«Αναστήθηκε» ο στρατηγός που  δήθεν εκτέλεσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν! η γνωστή προπαγάνδα της ελίτ!
«Αναστήθηκε» ο στρατηγός που  δήθεν εκτέλεσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν! η γνωστή προπαγάνδα της ελίτ!

Δήθεν Γκάφα ολκής λενε τώρα τα παπαγαλάκια οτι έκαναν οι μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας, που τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοίνωσαν ότι ο «ελέω θεού» ηγέτης της Βόρειας Κορέας έδωσε εντολή να εκτελεστεί ο αρχηγός του στρατού Ρι Γιονγκ Γκιλ

Τον περασμένο Φεβρουάριο αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών της Σεούλ ανακοίνωσαν ότι ο "δικτάτορας"(ετσι λενε τους μη δικούς τους) της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε εντολή να εκτελέσουν τον αρχηγό του στρατού Ρι Γιονγκ Γκιλ.

Η είδηση προπαγάνδα φάνηκε να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς ενισχύθηκε από την ανακοίνωση του επίσημου Κεντρικού Πρακτορείου Ειδήσεων της Βόρειας Κορέας (KCNA) ότι ο στρατηγός απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του, επίσης, την είδηση ενίσχυσε και η «εξαφάνιση» του Ρι Γιονγκ Γκιλ.

Όμως, κατά το τετραήμερο συνέδριο του Εργατικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας, στο οποίο ανακοινώθηκαν σημαντικές αλλαγές, ο στρατηγός, όχι μόνο εμφανίστηκε, αλλά σύμφωνα με ανακοίνωση του KCNA, ανέλαβε και τρεις νέες σημαντικές θέσεις: Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, αναπληρωματικό μέλος του ισχυρού Πολιτικού Γραφείου της Επιτροπής και μέλος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής του κόμματος.

Το υπουργείο Ενοποίησης της Νότιας Κορέας επιβεβαίωσε την Τρίτη την επάνοδο του στρατηγού, αφού ανέλυσε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που εμφανίζουν τον Ρι Γιονγκ Γκιλ στις εργασίες του τετραήμερου συνεδρίου του.

Έχουμε βαρεθεί την προπαγάνδα των εγκύρων πηγών μαζικής αποβλάκωσης εδώ στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, Τα ίδια εκαναν και με τον Καντάφι πριν τον σκοτώσουν οι μουσουλμάνοι κομμουνιστές της cia!, Τέλος κατι άλλο: κοινοποιούν στο facebook τα πρακτοράκια άρθρο προπαγάνδα του 2011 απο το βουλγαρικό defenet η pronews , οτι δηθεν εκαναν Γερμανοί τα επεισόδια στην Αθηνά! ΑΥΤΟ ΕΧΘΕΣ !(να νομίζουν οι βλακες οτι πίσω απο τα πρακτορακια της cia τους αναρχικούς ειναι Γερμανοί και όχι ανθέλληνες κομμουνιστές αριστεροί!! )

Δεν φτάνει που ειναι ψεμματα ετσι και αλλιώς, αλλα το ξανα βάζουν σε ομάδες και σελίδες στο facebook! και έχει 2000+ share απο διανοητικά ανάπηρους!!! θα μου πεις ιστοσελίδα κάτω απο το 100 στο alexa και μη του συστήματος γίνεται ? δεν γίνεται! απορώ με την μάζα πόσο ηλίθιοι ειναι εκεί έξω? δεν εχουν αντίληψη να καταλάβουν οτι τους δουλεύουν! μαλιστα θεωρούν έγκυρες πήγες ιστοσελίδες που τους κανουν πλύση εγκεφάλου !τι να περιμένεις απο ενα λαό που έβγαλε το ΣΥΡΙΖΑ τα κομμουνιστικα μορφώματα των εβραιων να σωθούν;

Ο άλλος έβαλε την κομμουνιστικη και μασονική ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr,(γράφουμε όχι λίνκ σε ιστοσελίδες του συστήματος!)η πεντάλφα λείπει απο εκεί! που μόνο στόχο έχει να βγάζει fake οτι δεν βολεύει, και να γελοιοποιεί ιστοσελίδες μη του συστήματος κατά κύριο στόχο! η γνωστή τακτική: Όταν δεν μπορείς να φιμώσεις κάποιον συκοφάντησε τον και γελοιοποίησε τον! ειναι τοσο καθίκια και ανθέλληνες εκεί που εχουν ίνδαλμα τους Εβραίους!.

Έχουν βγάλει ως αλήθεια το ολοκαύτωμα!και οτι εκαναν σαπούνια τους Εβραίους οι "κακοί" ναζι φυσικά!!με απόδειξη? ενα κομμάτι σαπούνι!!!!και όμως πολλοί ηλίθιοι το εχουν δεδομένο, όταν ειναι φύση αδύνατον σαπούνι απο ανθρώπους! και ως ψέμα τους αεροψεκασμούς όταν το έχει παραδεχτεί το ίδιο το ΝΑΤΟ και αξιωματικοί κτλ!! και αυτή την μασονική σελίδα την διαβάζουν οι ηλίθιοι ως έγκυρη! να ήταν η μονή καλα θα ήταν! για πείτε τους να βαλουν γιατι εκαναν παιδομάζωμα οι όμοιοι τους το 1940 κατι που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν! θα σας πουν ναζι φασίστες! αυτο ειναι το επιχείρημα τους!!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΠΕΣΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΧΩΒΑΣ Ο.Ε.Α ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ.ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ Ο.Ε.Α ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications