήταν συνδεδεμένη σε μια γεννήτρια υψηλής τάσης. Το κάθε κύτταρο ήταν υπερευαίσθητο. Ένιωσαν το αίσθημα του συλλογικού θυμού ενώ στην συνέχεια πέρασαν στην φάση της συλλογικής θλίψης.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οι συντάκτες του άρθρου. Καθώς, λοιπόν, και οι δύο είναι ασυνήθιστα ευαίσθητοι στις ηλιακές εκλάμψεις, έψαξαν στο spaceweather.com να δουν αν υπήρχαν κάποιες σχετικές εκδηλώσεις.

Δείτε τι βρήκαν:
Στις 29 ή 30 Απριλίου 2016, η Γη διέσχισε μια πτυχή κυματιστής δομής στο διαπλανητικό διάστημα που χωρίζει τις περιοχές αντίθετης μαγνητικής πολικότητας. Αυτό ονομάζεται «Ηλιακός τομέας διέλευσης των συνόρων» και θα μπορούσε να προκαλέσει γεωμαγνητική δραστηριότητα γύρω από τους πόλους της Γης. Οι μετεωρολόγοι της NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) εκτιμούν μια πιθανότητα ύψους 60% δημιουργίας γεωμαγνητικών καταιγίδων τύπου G1-class, όταν συμβαίνει αυτή η διέλευση.

Σκέφτηκαν, λοιπόν, οι δύο συντάκτες πως το συγκεκριμένο συμβάν και ο ερχομός του 11διάστατου σκάφους δεν μπορεί να είναι μια σύμπτωση, καθώς το τελευταίο χρησιμοποιεί αυτή την «πτύχωση» ως ένα μέσο πρόωσης και ενισχυτή της προαναφερθείσας συχνότητας.
Γ. Πλανήτες σε ανάδρομη πορεία
Για τους πλανήτες σε ανάδρομη πορεία, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες online πηγές, ωστόσο φαίνεται πως αξιοποιούνται από το Σκάφος ως ένας επιπλέον ενισχυτής.

Τι να κάνω
Τώρα που έχουμε τις αιτίες για τους λόγους που πολλοί από εμάς αισθάνονται μία περίεργη ένταση, γίνεται φανερό ότι η «ανησυχία» που υπάρχει στο φυσικό μας σώμα, είναι ότι αυτό προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτές τις υψηλές συχνότητες και ότι τα παλιά μας συναισθήματα δεν είναι πλέον μαζί μας, δεν μας εξυπηρετούν, επειδή κυριολεκτικά δονούνται «έξω από τα χωράφια μας». Το ερώτημα είναι: τι κάνουμε;

Όσοι ήδη βρίσκονται συνειδητά στον «σωστό» δρόμο ξέρουν πως πρέπει να αντιδράσουν. Οι υπόλοιποι, ενδεχομένως, θα βρεθούν σε μία περίεργη κατάσταση καθώς οι ενέργειες γι αυτούς θα είναι πολύ ακραίες. Θα αντιδράσουν με θυμό, με κλάμα, με οξυθυμία κλπ (κάτι που ενδεχομένως θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα ερπετά που συνεχώς διενεργούν έργα καθυπόταξης με κάθε μέσο και τρόπο).

Σε αυτή την περίπτωση, το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να αναρωτηθείτε: Είναι αυτή η αρνητική συμπεριφορά, οι αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα, ο εαυτός μου;

Θα πρέπει στην συνέχεια να προχωρήσετε σε μία θεραπεία.
Δεν είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε κάποιον ειδικό. Μπορείτε να αξιοποιήσετε κάψιμο φασκόμηλου κλπ, και παράλληλα να κάνετε μία ενδοσκόπηση, ένα Γνώθισαυτόν. Παρατηρήστε τον εαυτό σας, μέσα σας. Προσπαθείστε να επικοινωνήσετε με τον χαμένο εαυτό σας και να έρθετε σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό σας.

Κατ ‘αρχάς, είναι σημαντικό να κάνετε σωστές αναπνοές.
Προχωρήστε με κάποιον δάσκαλο/πνευματικό/οδηγό στην διαδικασία επούλωσης αρνητικών επιρροών.
Στη συνέχεια, πηγαίνετε έξω στη φύση. Βγείτε και περπατήστε ξυπόλητοι. Ζητήστε από τον Ανώτερο Εαυτό σας να σας βοηθήσει στην γείωση αυτών των ενεργειών μέσα από το φυσικό, ψυχικό, συναισθηματικό και πνευματικό σώμα σας με την Μητέρα Γαία.

Αυτό που ουσιαστικά κάνετε, είναι ότι γίνεστε μία «κεραία» των 11διάστατων συχνοτήτων που, διαμέσου εσάς περνάει στην Γη και από εκεί στην Συλλογική Συνείδηση.
Αν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα θα νιώσετε την ενέργεια απορροφήσεως.
Βοηθήστε άλλους συνανθρώπους σας να συντονιστούν.

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications