ΑΥΣΤΡΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ: Η Αστυνομία συμβουλεύει τις ξανθές να βάψουν τα μαλλιά τους για να μην δέχονται επιθέσεις από «πρόσφυγες»!
ΑΥΣΤΡΙΑ: Η Αστυνομία συμβουλεύει τις ξανθές να βάψουν τα μαλλιά τους για να μην δέχονται επιθέσεις από «πρόσφυγες»!

«Αποτελεσματική» λύση κατά της εγκληματικότητας βρήκε η αστυνομία..

Η αστυνομία της Βιέννης, προειδοποιεί τις ξανθές γυναίκες να αρχίσουν να βάφουν τα μαλλιά τους σκούρα και να αποφεύγουν να μετακινούνται με τις δημόσιες συγκοινωνίες τη νύχτα για να αποφύγουν επιθέσεις από τριτοκοσμικούς εισβολείς «πρόσφυγες».

Η επίσημη «συμβουλή» δόθηκε σε μια κοπέλα – που κατά ειρωνικό τρόπο είναι μισή ιρακινή – η οποία δέχθηκε επίθεση από τέσσερις Αφγανούς στο σταθμό Westbahnhof την περασμένη εβδομάδα.

Η κοπέλα ονόματι Sabina έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Heute της Βιέννης. Σύμφωνα με την εφημερίδα Heute, η 20χρονη φοιτήτρια εισήχθη στο νοσοκομείο μετά την επίθεση των δραστών οι οποίοι την χτύπησαν και την λήστεψαν.

«Στεκόμουν στην πλατφόρμα και περίμενα το τρένο, όταν ένας άνδρας ήρθε κοντά μου και μου μίλησε σε μια ξένη γλώσσα, που κατάλαβα ότι ήταν αφγανικά», λέει η Sabina.«Στη συνέχεια άρχισε να βάζει τα χέρια του μέσα από τα μαλλιά μου και κατέστησε σαφές ότι στο πολιτιστικό του υπόβαθρο δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου ξανθιές γυναίκες. Του είπα να απομακρυνθεί και για λίγο το έκανε».

«Αλλά αυτό το έκανε για να πάει να φέρει τους φίλους του και λίγο αργότερα ήρθε πίσω με άλλους τρεις. Έκλεψαν την τσάντα μου και τις κάρτες μου».Οι τέσσερις Αφγανοί στη συνέχεια τη χτύπησαν και την έριξαν στο έδαφος.Κανένας από τους επιβάτες δεν την βοήθησε.

Η κοπέλα πήγε πρώτα στο νοσοκομείο με μώλωπες στο κεφάλι, τον ώμο και τον αγκώνα, καθώς και τη σπονδυλική στήλη και τα ισχία της και μετά πήγε στην αστυνομία.Και τότε «θύμωσε» όταν η αστυνομία της είπε ότι πρέπει να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και να μην ταξιδεύει μόνη της μετά τις 20:00 στις δημόσιες μεταφορές.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Οι λόγοι που γίνεται ισλάμ και η Αυστρία μετα την Γερμανία!αδελφικός λαός και η πατρίδα του Χίτλερ!που έκανε οτι ο μέγας Αλέξανδρος! οι ηλίθιοι ας πιστεύουν τα κομμουνιστικα μορφώματα! οτι ήταν Εβραίος!και τον πλήρωναν μασόνοι!γιαυτό είχαν κάνει πάνω απο 10 απόπειρες δολοφονίας του! Ωωω η ανθρωπινή βλακεία δεν έχει όρια! γιαυτό εχουν δώσει εντολή να βιάζουν στους ισλαμοπιθήκους! οπως βίαζαν Ελληνίδες όταν εκαναν εισβολή οι Μογγόλοι και μπαστάρδεψαν τους αρχαίους Έλληνες!τα αποτελέσματα? γύρο σας! το 50% δεν ειναι καν Έλληνες! και ειναι ενα μάτσο πρόβατα! ουδεμιά σχέση με το αρχαίο πνεύμα και σώμα! άντε γιατι παρατράβηξε το αστείο, με τους ηλίθιους που νομίζουν οτι ειναι απόγονοι των αρχαίων Έλλην, και που να γράψω βιβλίο με όλες τις αποδείξεις που δεν εχει βρει κανεις μέχρι τώρα! πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους!

«Στην αρχή ήμουν φοβισμένη, αλλά τώρα είμαι περισσότερο θυμωμένη. Μετά την επίθεση μου είπαν ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνες στους δρόμους μετά τις 20:00 Και επίσης μου έδωσαν άλλες συμβουλές, λέγοντάς μου ότι θα έπρεπε να βάψω τα μαλλιά μου σε σκούρο χρώμα και να μην ντύνομαι προκλητικά.

«Έμμεσα αυτό σημαίνει ότι ήμουν εν μέρει υπεύθυνη για ό, τι μου συνέβη. Αυτό είναι μια τεράστια προσβολή». Και συνέχισε: «Η αστυνομία μου είπε ότι οι επιθέσεις αποτελούν πλέον καθημερινότητα. Και τα πράγματα πρόκειται να γίνουν χειρότερα». Το θύμα στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η ίδια είναι ξένη, που γεννήθηκε στο Ντουμπάι, από Ιρακινό πατέρα και είναι χριστιανή. Εις το εξής, δήλωσε, θα κυκλοφορεί με σπρέι πιπεριού.

Post A Comment:

3 comments

malamaείπε...

Διαβάζω εδώ και καιρό την ιστοσελίδα σας και τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα αλλά δεν καταλαβαίνω την τόση υποστήριξη του Χιτλερ. Όσο κι αν αυτά που μας λένε εδώ και χρόνια είναι ψέμματα, δεν αλλάζει το γεγονός ότι έπρεπε να τον πολεμήσουμε ούτε το γεγονός ότι έγιναν ομαδικές εκτελέσεις Ελλήνων... Αν μας έτρεφε τόση συμπάθεια δε νομίζω οτι θα κατέφευγε σε τέτοιες λύσεις. Αν, πάλι, κάνω λάθος και δεν έγιναν τέτοιες εκτελέσεις (μπορεί κάποιος να αρνηθεί το ολοκαύτωμα των Ανωγείων;) παρακαλώ να με διαφωτίσετε για το τι πραγματικά συνέβη και ποιες είναι οι πηγές(βιβλία) των γεγονότων όπως έγιναν και όχι οπως μας αναμασάνε εδώ και χρόνια.
Ευχαριστώ!

george-aetosείπε...

ομαδικές εκτελέσεις Ελλήνων???? η κομμουνιστών;για να ξέρουμε τι λέμε! οι οποίοι ως μογγολοι έσφαξαν την μίση Ελλάδα μετα, και εκαναν παιδομάζωμα για επικρατήσουν σημερα!και που φυσικά δεν μιλάει κανεις!(http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/08/germanikes-ofiles-porisma.html) δεν πειράζει που δεν καταλαβαινεις ,δεν φταίω εγω! υπάρχουν πολλοί λόγοι, άμα είχες φώτο θα σου έλεγα τον ενα λόγο, που αδυνατείς να κατανοήσεις τι πραγματικοτητα!(http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/08/daskala-apo-to-teksas-apolythike-gia.html)

malamaείπε...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Συμφωνώ για τους αριστερούς, είναι η καταστροφή της ανθρωπότητας. Για να αλλάξουν, όμως, τα πράγματα πρέπει να γίνει ένας ριζικός καθαρισμός... μασόνοι, εβραίοι, παπάδες, αριστεροί... ουστ... Αλλά βεβαια, αν βγω εξω και τα πω αυτά θα με πουν ρατσιστρια και θα με πάνε μέσα...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications