Νέα μαχαιρώματα «προσφύγων»: Σύρος στη Δράμα τραυμάτισε συμπατριώτη του, και μια 16χρονη Ελληνίδα
Νέα μαχαιρώματα «προσφύγων»: Σύρος στη Δράμα τραυμάτισε συμπατριώτη του, και μια 16χρονη Ελληνίδα

Ένα απίστευτο επεισόδιο ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης στη Δομή Φιλοξενίας που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Δράμας όταν ένας 36χρονος Σύρος τραυμάτισε, με μαχαίρι, στη θωρακική χώρα, έναν 25χρονο συμπατριώτη του.

Από το επεισόδιο τραυματίστηκε και ένας ανήλικος, υπήκοος Συρίας 2 μόλις ετών και μία 16χρονη ημεδαπή, η οποία βρισκόταν εκτός των κτιριακών εγκαταστάσεων φιλοξενίας,. Παράλληλα προκλήθηκαν και ζημιές σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, καθώς εντοπίστηκε πάνω του μαχαίρι, οπότε και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε για νοσηλεία και ο ανήλικος Σύρος και η 16χρονη, στην οποία αφού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Μετά την αιματηρή συμπλοκή ο 36χρονος δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί αλλά εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μια αγροτική περιοχή της Δράμας και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications