Τι παίζεται με τα ζώδια; μήπως τελικά ειναι το είδους του πνεύματος που μπαίνει στο σώμα??
Τι παίζεται με τα ζώδια; μήπως τελικά ειναι το είδους του πνεύματος που μπαίνει στο σώμα??

Η προσωπικότητα του Υδροχόου...οπως τι γράφουν

Αντισυμβατική, αντικομφορμιστική και επαναστατική είναι η προσωπικότητα του Υδροχόου. Με κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου του τον Ουρανό, ο Υδροχόος είναι ένας απρόβλεπτος άνθρωπος, ο οποίος μπορεί πανεύκολα να κάνει μεγάλες ανατροπές στη ζωή του όπου και θα σοκάρει!

Είναι ευγενικός, φιλικός και γίνεται συμπαθής από την πρώτη στιγμή. Είναι πολύ έξυπνος και μάλιστα το μυαλό του είναι πολύ πιο μπροστά από τα υπόλοιπα ζώδια, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεται άψογα τι συμβαίνει ή τι θα συμβεί. Ρουφάει την γνώση σαν σφουγγάρι, σκέφτεται και απασχολεί την σκέψη του με τα πάντα, αλλά είναι αρκετά δύσπιστος και αντιδραστικός με ό, τι ακούει. Είναι ανθρωπιστής και αλτρουιστής και νοιάζεται πραγματικά για το κοινό καλό.

Δίνει πολύ βάση στη φιλία και ταιριάζει με όλους γιατί σέβεται απόλυτα την μοναδικότητα και την ατομικότητα του άλλου. Δεν του αρέσουν οι παραδόσεις, τα όρια και τα δεσμά, ούτε για τον ίδιο, ούτε για τους άλλους.Είναι πολύ δημοφιλής και έχει πολλούς φίλους, αλλά η συνήθεια του να είναι μέσα σε όλα, απογοητεύει τους γύρω του, εφόσον δεν υπάρχει επαρκής χρόνος. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, οι ιδέες και οι σκέψεις του Υδροχόου, θα είναι πραγματικότητα στον κόσμο μετά από 100 χρόνια…

Του αρέσει η δικαιοσύνη . Τολμά να λέει την άποψή του ή ακόμα και να τσακωθεί για ένα συγκεκριμένο ζήτημα ακόμα και αν ξέρει πως θα δημιουργήσει προβλήματα . Είναι αρκετά ευθύς. Σπάνια λέει ψέματα εκτός αν πιστεύει πως είναι απαραίτητο, και έτσι και αλλιώς δεν είναι πολύ καλός ψεύτης(να υποθέσω αυτοί οι δημοσιογραφάρες στα έγκυρα μέσα μαζικής αποβλάκωσης δεν ειναι κάνεις Υδροχόος;). Δεν θα σας πει ψέματα για σοβαρά θέματα, μόνο για μικρά και ασήμαντα ζητήματα. Είναι προικισμένος με την ικανότητα να κοινωνικοποιείται εύκολα. Μπορεί να μιλήσει ακόμα και για θέματα για τα οποία δεν έχει καθόλου γνώσεις.

Δύσκολα, πολύ δύσκολα όντα οι Υδροχόοι τελικά, αν και εκλεκτές ψυχές, όπως λένε αυτοί που ξέρουν.Προοδευτικός και αντισυμβατικός σε γενικές γραμμές, δεν μένει προσκολλημένος στο κατεστημένο και αναζητά την εξέλιξη σε κάθε του βήμα.

Δεν είστε συμβατικοί άνθρωποι με την έννοια ότι δεν ακολουθείται τα φυσιολογικά πρότυπα.Γνωρίζει πως πρέπει να διεισδύσει στο μέλλον για να ανακαλύψει την αλήθεια και την γνώση.Ο Υδροχόος είναι ελεύθερο πνεύμα Τα κύρια χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι ο ανθρωπισμός,η επανάσταση, η αντίδραση εναντίον σε κάθε περιορισμό, το προοδευτικό μυαλό.Οξύ φιλοσοφικό και εφευρετικό πνεύμα από την φύση του,πολλές φορές φτάνει στα όρια της μεγαλοφυίας.

Εδω τίθεται ενα ερώτημα:πως ειναι ετσι τελικά οπως λενε; όσοι μπαίνουν συχνά εδώ, έχουν καταλάβει οτι αυτά που γράφει πιο πάνω, αντιπροσωπεύουν αυτή την σελίδα,και όμως έχω βρει την λύση του μυστήριου!κατά 80% αλλα δεν θα την πω, καθώς υπάρχουν πολλά λαμογια να κλέψουν την ανακάλυψη μου ως δίκη τους!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

μπλακ-αηςείπε...

φιλτατε "ΕΛΕΥΘΕΡΕ ΑΕΤΕ",
απο οτι φαινεται ...εισαι και εσυ ενας ΥΔΡΟΧΟΟΣ!!!!!
και ενθουσιαστηκες με την ανακαλυψη του ψυχογραφηματος σου απο την την ΕΠΙΣΤΗΜΗ των Επιστημων που ονομαζεται Αστρολογια!
Αγαπητε η εν λογω αναλυση ειναι πολυ πολυ μικρη σε σχεση με την πληθωρα των πληροφοριων που μπορει να σου δωσει μια προσωπικη αναλυση του προσωπικου σου ωροσκοπιου που εχει σχεση και με την ΩΡΑ και τον ΤΟΠΟ γεννησης σου.
Οι ψυχες οπως γνωριζεις μαζευονται στην πισω πλευρα της Σεληνης και εκει συναντιουνται αναμεταξυ τους ωστε να ορισουν βαση του καρματος τους απο ποιους γονεις θα γεννηθουν ποιοι θα ειναι τα αδελφια τους ποιο/α οι συζυγοι κ.ο.κ ....εκει αρχιζει η λεγομενη "ειμαρμενη" της Ψυχης ωστε με πολυ λιγες ευκαιριες της "ελευθερης βουλησης" να μπορεσουμε να ξεπερασουμε τα χοντρα λαιη των προηγουμενων ενσαρκωσεων μας.....
Το παιχνιδι της Ζωης αρχιζει στον Πλανητη της ενσαρκωσης της Ψυχης......
Τελικα ...οποιος ξερει να ελεγχει την κινηση των αστρων του ....ξερει να βγαινει και νικητης!!!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications