Ζωντανή σύνδεση με τον διαστημικό σταθμό καταγράφει UFO και η NASA διακόπτει τη μετάδοση (Video)
Ζωντανή σύνδεση με τον διαστημικό σταθμό καταγράφει UFO και η NASA διακόπτει τη μετάδοση (Video)

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία σε ζωντανή σύνδεση που είχε με τον διαστημικό σταθμό κατέγραψε ένα περίεργο αντικείμενο σε σχήμα πετάλου και αμέσως όσο και μυστηριωδώς η ζωντανή σύνδεση διακόπηκε, γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Το υλικό προκάλεσε μεγάλη συζήτηση ανάμεσα σε αυτούς που αναζητούν και πείθονται από θεωρίες συνωμοσίας. Πολλοί υποστήριξαν ότι η μετάδοση διακόπηκε με πρόθεση καθώς αποκάλυψε το ιπτάμενο αντικείμενο. Το μυστηριώδες αντικείμενο φαίνεται να πετά κοντά στον διαστημικό σταθμό καθώς περιστρέφεται στον ορίζοντα.

Η ζωντανή σύνδεση κόβεται ξαφνικά σχεδόν μία ώρα πριν από την ολοκλήρωσή της και ένα πολύ μικρότερο λευκό φως φαίνεται σε απόσταση. Οι συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για το ίδιο σκάφος μετακινήθηκε μακρυά, και απορρίπτουν την ιδέα ότι πρόκειται για αντανάκλαση φωτός ή το φεγγάρι.

Το βίντεο ανέβηκε σε κανάλι του youtube το οποίο σχολιάζει το περιστατικό ως εξαιρετικά ενδιαφέρον και τονίζουν το γεγονός ότι η NASA έκοψε τη μετάδοση όταν εμφανίστηκε το UFO.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications