ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥΤΙΝ: Χαρακτήρισε ο Πούτιν την άρχουσα τάξη του κόσμου ως ερπετοειδή ;
ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥΤΙΝ: Χαρακτήρισε ο Πούτιν την άρχουσα τάξη του κόσμου ως ερπετοειδή ;

Ο Πούτιν είπε ότι δεν ήταν ένας από «αυτούς», αλλά ότι τον φοβούνται και έχουν προσπαθήσει να τον παρασύρουν στην ‘’αρχαία Βαβυλωνιακή τους λατρεία’’.

Τα ‘’κρουστικά κύματα’’ δονούν τα πάντα γύρω από το Κρεμλίνο σήμερα, καθώς απλώνεται η φήμη σχετικά με μια έκτακτη συνεδρίαση που συγκάλεσε χθες ο Βλαντιμίρ Πούτιν, όπου, σύμφωνα με τις πηγές, ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι ‘’το 95% της παγκόσμιας άρχουσας τάξης δεν είναι καν ανθρώπινο", αλλά είναι "ψυχρόαιμα υβρίδια" και είναι" μέλη μιας αρχαίας λατρείας. "

Είναι αλήθεια πως ο Πούτιν χαρακτήρισε την πολιτική και οικονομική ελίτ του κόσμου ως ψυχρόαιμα υβριδικά ανθρώπινα ερπετοειδή; Συνέβη πράγματι κάτι τέτοιο ;

Μιλώντας σε ένα φόρουμ κεκλεισμένων των θυρών για τα υψηλότερα κλιμάκια της κυβέρνησης και του προσωπικού της πατρικής του πόλης της Αγίας Πετρούπολης, ο Πούτιν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τη διαρροή των Εγγράφων του Παναμά, επισημαίνοντας ποιος ήταν πίσω από την δολοπλοκία: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, οι υπηρεσίες κατασκοπίας της, και το OCCRP του George Soros.

Ο Πούτιν χτύπησε την γροθιά του στο τραπέζι και αναφώνησε, " George Soros, πονηρέ δράκο, τώρα έχουμε πόλεμο’’, σύμφωνα με πηγές που είναι κοντά στον πρόεδρο. Ο Πούτιν στη συνέχεια ορκίστηκε να κλιμακώσει ακόμη περισσότερο τις κυρώσεις κατά της Ανοικτής Κοινωνίας του Soros.

Όταν ρωτήθηκε από μια κορυφαία βοηθό ως προς το τι εννοεί με το ‘’δράκο’’ (μια ασυνήθιστη λέξη στα ρωσικά), ο Πούτιν αναστέναξε βαριά και κάρφωσε την συγκεντρωμένη ομάδα με το χαρακτηριστικό βλέμμα του πριν να εξηγήσει ότι ΤΙΠΟΤΕ δεν είναι αυτό που φαίνεται σε σχέση με το πώς ο κόσμος διοικείται.

Αντιστεκόμενος στις ήπιες προσπάθειες των στενών συνεργατών του να τον σταματήσουν από το να ‘’ανοιχτεί’’ περισσότερο, ο Πούτιν δήλωσε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν παντού, και ότι είχε προσωπικά βαθιά γνώση των συναλλαγών τους. Ο ίδιος είπε ότι δεν ήταν ένας από αυτούς, αλλά τον φοβούνται και έχουν προσπαθήσει να τον παρασύρουν στην ‘’αρχαία Βαβυλωνιακή τους λατρεία." ‘’Τα αποδεικτικά στοιχεία, αρχαία και σύγχρονα, είναι πάμπολλα’’, είπε.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι η ανθρωπότητα έχει χειραγωγηθεί για να γίνει ‘’ασυνείδητη’’ μέσω της χρήσης προγραμματισμού από τα μέσα ενημέρωσης και την πολιτική, το τέλειο παράδειγμα της οποίας ήταν η πρόσφατη διαρροή των Εγγράφων του Παναμά. Η άρχουσα τάξη του κόσμου έχει τον τυραννικό έλεγχο των τροφίμων, του νερού, και της παροχής του αέρα μας, και ενεργά αποχαυνώνει τις μάζες.

Γιώργος Βουδούρης

Post A Comment:

1 comment

μπλακ-αηςείπε...

....και συ βρε Γιωργη Βουδουρη...που τα ξερεις ολα αυτα που ειπωθηκαν...πισω και μεσα απο κλειστες πορτες εφτασφραγηστες ....οταν προκειται μαλιστα για την ηγεσια της παντοκρατορος Ρωσσιας του Πουτιν.....
ειναι δυνατον να μιλησε σαν "Κυρα Κατινα" ο Βλαδιμηρος ;;;;;..... και μαλιστα...να εφτασαν μεχρις τα δικα σου τα αφτια;;;;.....
...Ας ειμαστε σοβαροι πλεον...διοτι ειμαστε που ειμαστε ...σαν Λαουτζικος....επηρρεπεις στο να περιμενουμε τον "καποιον" απο εξω που "θααααα" .....ερθει να μας βοηθησει και να μας σωσει.....

(τρομαρα μας....ακομη ενα υπολοιπο του ραγιαδιασμου των 400 χρονων .....που οι προεστοι και οι τουρκοπαρδοι συμπολιτες μας.....εκαναν τα παντα για να ξεχασουμε οτι ....στην ενδοξη Ιστορια του Ελληνικου πνευματος ...γραφτηκαν ηρωικες παρενθεσεις της Ελληνικης καρδιας μας ......οταν ΜΟΝΟΙ μας ....στον Μαραθωνα....στας Θερμοπυλας....στην Σαλαμινα....στο Αλβανικο Επος ......σωζαμε την Ιστορια της Ευρωπης και την πορια της εξελιξης της.....)

....Γιαυτο ας ειμαστε προσεκτοι οταν εξυψωνουμε ξενους και οχι την υπερηφανη Ελληνικη Ψυχη των Ελληνων και των Ελληνιδων !!!!!!
Απλα διοτι ....παλι...ΜΟΝΟΙ μας.....θα αντιμετωπισουμε ....τις απειλες και τους κινδυνους της Υπαρξης του Ελληνισμου!.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications