Oι σωτήρες της οικουμένης ενοχλούνται και απο το σπίτι του Αδόλφου!!!
Oι σωτήρες της οικουμένης ενοχλούνται και απο το σπίτι του Αδόλφου

Η Αυστρία σχεδιάζει να κατασχέσει υπέρ του κράτους την πατρική κατοικία του Αδόλφου Χίτλερ, προκειμένου να θέσει τέλος σε μια διαιωνιζόμενη δικαστική διαμάχη και να εμποδίσει ώστε να μετατραπεί σε μνημείο προσκυνήματος Νεοναζιστών, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

«Καταλήξαμε στην περίοδο των τελευταίων ετών πως η κατάσχεση αποτελεί τον μόνο τρόπο για να αποφευχθεί ότι το κτήριο θα χρησιμοποιηθεί από τους συμπαθούντες των Ναζί», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Καρλ-Χάιντς Γκρούντμπεκ.

Το υπουργείο μελετά τα συνταγματικά και νομικά ερείσματα της υπόθεσης και «θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα» φανερή ένδειξη οτι η σημερινή Γερμανία δεν έχει καμια σχέση με τότε και ειναι υπό κατοχή! καιρός να κανουν και εδώ τα ίδια, με τους άλλους φασίστες! Παπαδόπουλο και Μεταξά! .

Η κατοίκια στην οποία ήλθε στον κόσμο ο Χίτλερ στις 20 Απριλίου 1889 βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Μπράουναου αμ Ιν, στα βόρεια. Σε μια μαρμάρινη πλάκα που έχει αναρτηθεί υπάρχει η επιγραφή:

«Για την ειρήνη, την ελευθερία και τη δημοκρατία. Ποτέ πια φασισμός: τα εκατομμύρια νεκρών μας προειδοποιούν»!!!.

Η μεγάλη αυτή κατοικία, με την κίτρινη πρόσοψη, από το 2011 είναι κενή, αφότου ξεκίνησε η σχοινοτενής αντιδικία του κράτους με την ιδιοκτήτριά του Γκερλίντε Πόμερ.
Κάθε χρόνο, την ημέρα των γενεθλίων του Χίτλερ, διοργανώνονται αντιφασιστικές διαδηλώσεις μπροστά από την κατοικία της οδού Ζάλτσμπουργκερ Φόρσταντ 15.

Αδόλφος Χίτλερ , Ο Άνθρωπος που πολέμησε τις Εβραϊκές Τράπεζες....Και του κήρυξαν πόλεμο οι παγκόσμιο δολοφόνοι και μεγαλύτεροι χασάπηδες των λαών!αλλα κάνεις δεν μιλάει για αυτούς!

Oι σωτήρες της οικουμένης ενοχλούνται και απο το σπίτι του Αδόλφου
Πολύ θα ήθελα να πιάσω ενα κομμουνιστή αριστερό, να δω τι γίνεται στον εγκέφαλο του,οπως και εξετάσεις και ανάλυση DNA, να υποβληθεί σε ύπνωση και αναδρομή...το ίδιο και η κοιμισμένη μάζα! τι διάφορα έχουν απο αυτούς που βλέπουν τα αυτονόητα! θα έλεγε κάνεις οτι ειναι μολυσμένοι ,ειναι φύση αδύνατο κάθε λογικός άνθρωπος να μην μπορεί να δει την αλήθεια, ειναι κατι πολύ περισσότερο απο την πλύση εγκεφάλου!μάλιστα ξινίζουν τα μούτρα τους ,αν τους χαλάσεις το παραμύθι! πρώτη αντίδραση κοιμισμένων και κομμουνιστών : είσαι ναζι φασίστας!και εσύ είσαι κομμουνιστής και πρόβατο και λοιπόν; γεννηθήκατε κομμουνιστές η γίνατε μετα; και γιατι οποιος βλέπει την αλήθεια χωρίς ιδεολογίες και σαχλαμάρες, ειναι ναζι ως κατι το σατανικό; “Ο άνθρωπος δεν μπορεί να δει με τα μάτια του, αν ο νους του είναι τυφλός”!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications