8 Απρ 2016

Νεκρός ο τζιχαντιστής της Αλ Νούσρα που έτρωγε τα θύματα του

Νεκρός ο τζιχαντιστής της Αλ Νούσρα που έτρωγε τα θύματα του

Ο Χαλέντ Αλ Χαμάντ ο τρομοκράτης της Αλ Νούσρα, δηλαδή της Αλ Κάιντα στη Συρία, που πρωταγωνίστησε πριν τρία χρόνια σε βίντεο στο οποίο προσπαθούσε να φάει την καρδιά και το συκώτι ενός νεκρού Σύριου στρατιώτη, έπεσε νεκρός στην Ιντλίμπ της βορειοδυτικής Συρίας.

Ο Χαλέντ Αλ Χαμάντ, περισσότερο γνωστός ως Αμπού Σακάρ, ήταν μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Νούσρα και σκοτώθηκε σε μάχη ανάμεσα στην Αλ Νούσρα και τους «μετριοπαθείς» τζιχαντιστές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο Αμπού Σακάρ έγινε ευρέως γνωστός το 2013 όταν κυκλοφόρησε το βίντεο, στο οποίο κρατά την καρδιά και το συκώτι νεκρού στρατιώτη παριστάνοντας ότι θέλει να τα καταναλώσει.

Τότε ο Σακάρ ήταν μέλος του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, στον οποίο εντάχθηκε μετά το θάνατο του αδελφού του από στρατιώτες του συριακού καθεστώτος του Άσαντ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Νεκρός ο τζιχαντιστής της Αλ Νούσρα που έτρωγε τα θύματα του
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις notification
Μπορείτε να τo κλείστε οποιαδήποτε στιγμή απο το browser

Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΗΔΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

OΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΟΥΝ .Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).facebook.complugins-like