Η προφητεία της τυφλής ΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑΣ των Βαλκανίων σε ΕΚΘΕΣΗ της Ρωσικής Υπηρεσίας Ασφαλείας!

Προφητείες για τον Γ’ Παγκόσμιο σε έκθεση της Ρωσικής Υπηρεσίας Ασφαλείας.Οι προφητείες συνήθως εμφανίζονται σε περιόδους κρίσεων και κινούνται μεταξύ συνωμοσιολογίας και φαντασίας. Τι γίνεται όμως, εάν προφητείες συμπεριλαμβάνονται σε εκθέσεις υπηρεσιών ασφαλείας πολύ ισχυρών χωρών; διαβάστε άρθρο του 2016:

Μια νέα έκθεση που κυκλοφορεί στο Κρεμλίνο και παρουσιάστηκε πριν από τρεις εβδομάδες στο Ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας (SC) από τη Διεύθυνση Εσωτερικής Ασφάλειας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) αναφέρει ότι μεγάλος φόβος και ένταση έχει δημιουργηθεί στη χώρα λόγω κάποιων προφητειών, σύμφωνα με τις οποίες επίκειται βιβλική καταστροφή στην Ευρώπη.

Η καταστροφή αυτή συνδέεται με το γεγονός ότι τον περασμένο μήνα ο Αμερικανικός Στρατός υπέγραψε κάποιες συμβάσεις με 17 εταιρείες, μεταξύ των οποίων είναι και κάποιες μεγάλες πολυεθνικές. Πρόκειται για συμβάσεις, μέσω των οποίων ο Στρατός των ΗΠΑ θα εξασφαλίσει 900 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία θα δαπανηθούν για υλικοτεχνικό εφοδιασμό και την υποστήριξη υπηρεσιών σε εργαστήρια, προκειμένου να επεκταθούν οι μελέτες που αφορούν βιολογικά και χημικά όπλα.

Σύμφωνα με την έκθεση που έφθασε στο Κρεμλίνο, μόλις δύο εβδομάδες πριν από την σοκαριστική δήλωση του καθεστώτος Ομπάμα τον Ιανουάριο, σχετικά με την επέκταση των δυνατοτήτων των βιοχημικών όπλων των ΗΠΑ, ο πρόεδρος Πούτιν διέταξε την δημοσίευση ενός κρίσιμης σημασίας εγγράφου της Ομοσπονδίας Εθνικής Ασφάλειας, στο οποίο εφιστάται η προσοχή στο γεγονός ότι γίνονται έργα επέκτασης σε διάφορα εργοστάσια παραγωγής βιοχημικών όπλων του Αμερικανικού Στρατού, στην επικράτεια χωρών που γειτνιάζουν με τη Ρωσία, με αποτέλεσμα σήμερα να αποτελούν στρατηγική απειλή, όχι μόνο για τη Ρωσία, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη.

“Η νέα τεράστια επέκταση του αμερικανικού προγράμματος για την ανάπτυξη βιοχημικών όπλων στην Ευρώπη επί προεδρίας Ομπάμα”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση αυτή, “συμπίπτει χρονικά, κατά έναν παράδοξο τρόπο, με την λεγόμενη «προσφυγική κρίση», στα πλαίσια της οποίας αμέτρητα στίφη μουσουλμάνων έχουν πλημμυρίσει την Ευρώπη, και μέσω της οποίας έχουν επωφεληθεί πολλοί διακινητές, κερδίζοντας πάνω από 5,7 δις δολάρια”.

“Εκείνο το οποίο έχει πρόσφατα δημιουργήσει μεγάλο φόβο και αναστάτωση σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας”, διευκρινίζει η έκθεση, “είναι η ανησυχία ότι, εάν τα εν λόγω νέα σχέδια της κυβέρνησης Ομπάμα για την αύξηση της ανάπτυξης βιοχημικών όπλων συνδυαστούν με την τρέχουσα μαζική εισβολή μουσουλμάνων στην Ευρώπη, τα δύο αυτά γεγονότα μαζί θα δικαιώσουν μια τρομερή προφητική ρήση της περίφημης Baba Vanga (γιαγιάς Ευαγγελίας, 1911-1996) λίγο πριν από το θάνατό της. , με την οποία προειδοποίησε ότι το 2016 θα εισβάλουν στην Ευρώπη μουσουλμάνοι εξτρεμιστές

Σύμφωνα με τις προφητικές δηλώσεις της τυφλής αυτής γυναίκας που γεννήθηκε και έζησε στη Βουλγαρία, της εισβολής αυτής θα προηγηθούν, έξι χρόνια νωρίτερα, άλλα γεγονότα, τα οποία θα φέρουν αναστάτωση στον κόσμο (εννοούσε προφανώς την «αραβική άνοιξη» το 2010), θα κλιμακωθούν στη Συρία και θα γίνουν αιτία να καταστραφεί τελικά ολόκληρη η ευρωπαϊκή ήπειρος”.

“Οι μουσουλμάνοι θα χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα εναντίον των Ευρωπαίων”, προφήτευσε η Baba Vanga, “και αργότερα, το 2043, θα γίνει η Ευρώπη ισλαμικό χαλιφάτο, με έδρα τη Ρώμη”. Σύμφωνα με τις ίδιες προρρήσεις, η Ευρώπη, όπως την γνωρίζουμε σήμερα, θα πάψει να υπάρχει στο τέλος του επόμενου έτους (2044), μετά τη συστηματική εξάλειψη ολόκληρων πληθυσμών, αφήνοντας την ήπειρο σχεδόν άδεια, μια έρημη χώρα, η οποία θα στερείται σχεδόν εξ ολοκλήρου οποιασδήποτε μορφή ζωής.

“Αφού το καθεστώς Ομπάμα και οι σύμμαχοί του στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν ήδη χαρακτηρίσει τον παγκόσμιο υπερπληθυσμό ως τη μεγαλύτερη απειλή τους”, υπογραμμίζει η έκθεση, “αυτοί οι θεατρίνοι, μέσα από τα μέσα προπαγάνδας που διαθέτουν, έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν την Ευρώπη για όσα πρόκειται να έρθουν, ενημερώνοντας τους πολίτες ότι θα πρέπει να αναμένουν μια χημική επίθεση από ισλαμιστές τρομοκράτες, μια απειλή η οποία, σύμφωνα με την προειδοποίηση των ηγετών της Δύσης, θα είναι πέρα για πέρα πραγματική”.

Είναι γνωστό ότι το ίδιο το καθεστώς Ομπάμα δημιούργησε τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι, δίχως αμφιβολία, διενεργούν φρικαλέες επιθέσεις, χρησιμοποιώντας αμερικανικής προέλευσης βιοχημικά όπλα, που ήδη φυλάσσονται σε διάφορα σημεία σε όλη την Ευρώπη.

Παρ’ όλα αυτά, ο Δυτικός κόσμος, αν και έτοιμος να οδηγήσει τόσες χώρες στο χείλος του αφανισμού εξ αιτίας αυτών των παραφρόνων, θα θεωρηθεί άμεμπτος. Οι εξελίξεις αυτές, εάν συμβούν, θα επαληθεύσουν άλλη μία πρόρρηση της Baba Vanga, σύμφωνα με την οποία ο 44ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα (που η Vanga είχε προφητεύσει ότι θα ήταν Αφροαμερικανός) θα είναι και ο τελευταίος πρόεδρος της χώρας αυτής. H Vanga είχε επίσης προειδοποιήσει (από το 1982) για την πτώση των Δίδυμων Πύργων στη Νέα Υόρκη και για την εμφάνιση του ISIS.

“Αν και ελάχιστα είναι γνωστά στη Δύση σχετικά με τη γυναίκα αυτή, η οποία συχνά αποκαλείται»Νοστράδαμος των Βαλκανίων», συνεχίζει η έκθεση, “η Baba Vanga χαίρει ιδιαίτερου σεβασμού, τόσο στην Ρωσία, όσο και στην υπόλοιπη Ανατολική Ευρώπη, για την εκπληκτική ακρίβεια των προβλέψεων της, για τις οποίες κάποιες έρευνες έδειξαν ότι έχουν επαληθευθεί ήδη κατά 85%”.

Στο διαδίκτυο έχει κατασκευαστεί μια ρωσική τράπεζα δεδομένων, με τίτλο «Η μεγάλη εγκυκλοπαίδεια της Vanga», η επισκεψιμότητα της οποίας επιβεβαιώνει πόσο λαοφιλής είναι η γυναίκα αυτή στους πολίτες της Ομοσπονδίας, αλλά και δε πολίτες άλλων χωρών. Το 2013, το ρωσικό Channel One γύρισε μια τηλεοπτική σειρά 12 επεισοδίων με θέμα τη ζωή της, με τίτλο «Vangelia», και δύο χρόνια αργότερα γυρίστηκε η εξίσου δημοφιλής κινηματογραφική ταινία «Vanga: ορατός και αόρατος κόσμος».

Στα δημοσιεύματα σχετικά με την έκθεση δεν διευκρινίζεται ποια μέτρα θα λάβει το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας βάσει αυτών των πληροφοριών αυτών της FSB, αλλά και μόνο το γεγονός ότι έριξαν μια προσεκτική ματιά στις προειδοποιήσεις της Baba Vanga ίσως να μας λέει κάποια πράγματα για την απρόβλεπτη και επικίνδυνη φύση των πολιτικών εξελίξεων σήμερα.

Οι προρρήσεις της Baba Vanga για τα επόμενα χρόνια
2016: Ορδές μουσουλμάνων θα εισβάλουν με όπλα μαζικής καταστροφής στην Ευρώπη, η οποία σταδιακά θα πάψει να υπάρχει όπως την γνωρίζουμε. Η επακόλουθη εκστρατεία καταστροφής θα διαρκέσει χρόνια, αναγκάζοντας τους γηγενείς πληθυσμούς να την εγκαταλείψουν και αφήνοντας ολόκληρη την ήπειρο σχεδόν κενή από Ευρωπαίους.
2018: Η Κίνα θα γίνει παγκόσμια δύναμη.
2023: Ο άξονας της Γης θα αλλάξει κλίση.
2025: Ο αφανισμός των Ευρωπαίων είναι ραγδαίος. Ο πληθυσμός των λευκών χριστιανών στην Ευρώπη θα φθάσει σχεδόν στο μηδέν.
2028: Ο άνθρωπος θα ταξιδέψει στην Αφροδίτη, με την ελπίδα να βρει νέες πηγές ενέργειας.
2033: Η στάθμη των υδάτων θα αυξηθεί καθώς οι πολικοί πάγοι θα λιώσουν.
2043: Η μετατροπή της Ευρώπης σε ισλαμικό χαλιφάτο είναι πλήρης. Πρωτεύουσά του ορίζεται η Ρώμη. Η παγκόσμια οικονομία ευδοκιμεί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications