13 Απρ 2016

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κομμουνιστές!!!!! Ξυλοκοπήθηκε Κύπριος στα Εξάρχεια απο το αριστερό παρακράτος!

Ξυλοκοπήθηκε Κύπριος στα Εξάρχεια απο το αριστερό παρακράτος!

Το αριστερό παρακράτος που τόσο καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ και οι παραφυλαδες του προστατεύουν, κτύπησε και πάλι στα Εξάρχεια, που λειτουργεί πλέον ως κράτος εν κράτει, στο κέντρο της Αθήνας.

Κύπριος ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα προφανώς δεν είχε ορθά κομμένα τα μαλλιά του σύμφωνα με τους "αντιφασίστες και αλληλέγγυους" ενώ φορούσε και μπλούζα που έγραφε πάνω το σαφώς "ναζιστικό σύνθημα Μολών Λαβε".

ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κομμουνιστές και γνήσιοι αριστεροί! αφου με επιθέσεις που κανουν και στην σελίδα μας facebook, χωρίς να έχει καμια σχέση με κόμματα , οπως κανουν και στην Χ.Α, η αλήθεια ειναι οτι κανουν σαν λυσσασμένα σκυλια σε κάθε ελεύθερο πνεύμα μη όμοιο τους, και μη μολυσμένο με κομμουνιστικη προπαγάνδα τους (και όχι μόνο!), με την ζωώδη συμπεριφορά τους κατάλαβα τι εννοούσε ο Μυριβήλης, η και αυτός είχε καταλάβει αυτό που έχω καταλάβει και εγώ! το θέμα δεν ειναι τοσο απλο όσο νομίζουν κάποιοι!δεν ειναι μόνο η ηλίθια ιδεολογία τους! αυτή την έφτιαξαν οι "γνωστοί"για να τους ξεχωρίζουν!ειναι κατι πολύ πιο πάνω που ανατρέπει οτι ξέρετε για την ζωή! (υπογραφή ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ)

Τα καλόπαιδα λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ και των διάφορων αλληλέγγυων επιτέθηκαν (με την γνωστή τακτική δέκα εναντίον ενός) στον συμπατριώτη μας αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο δρόμο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κομμουνιστές!!!!! Ξυλοκοπήθηκε Κύπριος στα Εξάρχεια απο το αριστερό παρακράτος!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications