26 Απρ 2016

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Σαΐφ Καντάφι πεθαίνει μυστηριωδώς

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Σαΐφ Καντάφι πεθαίνει μυστηριωδώς

Ο John Jones, δικηγόρος υπεράσπισης του Saif al-Islam al-Gaddafy, του γιού του δολοφονημένου ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ αλ-Καντάφι, πέθανε υπό «μυστηριώδεις συνθήκες".

Ο θάνατος του John Jones ανακοινώθηκε στις 18 Απριλίου και έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ως Επικεφαλής Σύμβουλος στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την υπεράσπιση του Saif al-Islam al-Gaddafy, επικουρούμενος από τον Sarah Bafadhel, πάλεψε για το δικαίωμα του πελάτη του για μια δίκαιη δίκη.

Σε επιστολή του προς το UNSMIL, o John Jones ζήτησε την άμεση απελευθέρωση του Saif al-Islam al-Gaddafy με το σκεπτικό ότι το δικαστήριο Al-Hadba, δεν έχει το δικαίωμα να συνεχίσει τη διαδικασία, πόσο μάλλον να τον κρίνει, γιατί είχε αυθαίρετα τεθεί υπό κράτηση και βασανίστηκε.

Ως κράτος μέλος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, η Λιβύη και όλοι οι Λίβυοι έχουν την υποχρέωση να ακολουθήσουν και να σεβαστούν το διεθνές δίκαιο. Ο John Jones ήταν υπέρμαχος της άποψης ότι υπάρχει διεθνές δίκαιο και πρέπει να γίνεται σεβαστό από όλους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Σαΐφ Καντάφι πεθαίνει μυστηριωδώς
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις notification
Μπορείτε να τo κλείστε οποιαδήποτε στιγμή απο το browser

Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΗΔΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

OΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΟΥΝ .Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).facebook.complugins-like