14 Απρ 2016

Για αυτά τα παιδιά καμιά αργυρώνητη πουτ@να της δημοσιογραφίας δεν θ’ ανοίξει το στόμα της… όλοι μούγκα στη στρούγγα!

Για αυτά τα παιδιά καμιά αργυρώνητη πουτ@να της δημοσιογραφίας δεν θ’ ανοίξει το στόμα της… όλοι μούγκα στη στρούγγα!

Kανένας αλήτης ρουφιάνος δημοσιογράφος, λινάτσα Τζολί, Ντενίση, Ρεντγκρέηβ, Ρουβάς, Βαρδινογιαννη, Καρακώστα και Σια… Καμμία αδρά επιχορηγούμενη ΜΚΟ… αφου οι ίδιοι που πληρώνουν την ISIS πληρώνουν ΜΚΟ να το παίζουν φιλεύσπλαχνοι!!!

Αυτό δε θα το αναμεταδώσει όμως κανείς! Πάνω από 80 απανθρακωμένα παιδιά απο επίθεση των Ισλαμιστών της Μπόκο Χαράμ σε σχολείο. Κανείς δεν θα κλάψει. Καμιά Τζολί, Ντενίση, Ρεντγκρεηβ, Σάκης και Βαρδινογιάννη.

Η αιματοχυσία στη Νιγηρία και η δράση των ισλαμιστών της Μπόκο Χαράμ δεν φαίνεται να βρίσκει ένα τέλος. Μία νέα επίθεση έγινε το Σάββατο, σε τρία διαφορετικά χωριά της βορειοανατολικής Νιγηρίας, με αποτέλεσμα τον θάνατο 30 ανθρώπων και τον τραυματισμό τουλάχιστον 20. Σύμφωνα με μαρτυρίες από την περιοχή, οι ομάδες της Μπόκο Χαράμ μπήκαν σε αυτά τα τρία χωριά και κατακρεούργησαν τους πολίτες με μαχαίρια(κλασική τακτική κομμουνιστών αυτά που λέγαμε εδώ-

Η επίθεση σε αυτά τα τρία χωριά έγινε γνωστή σήμερα, καθώς εκτός των άλλων στην περιοχή οι επικοινωνίες είναι εξαιρετικά δύσκολες, καθώς έχουν καταστραφεί όλες οι υποδομές από την Μπόκο Χαράμ.

Η τελευταία επίθεση στα συγκεκριμένα χωριά έρχεται να επιβεβαιώσει την αυξανόμενη δράση της οργάνωσης στην περιοχή, η οποία περιλαμβάνει την επίθεση σε έναν οικισμό, τις δολοφονίες αρκετών από τους αμάχους, τις κλοπές και τους βιασμούς, και στο τέλος το κάψιμο του χωριού.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Για αυτά τα παιδιά καμιά αργυρώνητη πουτ@να της δημοσιογραφίας δεν θ’ ανοίξει το στόμα της… όλοι μούγκα στη στρούγγα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications