6 Απρ 2016

Ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα «γαζώνουν» θέσεις του ISIS (βίντεο)

Ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα «γαζώνουν» θέσεις του ISIS (βίντεο)

Ένα ερασιτεχνικό βίντεο που γυρίστηκε την Τρίτη δείχνει ρωσικά ελικόπτερα να επιτίθενται σε θέσεις που κατέχονται από το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος, που βρίσκονται στις επαρχίες μεταξύ Παλμύρας και al-Qaryatain.

Ο συριακός στρατός απελευθέρωσε την al-Qaryatain από τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους σε μια επιχείρηση που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα.

Η χριστιανική πόλη είναι περίπου 100 χιλιόμετρα (60 μίλια) δυτικά της Παλμύρας, όπου ο στρατός από το Διεθνές Κέντρο Δράσης Ναρκών της Ρωσίας συνεχίζει να αφαιρεί τα εκρηκτικά από τους δρόμους που οδηγούν στην αρχαία συριακή πόλη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα «γαζώνουν» θέσεις του ISIS (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις notification
Μπορείτε να τo κλείστε οποιαδήποτε στιγμή απο το browser

Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΗΔΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

OΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΟΥΝ .Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).facebook.complugins-like