Υπερηχητική επανάσταση που θα αλλάξει τον κόσμο!
Υπερηχητική επανάσταση που θα αλλάξει τον κόσμο!

Έρχεται για να φέρει την επανάσταση στις χερσαίες μεταφορές. Ο λόγος για το νέας φουτουριστικής τεχνολογίας Hyperloop που υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να κάνει τις μεταφορές υπερηχητικές.

Η τεχνολογία Hyperloop είναι έμπνευσης του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Έλον Μασκ της SpaceX και της Tesla. Οι δοκιμές αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα στην έρημο της Νεβάδα στης Ηνωμένες Πολιτείες.

Αν οι πρώτες δοκιμές στεφθούν με επιτυχία, οι καψούλες της Hyperloop υπολογίζεται ότι θα μπορούν να μεταφέρουν επιβάτες το 2020. Οι ταχύτητες που θα αναπτύσσει θα φτάνουν τα 1.126,5 χιλιόμετρα την ώρα, δηλαδή μεγαλύτερη από την ταχύτητα του ήχου που είναι 1.236 χιλιόμετρα την ώρα.

Το πρώτο δίκτυο θα ενώνει το Σαν Φρανσίσκο με το Λος Άντζελες και η εταιρία έχει λάβει ήδη χρηματοδότηση 37 εκατομμυρίων δολαρίων. Το συνολικό κόστος κατασκευής του δικτύου θα φτάσει τα 8 δις δολάρια ενώ αν όλα πάνε καλά, οι επιβάτες θα κάνουν την απόσταση σε μόλις 35 λεπτά, την ώρα που σήμερα το ταξίδι με το αεροπλάνο από τη μία πόλη στην άλλη διαρκεί πάνω από 70 λεπτά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications