Αυτό το αγράμματο ΒΟΔΙ !! μας χρέωσε 15 δισ μόνο για το δημοψήφισμα, η ζημιά του συριζα στη χώρα είναι ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, μιλάμε για ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Αυτό το αγράμματο ΒΟΔΙ !! μας χρέωσε 15 δισ μόνο για το δημοψήφισμα, η ζημιά του συριζα στη χώρα είναι ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, μιλάμε για ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Στον οικονομικό τομέα μια μικρή αναφορά για το μέγεθος της καταστροφής της οικονομικής πολιτικής του Τσίπρα : Νομική Σχολή του Χάρβαρντ " Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο χειρότερος διαπραγματευτές του περασμένου έτους".

Η Νομική Σχολή του Χάρβαρντ τοποθετεί τον Έλληνα Πρωθυπουργό στην κορυφή των δέκα χειρότερων διαπραγματευτών για το 2015. Προ μηνός ο Ιταλός Σέρρα, στέλεχος της Μorgan Stanley αποκάλεσε γελωτοποιό τον Τσίπρα μέσω Twitter, υποστηρίζοντας πως ευθύνεται για απώλειες 15 δισ. ευρώ στο ελληνικό ΑΕΠ.

Σύμφωνα με τον Νταβίντε Σέρρα, με την απόφασή του να διεξαχθεί δημοψήφισμα στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, ζημίωσε το ελληνικό ΑΕΠ με 15 δισ. ευρώ. Το ελληνικό ΑΕΠ ήταν το 2015 στο +6% και τώρα είναι είναι στο -1%. Μόνο γι' αυτό θα πρέπει να εφαρμόζει μεγαλύτερη λιτότητα απ' ότι το 2012, γράφει και χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα: γελωτοποιό. Αυτό το αγράμματο ΒΟΔΙ !! μας χρέωσε 15 δισ μόνο για το δημοψήφισμα, η ζημιά του συριζα στη χώρα είναι ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, μιλάμε για ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ σε οικονομία, εθνικά θέματα, λαθρομεταναστευτικό.

Ομως η μεγαλύτερη ''επιτυχία'' αυτού του πολιτικού νάνου, αυτού του αγράμματου καταληψία, είναι ότι δίχασε τους Ελληνες, είμαστε έτοιμοι για εμφύλιο. Και τώρα, γαντζώθηκε στην εξουσία και δεν φεύγει. Κορόιδεψε κατάμουτρα 3 φορές τον Ελληνικό λαό. Επαιξε με το θυμικό του γιά τα εγκλήματα των προηγουμένων.

Και τον πούλησε 3 φορές σε 1 χρόνο. Την τελευταία φορα, το Σεπτέμβρη με τα ψέματα γιά παράλληλο πρόγραμμα και κάνοντας τις εκλογές πριν έρθουν τα φέσια της εφορίας. Μπορεί να τα έκανε ΟΛΑ λάθος, οσον αφορά τα συμφέροντα της Ελλάδος, να ειναι ο πιό ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ο πιό ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ, όμως εκλογές ήξερε πότε να κάνει. Το Σεπτέμβριο πριν τις εκλογές τον ρώτησαν, αν θα παραιτηθει αν δεν νικήσει και είπε ''δεν θα γλυτώσετε εύκολα από εμένα '' !! Η ζημιά στη χώρα είναι ανυπολόγιστη και ας ευχηθούμε αναστρέψιμη.

αναγνώστης

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications