ΒΙΝΤΕΟ - Λαθρομετανάστες και αλλοδαπά φρικιά ζητούν ταυτότητα από Έλληνες
ΒΙΝΤΕΟ - Λαθρομετανάστες και αλλοδαπά φρικιά ζητούν ταυτότητα από Έλληνες

Δείτε που καταντήσαμε, τζιχαντοπρόσφυγες και αλλοδαποί αναρχικοί έκλεισαν την Εθνική οδό και ζητούν ταυτότητα από Έλληνες για να περάσουν μέσα στην Ελλάδα! για να δούμε τι κανουν και οι ISIS ΕΛΛΑΔΑς κομμουνιστές! (που απειλούν τους πάντες!και φυσικά οποιος λέει αλήθειες ειναι ναζι, φασίστας,ρατσιστής, οπως λενε και εμάς εδώ τα μαστουρωμένα μιασματα , και τα ζόμπι ΚΚΕ )

Από ομάδα στο facebook - ΧΡΗΣΤΗΣ FACEBOOK γυναικά: Είμαστε για κλάματα ετσι που μας κατάντησαν οι αλήτες που μας κυβερνούν......χθες το βράδυ έκανα μια ανάρτηση και δέχτηκα απειλές μεσώ μηνυμάτων......οποιος δηλαδή δεν θελει τους βάρβαρους λαούς μέσα στην πατρίδα του τον απειλούν πίσω απο ψευδώνυμα..οποιος θελει ας έρθει να εκτελέσει τις απειλές του....ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ..

ΧΡΗΣΤΗΣ FACEBOOK-2 έχουν γεμίσει την Ελλάδα με αυτούς τους τουρκογυφτους , συριζισταν μισούν την Ελλάδα και το δείχνουν κάθε μέρα , εμείς τι κάνουμε?

ΧΡΗΣΤΗΣ FACEBOOK-3(Πρώην συριζα οπως φαίνεται γυναικά) Σηκώθηκαν τα ποδιά να χτυπήσουν το κεφάλι!!! Ποιοι μωρέ;; μέσα στην πατρίδα μας;;; ρε ουστ τσογλαναραδες του ισλαμ!!! Π@δήξτε τους ρεεεεεεεεεεεεεε !!Γιατί ρε Τσιπρα μας μισείς;;;Σκατά στα μούτρα σου!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications