Η CIA συνδέει τον George Soros με τρομοκρατική βομβιστική επίθεση!
Η CIA συνδέει τον George Soros με τρομοκρατική βομβιστική επίθεση!

Σε μια εποχή αυξανόμενων παραπλανητικών τρομοκρατικών ενεργειών, ένα πρώην απόρρητο έγγραφο της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA), η το National Intelligence Daily της 4ης Φεβρουαρίου 1987, υποδηλώνει σαφώς μια σύνδεση του Τζορτζ Σόρος με μια τρομοκρατική βομβιστική επίθεση σε αυτό που ήταν τότε η Τσεχοσλοβακία.

Το 1986-1987 είδε τα πρώτα αποτελέσματα των πολιτικών γκλάσνοστ του σοβιετικού ηγέτη Μιχαήλ Γκορμπατσόφ να παράγουν αποτελέσματα στην Ανατολική Ευρώπη.

Ο George Soros, του οποίου η εσωτερική νομισματική κερδοσκοπία τον έκανε ένα από τα μόνο λίγα «βαμπίρ» της Wall Street που διασώθηκαν οικονομικά στο «κραχ του Οκτωβρίου 1987, άρχισε να επωφελείται από την κατάσταση στην Ανατολική Ευρώπη.

Δύο εβδομάδες μετά τη «Μαύρη Δευτέρα», ο Σόρος έκανε ανοικτή πώληση στο αμερικανικό δολάριο και το Ταμείο του Quantum, έκλεισε το 1987 με αύξηση 13 τοις εκατό σε αξία.

Ο Σόρος «πλημμύρισε» με τα χρήματα για να τα ξεπλύνει σε ομάδες της Ανατολικής Ευρώπης, χρηματοδοτήσεις που η CIA ονομάζει «βρώμικα χρήματα».George Soros κύριος χρηματοδότης κατι ντόπιων πρακτόρων ! και της εισβολής στην Ευρώπη!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications