Μια βασίλισσα ισλαμικής χώρας στη Λέσβο στα πλαίσια της «αντιρατσιστικής προπαγάνδας»: Πόσους «πρόσφυγες» έχει άραγε δεχτεί στον τόπο της;
Μια βασίλισσα ισλαμικής χώρας στη Λέσβο στα πλαίσια της «αντιρατσιστικής προπαγάνδας»: Πόσους «πρόσφυγες» έχει άραγε δεχτεί στον τόπο της;

Από την πολύπαθη Λέσβο παρήλασαν διασημότητες, πρωθυπουργοί και πρόεδροι. Μέχρι και ο Πάπας έφτασε από κοινού με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Βαρθολομαίο, προκειμένου να πιέσουν τους Έλληνες να δεχτούν την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών.

Τώρα, όμως, έχουμε μία βασίλισσα στο νησί, μία αυτού εξοχότης, την Βασίλισσα της Ιορδανίας, η οποία επισκέπτεται το νησί και δίνει τα εύσημα στην κυβέρνηση των ανθελλήνων για την χαοτική κατάσταση που επικρατεί στο νησί.

Καταρχάς: Που βρίσκεται η Ιορδανία; Σας παραθέτουμε ένα χάρτη!

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο χάρτη, η Ιορδανία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην Συρία. Άρα οι Σύροι πρόσφυγες δεν χρειάζεται ούτε να θαλασσοπνιγούν, ούτε να διακινδυνεύσουν προκειμένου να φτάσουν σε ασφαλές έδαφος. Επιπροσθέτως των παραπάνω, η Ιορδανία είναι μια χώρα όπου η επικρατούσα θρησκεία είναι το Σουνιτικό Ισλάμ, δηλαδή το θρήσκευμα της συντριπτικής πλειοψηφίας των «προσφύγων» που φτάνουν στην Πατρίδα μας.

Πόσους «πρόσφυγες» έχει δεχτεί η Ιορδανία; Η Ελλάδα κατά τη διάρκεια του 2015 δέχτηκε στα εδάφη της περί του ενός εκατομμυρίου «προσφύγων». Τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. δείχνουν ότι συνελήφθησαν 130.281 λαθρομετανάστες για παράνομη είσοδο στη χώρα μόνο το πρώτο δίμηνο του 2016.

Κοινώς, ο συνολικός αριθμός αυτών που συνελήφθησαν και αυτών που δεν συνελήφθησαν είναι τουλάχιστον διπλάσιος. Μιλάμε, δηλαδή, για περίπου 1,5 εκατομμύρια «πρόσφυγες» και λαθρομετανάστες.Με συνέντευξή του τον Φεβρουάριο στο BBC ο βασιλιάς της Ιορδανίας αξίωνε οικονομική βοήθεια 2 δισ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να «περιποιηθεί» τους περίπου 600.000 πρόσφυγες που έχει δεχτεί στο έδαφος της Ιορδανίας.

Δηλαδή η Ιορδανία που είναι δίπλα στην Συρία και έχει ως επικρατούσα θρησκεία το Σουνιτικό Ισλάμ έχει δεχτεί περίπου το ένα τρίτο των «προσφύγων» που έχει δεχτεί η Ελλάδα. Μάλλον η Βασίλισσα θεωρεί ότι οι Έλληνες τρώνε... σανό!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications