Πρώην Μουσουλμάνος Αποκαλύπτει την Αλήθεια… Θα μετανιώσετε πικρά!
Πρώην Μουσουλμάνος Αποκαλύπτει την Αλήθεια… Θα μετανιώσετε πικρά!

Ο Hamed Abdel-Samad είναι ένας Γερμανός -αιγυπτιακής καταγωγής συγγραφέας και πριν από χρόνια απαρνήθηκε το Ισλάμ. Ζει κάτω από τη συνεχή απειλή του θανάτου, και πρέπει να έχει 24ωρη αστυνομική προστασία για τις δηλώσεις του σχετικά με κάποιες αλήθειες για το Islam.

Τελικά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Γερμανία, γιατί χρειαζόνταν 7 άντρες της ασφαλείας όλο το 24 ορό για προστασία από τους μουσουλμάνους που θέλουν να τον σκοτώσουν, (η περίπτωση του αφιερώνεται στους εγχώριους «προοδευτικούς» ισλαμολάγνους).Τώρα ο Συγγραφέας Hamed Abdel-Samad με τη σύζυγό του, Κόνι ζει στην Κοπεγχάγη από όπου δήλωσε πως, «Ήθελα να ξεφύγουμε από το Ισλάμ, μακριά και από την καταπίεση ακόμα και από το γερμανικό καθεστώς.»

Για την αλλαγή της κατοικία του έγραψε στο Facebook, ότι τα πράγματα γίνονται όλο και πιο άβολα και επικίνδυνα για τους ανθρώπους σαν κι αυτόν. Αυτό δεν το γράφει απλά σαν διαπίστωση αλλά σαν προειδοποίηση. «Ναι, έχω κουραστεί και δεν μπορώ πλέον να ανέχομαι την πίεση, αλλά δεν είμαι πικραμένος. Ήταν, μετά από όλα, η απόφασή μου να αποσυρθώ με τον τρόπο που έκανα. Και δεν το μετανιώνω! Ήρθε η ώρα να αναζητήσω ένα νέο σπίτι, όπου μπορώ να βρω και πάλι ηρεμία και ανάπαυση, και να μετακινούμε χωρίς αστυνομική προστασία.»

Ο Abdel-Samad είναι γνωστός για την έντονη κριτική του στο Ισλάμ παρομοιάζοντας το μεταξύ άλλων με τον φασισμό. Για αυτόν τον λόγο ο ίδιος έχει λάβει πολλές απειλές κατά της ζωής του. Για παράδειγμα, το περασμένο έτος μετά από μια διάλεξη που έδωσε στο Κάιρο, ο Αιγύπτιος ιεροκήρυκας, Assem Abdel-Μαγκέντ ζήτησε από τον Πρόεδρο να εκτελεστεί επειδή είχε δήθεν προσβάλει τον προφήτη Μωάμεθ. Από τότε, έχει διατελέσει υπό αστυνομική προστασία.

Στα απομνημονεύματά του ο γερμανικής-αιγυπτιακής καταγωγής συγγραφέας , Hamed Abdel-Samad, περιγράφει μια προσωπική οδύσσεια που ξεκίνησε στην Αίγυπτο με την Μουσουλμανική Αδελφότητα και τελείωσε με μια δουλειά ως ακαδημαϊκός σε ένα Ινστιτούτο Ιστορίας και Πολιτισμού στο Μόναχο. Σημειωτέον ο συγγραφέας γνωρίζει το Κοράνι από έξω.

Σε συνέντευξη του στο Der Spiegel, ο Hamed Abdel-Samad ανέφερε πως έχει περάσει από διάφορες φάσεις της ζωής του. Στο 16, μετά την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο, αγκάλιασε τη μητέρα του, έσφιξε το χέρι του πατέρα του και ξεκίνησε για την αιγυπτιακή πρωτεύουσα Κάιρο όπου ήθελε όχι μόνο να πάρει ανώτατη μόρφωση αλλά και να αλλάξει τον κόσμο.

Αναφερόμενος στην ισλαμική κοινωνία έγραψε χαρακτηριστικά : «Ο καθένας καταπιέζει όλους τους άλλους. Η κυβέρνηση καταπιέζει τους ανθρώπους και οι άνθρωποι καταπιέζουν ο ένας τον άλλον. Κάθε μέρα, εμείς οι μουσουλμάνοι σκεφτόμαστε ποιος ή τι μας έχει προσβάλει . Οι άνθρωποι είναι απογοητευμένοι και όλος ο αραβικός κόσμος. Δεν ξέρουν τι να κάνουν με την οργή τους και ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους».

Μετά από όλα αυτά πήρε τη απόφαση να στείλει μια προσωπική επιστολή στην Γερμανίδα Καγκελάριο κυρία Μέρκελ αναφερόμενος στις δηλώσεις της ότι το Ισλαμ είναι μέρος της Γερμανίας, αλλά και στην πολιτική της για το ζήτημα των Λαθρό μουσουλμάνων που κατακλύζουν την Ευρώπη.

«Με εκτίμηση κύρια Madame καγκελάριος: Είστε η καγκελάριος όλων των πολιτών που ζουν στη Γερμανία και φυσικά η καγκελάριος και των μουσουλμάνων. Αυτό όμως δεν σας δίνει το δικαίωμα να ισχυριζεστε ότι το Ισλάμ ανήκει στην Γερμανία.

Δεν είναι η δουλειά ενός πολιτικού να αποκαταστήσει ή να αξιολογήσει μια θρησκεία. Οι πολιτικοί υπάρχουν για τους ανθρώπους, όχι για να διαφεντεύουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των ανθρώπων αυτών. Πριν κάνετε δημοσίως αυτή την δήλωση ήσασταν υποχρεωμένη να εξηγήσετε στους πολίτες αυτής της χώρας τι είναι στην πραγματικότητα το Ισλάμ, είτε δεν ξέρετε τι είναι το Ισλάμ και ανεπιφύλακτα κάνατε αυτή την δήλωση, ή ξέρετε και σκοπίμως εξαπατάτε τους πολίτες σας σε αυτή την χώρα για να καλύψετε το λαθρεμπόριο πετρελαίου από Σουηδική Αραβία, Τουρκία και Τζιχαντιστές, ώστε να μην θυμώσει και ο Τούρκος εμπορικός εταίρος μας.

Κάνετε λάθος που μας εξαπατάτε. Δείχνετε εύνοια στους μουσουλμάνους με την δήλωση σας αυτή που δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια για την πλειοψηφία των Γερμανών που βλέπουν τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Αλλά όχι μόνο αυτοί τα βλέπουν διαφορετικά, αλλά και πολλοί Γερμανοί μουσουλμάνοι και πρώην μουσουλμάνοι, οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους για να έρθουν σε αυτή την ανοιχτή, ελεύθερη κοινωνία την οποία σήμερα η πολιτικη σας προχωρεί στην καταστροφή της με ανοησίες όπως για πολιτική ορθότητα και για παγκοσμιοποίηση.

Εσείς οι πολιτικοί καταστρέφετε την ειρήνη και πετυχαίνεται ακόμα οι άνθρωποι να γίνονται εχθροί ο ένας με στον άλλο. Προχωρείτε στην μείωση βασικών δικαιωμάτων στην Ευρώπη και επιταχύνετε την αναγκαστική υποταγή σε ένα αυταρχικό ισλαμικό πρότυπο.

Προσέξτε ! Το να κατεβάζεται Σταύρους από εκκλησιές γιατί ενοχλούν τους μουσουλμάνους και να αλλάζεται την ονομασία σε χριστιανικές γιορτές,για να μην πληγώσετε πάλι τους μουσουλμάνος, σίγουρα δεν είναι λύση και ούτε θα φερει θετικά αποτελέσματα.

Κυρία Μέρκελ για όλα αυτά θα μετανιώσετε πικρά!».

(ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Η Μέρκελ ειναι Εβραία(οπως έχουμε πει μόνο εμείς στην Ελλάδα!) και το μόνο που κάνει εκεί ειναι να αφανίσει όσους γνήσιους Γερμανούς/Γερμανίδες έμειναν απο το ΑΛΗΘΙΝΌ ολοκαύτωμα κατά των Γερμανών (κάνεις "ιστορικός " δεν θα τα γράψει αυτά!)! και αυτό έχουμε πει μόνο εμείς στην Ελλάδα! γιατι πολύ πλύση εγκεφάλου πέφτει! απο αριστερούς δηθεν ιστορικούς και ηλίθιους του ίντερνετ!) και ας μην κάνει κάνεις share! γνωρίζω οτι η αλήθεια δεν αρέσει!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications