Ηρωίδα κάτοικος της Χίου εξευτέλισε τους πραιτωριανούς των ΜΑΤ που ξυλοκόπησαν τους κατοίκους
Ηρωίδα κάτοικος της Χίου εξευτέλισε τους πραιτωριανούς των ΜΑΤ που ξυλοκόπησαν τους κατοίκους

Βλέποντας τα παρακάτω βίντεο από το Politis Chios ειλικρινά γεμίζω οργή και ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ.

Του Στρατή Μαζίδη

Εδώ και χρόνια δηλαδή δε θέλω γιατί δε μου αρέσει να πληρώνω ως φορολογούμενο κορόιδο μισθό σε όσους χτυπούν συνταξιούχους, τυφλούς, μαθητές, φοιτητές και μητέρες ενώ η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο.

Αυτοί οι κύριοι με τα κράνη και το κούφιο περιεχόμενο όταν είδαν να αποδρούν πρόσφυγες και λαθρομετανάστες από το hot spot δεν έκαναν τίποτε. Ομοίως και όταν κατέλαβαν το κεντρικό λιμάνι της Χίου σταματώντας με το έτσι θέλω τη συγκοινωνία του νησιού.

Δείτε το βίντεο και εξοργιστείτε. Κοιτάξτε με τι ζήλο σαπίζουν στο ξύλο αυτούς που τους ταΐζουν με τη φορολογία τους. «Άνανδροι, άνανδροι! Έξω, έξω αλήτες! Αλήτες! Ποια μάνα σας έκανε; Στο διάολο να πάτε αλήτες» «Αλήτες! Κοπρόσκυλα!» «Αυτούς σας έβαλαν να φυλάττε! Όχι να χτυπάτε εμάς!» Αυτοί οι άνθρωποι, ακόμη κι αν είχαν εντολή να σαπίσουν αλύπητα τους κατοίκους στο ξύλο (που θα έπρεπε να αψηφίσουν), ωστόσο δείτε με πόσο πάθος τις εκτελούν.

Κανονικά όλοι αυτοί πρέπει να ξηλωθούν απόψε κιόλας. Ευκαιρία να αρχίσουν οι περικοπές των σπαταλών του κράτους από το να σταματήσουμε να πληρώνουμε μπράβους, νταβατζήδες, χαραμοφάηδες (αφού έννομη τάξη με την ορθή έννοια δεν υφίσταται) και νταήδες της φακής που τα βάζουν με τους νομοταγείς πολίτες.

Διηγείται η κα. Ρούλα Βλασσοπούλου: «Είδα να χτυπούν το γιο μου και πήγα να τον προφυλάξω. Με πέταξαν κάτω και με χτυπούσαν, ενώ τους έλεγαν ότι είμαι χειρουργημένη πριν από λίγες μέρες. Ποια μητέρα δεν θα προσπαθούσε να σώσει το γιο της… Ένοιωσα σα να μην είμαι Ελληνίδα, με χτυπούσαν Έλληνες αστυνομικοί χωρίς αιτία…»

Αλήθεια τελικά, ποια μάνα τους έκανε; Είναι άραγε περήφανη με τις πράξεις τους; Δείτε τα πρόσωπά τους! Συγκρατείστε τα! Προσέξτε το πόσο ανέκφραστοι είναι όταν τους μιλούν οι κάτοικοι. Ψυχροί δολοφόνοι! Ειλικρινά απορώ που ακόμη δεν τους έχει πετάξει το νησί στη θάλασσα. Άλλωστε η παρουσία τους δεν προσφέρει απολύτως τίποτε.

freepen.gr

Post A Comment:

2 comments

Unknownείπε...

AYTOI EINAI ANEΚΦΡΑΣΤΑ, ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ....ΤΟ ΜΕΓΑ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Ανώνυμοςείπε...

εινε δυνατον?? να χτυπανε της ιδιες της μαννες τους??? γιατι μεγαλες γυναικες εινε> ποποποπο και λεγαμε οτι εχουμε εμπιστοσυνη στην δικαιωσυνη?? να κτηπουν αντρες και παλι καλο δεν το βλεπω διοτι εινε αδελφια τους να χτυπανε γυναικες δεν το χωραη ο νους!! Πολυ 8α ει8ελα να ακουσω τα αποτελεσματα απο την δικαιωσυνη ,, να τα ξυλωση ολα αυτα τα κα8αρματα!! αυτα δεν εινε να φυλαξουν την πατριδα μας....Ντραιπομε να λεω ειμε ελληνιδα Φαντασ8ειτε οτι ζω σε μια ξενη χωρα και ειδα το βιντεο σε 5οοο χιλαδες αεροπορικα μιλια μακρια σας φαντασ8ειτε σε ποσα κρατοι ακομα το ειδαν??? ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΘ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications