ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΡΝΕΙΑΣ:Συνελήφθη πασίγνωστος τηλεοπτικός μάνατζερ – Απίστευτες αποκαλύψεις
ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΡΝΕΙΑΣ:Συνελήφθη πασίγνωστος τηλεοπτικός μάνατζερ – Απίστευτες αποκαλύψεις

Αίσθηση έχει προκαλέσει η σύλληψη ενός 64χρονου εκκεντρικού καλλιτεχνικού μάνατζερ που ήταν συχνά καλεσμένος σε τηλεοπτικές εκπομπές (τις εποχές που μεσουρανούσε η trash TV) από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, για την προώθηση γνωστών μοντέλων, από Ελλάδα και εξωτερικό, σε ερωτικό γραφείο της Γαλλίας!

Ο φερόμενος εγκέφαλος του μεγαλύτερου κυκλώματος πορνείας, σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας δραστηριοποιείται την τελευταία 10ετία σε κυκλώματα μαστροπείας, με μόλις μία σύλληψη για εκβίαση το 2010!

Φέρεται μάλιστα να είχε διακόψει τους τελευταίους 2 μήνες τη συνεργασία του με το κύκλωμα, ενώ είχε διαθέσει και δύο προγραμματιστές ηλεκτρονικών υπολογιστών για τη διαχείριση των ερωτικών ιστοσελίδων μέσω των οποίων κλείνονταν τα ραντεβού.

Εισέπραττε υπέρογκα κέρδη από τα ερωτικά ραντεβού 30 τουλάχιστον γυναικών, τα οποία για κάθε ώρα ερωτικής συνεύρεσης έπαιρναν από 100 έως 150 ευρώ. Εάν κάποιος Γάλλος η Γερμανός ήθελε να να κρατήσει το μοντέλο για ένα 24ωρο, τότε η ταρίφα έφθανε τα 1.000 ευρώ, ανάλογα με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις που είχε κάνει η κοπέλα με τις φονικές καμπύλες.

Τα δικά του ημερήσια έσοδα έφθαναν τις 2.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα κατανέμονταν στους συνεργάτες! Τα έσοδα του κυκλώματος κυμαίνονταν, σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, μεταξύ 4.000-5.000 ευρώ την ημέρα από τα τουλάχιστον 50 ερωτικά ραντεβού που έκλεινε το κύκλωμα, ενώ το μηνιαίο εισόδημα υπερέβαινε τις 150.000 ευρώ.

Παράλληλα, διαχειριζόταν εστιατόριο στο Γκάζι, το οποίο ήταν στο όνομα της πρώην γυναίκας του, και παρότι ζημιογόνο φέρεται να αποτελούσε τον μηχανισμό για το ξέπλυμα των χρημάτων από τα πορνικά έσοδα, ενώ διατηρούσε πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό.Η εγκληματική ομάδα, διατηρούσε πέντε «γραφεία» ερωτικών ραντεβού, εκ των οποίων τα δύο λειτουργούσαν στην Αθήνα και τα υπόλοιπα σε Θεσσαλονίκη, Γαλλία και Γερμανία, ενώ οι αγγελίες των περίπου 30 γυναικών, που εκδίδονταν για λογαριασμό της εγκληματικής ομάδας, βρίσκονταν καταχωρημένες σε δεκάδες ιστοσελίδες ανάλογου περιεχομένου.

Με τη δημιουργία, διαχείριση και συντήρηση των ιστοσελίδων απασχολούνταν τουλάχιστον πέντε προγραμματιστές ηλεκτρονικών υπολογιστών, μέλη της εγκληματικής ομάδας.Για τα ραντεβού εργάζονταν σε βάρδιες οκτώ τηλεφωνήτριες, στα δύο τηλεφωνικά κέντρα της οργάνωσης στην Καλλιθέα. Η σπείρα επιπλέον διέθετε 25 οδηγούς για τη μεταφορά των γυναικών σε προκαθορισμένα ξενοδοχεία και οικίες.

Τέσσερις εκ των κατηγορουμένων εντόπιζαν γυναίκες, είτε σε χώρες του εξωτερικού (Σλοβενία, Ρωσία, Αλβανία κλπ) είτε στην Ελλάδα, τις οποίες στρατολογούσαν και έπειθαν να εργαστούν για λογαριασμό τους.Συνελήφθησαν 17 μέλη της σπείρας (6 Έλληνες και 11 αλλοδαποί) μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό μέλος, ενώ ταυτοποιήθηκαν ακόμη 13 μέλη (7 Έλληνες και 6 αλλοδαποί) που είναι κατηγορούμενοι.

Κατασχέθηκαν 11 αυτοκίνητα, 16 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 142 κινητά τηλέφωνα και 3.240 ευρώ!Εντοπίστηκε επίσης πλήθος από ιδιόχειρες σημειώσεις που αφορούν τη λειτουργία των γραφείων και των ιστοσελίδων, όπως και έγγραφα καταθέσεων σε τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications