8 Απρ 2016

Ζήτω ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς!!!

Ζήτω ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς!!!

Κοντεύει 1,5 χρόνος από τότε και το θεωρώ όχι μόνο επίκαιρο αλλά το επαναλαμβάνω σαν μαστίγωμα για τους προδότες ξενόφερτους μισέλληνες, που με ψέμματα, κτηνωδία, αναλγησία ξεφτέλισαν και συνεχίζουν να ξεφτιλίζουν τη χώρα, βούλιαξαν τους Έλληνες στη φτώχεια, την ντροπή, την ατίμωση και συνεχίζουν να το κάνουν.

Και ο πρωτεργάτης δολοφόνος της Ελλάδας και των Ελλήνων;;;
Ο δολοφόνος τους με το πιο ηλίθιο πρόσωπο στον κόσμο;;;
Α!!!! οι κάτοικοι "αυτής της χώρας που κάποτε γεννούσε ήρωες και σήμερα γαϊδάρους" έστειλαν αυτόν τον άθλιο παλιάθρωπο στην Ελληνική Βουλή, μάλιστα στη Βουλή για...

ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, και για ποιο λόγο;;
Πείτε μου παρακαλώ...τι σκέπτονταν οι ηλίθιοι συμπατριώτες μας όταν ψήφιζαν το δολοφόνο τους και τον έστελναν στην Ελληνική Βουλή;;; Να κάνει ΤΙ! εκεί;;; Υψιστε Χριστέ μου!!!Αλλά...δεν μετέχει στη Βουλή αυτό το ρεμάλι... του δίνουν συνεχώς άδεια... κι έτσι "¨τσεπώνει" το παραδάκι που οι βλάκες Έλληνες του πληρώνουν... και ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ, ΓΥΡΝΆΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ !!!!

Και ο δικτάτορας Μεταξάς θα μου πείτε τι ρόλο παίζει;;;

Ο δικτάτορας Μεταξάς Κύριοι ήταν δικτάτορας, δεν ήταν ούτε Σοσιαλιστής, ούτε Φιλελεύθερος, ούτε τίποτα άλλο, τοποθετήθηκε Πρωθυπουργός από την τότε Βουλή και κατόπιν κυβέρνησε ως δικτάτορας.

Και για δες βρε παιδί μου ....για δες...ένας δικτάτορας να είναι πατριώτης, να αγαπάει τη χώρα του...και να νοιάζεται το λαό της. ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ...ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ.

Διαβάστε λοιπό ό,τι ακολουθεί!!
Πριν με δείρετε για τον τίτλο, θα πω κι εγώ σαν τον Αλκιβιάδη "άκουσον μεν, πάταξον δε".
Κύριοι, διαβάστε το πιο κάτω και θα νοιώσετε ντροπή, αηδία και σιχασιά γι αυτούς που σήμερα αποτελούν το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας.Και θα εκπλαγείτε, διαπιστώνοντας ότι περηφάνια και Ελλάδα μπορείς να βρεις εκεί που δεν το φαντάζεσαι!

Διαβάστε λοιπόν!
Το 1936 το Ελληνικό Κράτος (δηλαδή το μισητό φασιστικό καθεστώς του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά), αρνήθηκε να εξυπηρετήσει δάνειο, που είχε συνάψει με την Βελγική Τράπεζα Societe Commerciale de Belgique.
Η κυβέρνηση του Βελγίου έσπευσε να συνδράμει την Βελγική Τράπεζα και προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο του Διεθνούς Δικαίου, που είχε ιδρυθεί από την Κοινωνία των Εθνών (πρόδρομό του ΟΗΕ που κήρυξε πόλεμο στην Γερμανία του Χίτλερ αφου και εκείνος έκανε το ίδιο ).

Στην προσφυγή της η Βελγική Κυβέρνηση κατηγορούσε την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις. Το Ελληνικό Κράτος (η δικτατορική φασιστική κυβέρνηση Ιωάννη Μεταξά), απάντησε με υπόμνημα στο οποίο ανέφερε:
" «Η Κυβέρνηση της Ελλάδος, ανήσυχη για τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού και για τη διοίκηση, την οικονομική ζωή, την κατάσταση της υγείας και την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας, δεν θα μπορούσε να προβεί σε άλλη επιλογή. Όποια κυβέρνηση κι αν ήταν στην θέση της, θα έκανε το ίδιο»(Yearbook of the International Law Commission, 1980, τομ. ΙΙ, μέρος Α., σελ. 25, 26)

Η δική έγινε το 1938 και ο νομικός εκπρόσωπος του Ελληνικού Κράτους (της φασιστικής κυβέρνησης Ιωάννη Μεταξά), κατέθεσε νέο υπόμνημα στο οποίο ανέφερε: " «Ενίοτε μπορεί να υπάρξει μια έκτακτη κατάσταση, η οποία κάνει αδύνατο για τις Κυβερνήσεις να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους δανειστές και προς τον Λαό τους. Οι πόροι της χώρας είναι ανεπαρκείς για να εκπληρώσουν και τις δύο υποχρεώσεις ταυτόχρονα. Είναι αδύνατον να πληρώσει μια Κυβέρνηση το χρέος, και την ίδια στιγμή να παρασχεθεί στον λαό η κατάλληλη διοίκηση και οι εγγυημένες συνθήκες για την ηθική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη. Πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα δύο.

Και φυσικά, το καθήκον του Κράτους να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία των βασικών δημοσίων υπηρεσιών, ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ έναντι της πληρωμής των χρεών της. Από κανένα κράτος δεν απαιτείται να εκπληρώσει, μερικά ή ολικά, τις χρηματικές του υποχρεώσεις, αν αυτό ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών του, κι έχει σαν αποτέλεσμα την πωλείται.jpgαποδιοργάνωση της διοίκησης της χώρας. Στην περίπτωση που η αποπληρωμή των χρεών θέτει σε κίνδυνο την οικονομική ζωή και τη διοίκηση, η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να διακόψει ή και να μειώσει την εξυπηρέτηση του χρέους».
Με βάση αυτά τα επιχειρήματα, το Διεθνές Δικαστήριο Διεθνούς Δικαίου της Κοινωνίας των Εθνών δικαίωσε την Ελλάδα.

Το σπουδαιότερο όμως είναι το εξής: Σε αυτό το νομικό δεδομένο (Νομικά Επιχειρήματα, Δικαστική Απόφαση), στηρίχθηκε το 2003 ο... Πρόεδρος της Αργεντινής Νέστωρ Κίρσνερ, για να διαγράψει το μεγαλύτερο μέρος του Δημόσιου Χρέους της Αργεντινής και να σώσει την χώρα του από τα νύχια του ΔΝΤ.

Και για το τέλος: σημειώστε ότι το Ιδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) το δημιούργησε ο Μεταξάς!
Κύριοι,Μπρος στον Μεταξά, οι σημερινοί οσφυοκάμπτες και ξενο-τσανακογλύφτες, "δημοκράτες-σοσιαλιστές" κυβερνώντες δεν πιάνουν χαρτοσιά!!!

Ιδού και κάτι άλλο από ομιλία του δικτάτορα Μεταξά:
"Καθώς και δεν εδίστασα προ των δαπανών αι οποίαι εχρειάζοντο δια την πνευματικήν και καλλιτεχνικήν ανάπτυξιν του Έθνους , ούτε προ των δαπανών αι οποίαι εχρειάζοντο προς ανακούφισιν της δυστυχίας και της πενίας. Το ότι η πολιτική μου αύτη επέβαλε και άλλα βάρη εις τους έχοντας το γνωρίζω..

Αλλά πάντοτε επίστευα ότι ο πλούτος δεν παρέχει δικαιώματα αλλά μόνον καθήκοντα και βάρη επιβάλλει», είπε ο δικτάτορας Μεταξάς! Έτσι έλεγε τότε ο Μεταξάς.Έτσι λοιπόν τον σκότωσαν Αγγλόφιλοι κομμουνιστές ISIS της εποχής! και πήραν την εξουσία, μαζί με αυτόν σκότωσαν και τον εθνικό στρατό Ελλάδας! τους λεγόμενους ταγματασφαλίτες ως προδότες! ειναι ίδια ιστορία οπως με τον Ασαντ τώρα!με τον Καντάφι κτλ, τοσο απλο! έχει γίνει τέτοια διαστρέβλωση και πλύση εγκεφάλου απο τα σχολειά ακομα, που αδυνατούν να δουν τα αυτονόητα!

Σήμερα οι απόγονοι αυτών των προδοτών συνεργάτες της ελίτ που τους τάϊζε το 40 , οι έχοντες και κατέχοντες είναι τα χαϊδεμένα παιδιά της εξουσίας, γιατί αυτοί είναι που τους στηρίζουν, άσε που πάρα πολλοί από αυτούς είναι από τα σπλάχνα του κόμματός τους. Οπότε όλοι μαζί μισούν τους Ελληνες πολίτες και έχουν βαλθεί τούτον τον τόπο να τον κάνουν τόπο ειλώτων, που θα τους υπηρετούν!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ζήτω ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications