25 Απρ 2016

Πούτιν και στο φεγγάρι - Ετοιμάζεται ρωσική υπερβάση!

Πούτιν και στο φεγγάρι - Ετοιμάζεται ρωσική υπερβάση!

Η Ρωσία καταστρώνει σχέδια για την κατασκευή μιας βάσης στο φεγγάρι. Υποστηρίζει πως θα μπορούσε να έχει ολοκληρώσει το σχέδιό της έως το 2029. Ειδικότερα, το ρωσικό σχέδιο περιλαμβάνει δύο μέρη.

-Το πρώτο είναι η κατασκευή μιας βάσης στην επιφάνεια της Σελήνης με εποικισμούς, επιστημονικά εργαστήρια, βάση προσελήνωσης ακόμη και αστρονομικό παρατηρητήριο.

-Το δεύτερο θα είναι η αποστολή ενός διαστημικού σταθμού, του Lunar Orbital Station (LOS), που θα είναι μια εξελιγμένη εκδοχή του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Σημειώνεται πως από το 2020 η ρωσική διαστημική υπηρεσία (Roscosmos) έχει ανακοινώσει πως θα στείλει στην αθέατη πλευρά του φεγγαριού ρομποτικά σκάφη, με στόχο την αναζήτηση φυσικών πόρων, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στις πρώτες ανθρώπινες αποικίες.

«Πρέπει να πάμε στο φεγγάρι. Ο 21ος θα είναι ο αιώνας της μόνιμης βάσης του ανθρώπινου πολιτισμού και η χώρα μας πρέπει να συμμετάσχει σε αυτήν τη διαδικασία», σημείωσε ο καθηγητής Ιγκόρ Μιτροφάνοφ, ένας από τους επικεφαλής ερευνητές των ρωσικών προγραμμάτων για την Σελήνη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πούτιν και στο φεγγάρι - Ετοιμάζεται ρωσική υπερβάση!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications