Έντονες αντιδράσεις από ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το Φεστιβάλ Νεολαίας της Χρυσής Αυγής !!! Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Έντονες αντιδράσεις από ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το Φεστιβάλ Νεολαίας της Χρυσής Αυγής !!! Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

«Ζορίζεται» το ΚΚ€ για την 13η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας απαντά η Χρυσή Αυγή !!!Προβληματισμός αριστερών κομμάτων και ακροαριστερών οργανώσεων για την απόφαση Καμίνη να παραχωρήσει τον χώρο του πάρκου Χωροφυλακής για το Φεστιβάλ Νεολαίας της Χρυσής Αυγής !!!

Οξύτατες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του δήμου Αθηναίων να παραχωρήσει στη Χρυσή Αυγή το χώρο του πάρκου Χωροφυλακής για την πραγματοποίηση εκδήλωσής της.

Αντιφασιστικές οργανώσεις της cia αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθήνας τόσο του ΚΚΕ όσο και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρίας τους για τη στάση του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη. Το ΚΚΕ εγκαλεί τη δημοτική Αρχή για την επιλογή της εστιάζοντας στο ότι με την παραχώρηση του χώρου ουσιαστικά δίνει συγχωροχάρτι στην «εγκληματική δραστηριότητα» της «ναζιστικής οργάνωσης που διώκεται ποινικά»!! .

Την ίδια ώρα, η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια Στο Ρατσισμό! (αυτοί οι ανθέλληνες) και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) καλεί τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις κινήσεις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες να καταδικάσουν τη «φασιστική πρόκληση» και να απαιτήσουν από τον δήμαρχο «να μη δώσει καμία διευκόλυνση στη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής» .

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή μέσα από το επίσημο site της
«Ζορίζεται» το ΚΚ€ για την 13η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας της Χρυσής Αυγής Αύριο, Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος Χωροφυλακής η 13η Γιορτή Νεολαίας υπό τη διοργάνωση της Ελληνικής Αυγής. Η εκδήλωση αυτή προκάλεσε πανικό στον Περισσό, αφού οι ερυθροί κομισάριοι έδωσαν εντολή στους δημοτικούς συμβούλους Αθηνών, Σοφιανό και Λάμπρου, να βγάλουν «φλογερή» ανακοίνωση κατά της τήρησης των νόμων και να «τσακωθούν» μέχρι και με τον λαθροδήμαρχο που τόσο αγαπούν και στηρίζουν σε κάθε ευκαιρία.

Συγκεκριμένα, οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ στο Δήμο της Αθήνας, κατηγορούν τον Καμίνη ότι παραχώρησε χώρο στη Χρυσή Αυγή για εκδήλωση, παραθέτοντας τα γνωστά φαιδρά επιχειρήματα που αναμασούν συνεχώς κατά της Χρυσής Αυγής, επειδή τους ξεφτιλίζουμε συνεχώς. Προφανώς, τα σταλινικά απολιθώματα αδικούν τον Καμίνη. Τους θυμίζουμε ότι ήταν ο Καμίνης που κατέβασε πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ για να απαγορεύσει διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής. Τους θυμίζουμε ότι ήταν ο Καμίνης που γέμισε την Αθήνα με λαθρομετανάστες, διοργάνωσε πολυήμερα χασισοφεστιβάλ και έκανε, γενικότερα, ό,τι μπορούσε για να επικρατήσει ο «προλεταριακός διεθνισμός».

Επιπλέον, όπως το ΚΚ€ ουδέποτε είπε που πήγαν τα λεφτά από την πώληση του 902, έτσι και ο Καμίνης έχει πολλές καταθέσεις στο εξωτερικό. Συνεπώς, είναι «σύντροφος» σας και καλύτερο θα ήταν να υπήρχε ομόνοια μεταξύ ανθελλήνων. Ας έλθουμε στο προκείμενο, όμως, που είναι ο χώρος της εκδηλώσεως. Απαιτεί πραγματικά πολύ θράσος η αναφορά του ΚΚΕ στο Άλσος Χωροφυλακής. Κανονικά, και αν οι μπολσεβίκοι του ευρώ (ως γνήσιο αμερικανοκομμουνιστές δεν μπορούν να είναι της δεκάρας) διέθεταν τσίπα, δεν θα έπρεπε να τολμούν καν την αναφορά της λέξεως «Χωροφυλακή», ύστερα από τα αλλεπάλληλα εγκλήματα των κομμουνιστών κατά αυτού του ηρωικού Σώματος.

Επιπλέον, τους θυμίζουμε ότι ο νόμος ορίζει ότι οι δημοτικές παρατάξεις δικαιούνται την χρήση συναφών χώρων. Συνεπώς, ο Καμίνης δεν μπορούσε να εκτελέσει τις εντολές του Πολίτμπιρο. Αν είναι, εξαφανίστε τον από τις φωτογραφίες, όπως ο «Πατερούλης», αλλά με τέτοιες ανακοινώσεις μόνο ρεζίλι γίνεστε.

13η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας - Σάββατο 14/5 19:00 - Άλσος Χωροφυλακής, Λεωφ. Μεσογείων 100

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Καλωσόρισμα από το Μέτωπο Νεολαίας
Χαιρετισμοί βουλευτών Λαϊκού Συνδέσμου
Θεματική συζήτηση με τα μέλη της Νεολαίας
Ομιλία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
Τηλεοπτικές προβολές: Ημερολόγιο Δράσεων 2015-16
Εθνικιστικό Δελτίο Ειδήσεων
Συναυλία Εθνικιστικού Ροκ με το συγκρότημα "Αίτιον Τιμής - Cause of Honor"
Θα λειτουργεί επίσης εθνικιστικό βιβλιοπωλείο με όλα τα είδη της Χρυσής Αυγής, εκθέσεις πατριωτικής αφίσας και εθνικιστικής μουσικής και χώροι υποδοχής νέων μελών. Η Ελληνική Νεολαία μάχεται στην πρώτη γραμμή του Αγώνα για μία ελεύθερη Ελλάδα
Η Ελληνική Νεολαία είναι η αιχμή του δόρατος ενάντια στα σχέδια αφελληνισμού της Πατρίδας μας
Η Ελληνική Νεολαία είναι το μέλλον και η ελπίδα μας, είναι η δύναμη της εθνικής μας αντίστασης
Στις 14 Μαΐου η Ελληνική Νεολαία γιορτάζει και όλοι οι Έλληνες καλούνται να δώσουν το παρόν στο πλευρό της.
Η προσέλευση του κοινού ξεκινά στις 18.00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications