22 Απρ 2016

ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Δείτε τι παροχές έχουν οι δηθεν πρόσφυγες την ώρα που οι Έλληνες μένουν στο δρόμο!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Δείτε τι παροχές έχουν οι δηθεν πρόσφυγες την ώρα που οι Έλληνες μένουν στο δρόμο!

Ούτε 10, ούτε 100, ούτε 1000 αλλά 1400 θα είναι τα διαμερίσματα που θα ενοικιάζονται στους πρόσφυγες που περιμένουν να εγκριθεί το αίτημα μετεγκατάστασης σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Αλλά γιατί να φύγουν, αφού στα σπίτια αυτά θα έχουν όλες τις ανέσεις και τις παροχές, και μάλιστα δωρεάν.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, μονοκατοικίες και ξενώνες, από 60 τ.μ. και άνω που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 6 άτομα. Τα ενοίκια πρέπει να είναι μέχρι 400 ευρώ μηνιαίως, ποσό που το πληρώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω προγράμματος «προσωρινής στέγασης προσφύγων».

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η Ύπατη Αρμοστεία που διαχειρίζεται τα χρήματα, θα πληρώνει και τους λογαριασμούς και τα κοινόχρηστα και οποιαδήποτε μικροέξοδα ή επισκευές του σπιτιού και εισιτήρια για τα μέσα μεταφοράς και ιατρούς.

Και υπάρχει και το «κερασάκι στη τούρτα». Για κάθε άτομο θα δίνεται ένα είδος επιδόματος της τάξεως 90 ευρώ το μήνα. Επιπλέον 15 ευρώ για κάθε παιδί και 5 ευρώ για κάθε γυναίκα.

Την ίδια ώρα, Έλληνες μένουν στους δρόμους, σπίτια βγαίνουν σε πλειστηριασμούς, κόβονται επιδόματα, νοικοκυριά αδυνατούν να πληρώσουν λογαριασμούς και είναι περιττό να γίνει αναφορά στο σύστημα υγείας...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Δείτε τι παροχές έχουν οι δηθεν πρόσφυγες την ώρα που οι Έλληνες μένουν στο δρόμο!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications