Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ «Αυγή» ειρωνεύεται τους 450 απολυμένους της Ηλεκτρονικής
Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ «Αυγή» ειρωνεύεται τους 450 απολυμένους της Ηλεκτρονικής

Η πορεία της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης τους τελευταίους μήνες και οι τραγικές της συνέπειες, όπως τα capital controls, οδήγησαν σε πτώχευση την Ηλεκτρονική Αθηνών και στην ανεργία τους 450 εργαζόμενούς της, ωστόσο, η «Αυγή» κάνει σήμερα πλάκα με το λουκέτο στην εταιρεία!

«Η Ηλεκτρονική Αθηνών βγήκε από την πρίζα», είναι ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος της κομματικής εφημερίδας το οποίο φιλοξενείται στην στήλη «Μικρά επιχειρηματικά».

Το σχετικό δημοσίευμα της «Αυγής» να μην λενε οι κομμουνιστές οτι κάνουμε και προπαγάνδα!

Αντί να γράφει για τους 450 ανθρώπους που χάνουν τις δουλειές τους, η «Αυγή» περιορίζεται να σημειώσει ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση πτώχευσης που είχε καταθέσει η εταιρεία και ότι από σήμερα θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα της Ηλεκτρονικής. Μάλιστα, τονίζει ότι οι εργαζόμενοι έχουν πληρωθεί για το δεκαπενθήμερο του Απριλίου, το δώρο του Πάσχα και την αναλογία του επιδόματος αδείας.

Σύμφωνα, πάντως, με ανθρώπους της αγοράς, το λουκέτο στην Ηλεκτρονική στέλνει κι ένα ακόμα μήνυμα στην κυβέρνηση, η οποία στήνει επικοινωνιακό κλίμα δηθεν σφοδρής σύγκρουσης!!! με την Τρόικα (όταν ειναι ενα και το αυτό!) ενόψει της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης της οικονομίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications