2 Μαΐ 2016

Προ των πυλών ο παγκόσμιος πόλεμος - Αμερικανική άσκηση στην Εσθονία κατά της Ρωσίας

Προ των πυλών ο παγκόσμιος πόλεμος - Αμερικανική άσκηση στην Εσθονία κατά της Ρωσίας

«Φωτιά» στην Βαλτική, η οποία έχει μετατραπεί σε ενδιάμεσο πεδίο σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ και έτσι οι χώρες εκεί απειλούνται με άμεση εξαφάνιση σε περίπτωση που οι δύο πλευρές οδηγήσουν την κατάσταση στα άκρα.

Ξεκινούν στην Εσθονία οι ασκήσεις του ΝΑΤΟ με κωδικό όνομα «Ανοιξιάτικη Καταιγίδα», οι οποίες θα διαρκέσουν ως τις 19 Μαΐου. Ως κύριο σενάριο έχουν έναν πιθανό πόλεμο με την Ρωσία, αποδεικνύοντας ότι τα πράγματα ωθούνται σε παγκόσμια σύρραξη.

Στις εν λόγω ασκήσεις θα λάβουν μέρος 6.000 πεζοναύτες από όλο τον κόσμο εκ των οποίων μόνο οι 1.500 είναι του ΝΑΤΟ. Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «Wall Street Journal», ο Αμερικάνος επικεφαλής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, στρατηγός Φίλιπ Μπρίντλοβ σημείωσε επίσης πως η Δύση θα πρέπει να αυξήσει τους κατασκόπους στο έδαφος τις Ρωσίας, επισημαίνοντας πως τον καιρό του Ψυχρού Πολέμου υπήρχαν πάνω από 13.000 στο έδαφος της ΕΣΣΔ ενώ προ τριών ετών υπολογίζονταν στους 1.000.

Ο στρατηγός δήλωσε πως οι ΗΠΑ πρέπει να αυξήσουν τα στρατεύματα στην Ευρώπη και πως τα συστήματα τεχνολογίας θα πρέπει να αυξηθούν με στόχο την Ρωσία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Προ των πυλών ο παγκόσμιος πόλεμος - Αμερικανική άσκηση στην Εσθονία κατά της Ρωσίας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications