Το Ισραήλ προειδοποιεί (σαν να παραδέχονται οτι αυτοί ειναι απο πίσω!): Τα χτυπήματα σε Παρίσι και Βρυξέλλες ήταν μόνο η αρχή!
Το Ισραήλ προειδοποιεί (σαν να παραδέχονται οτι αυτοί ειναι απο πίσω!): Τα χτυπήματα σε Παρίσι και Βρυξέλλες ήταν μόνο η αρχή!

Πολλές εκατοντάδες τζιχαντιστές έχουν εισέλθει στην Ευρώπη και σχεδιάζουν να χτυπήσουν δυτικούς στόχους στο ευρωπαϊκό έδαφος, είπε ο υπουργός Αμύνης του Ισραήλ Μοσέ Γιαλόν στον Πολωνό ομόλογό του Αντόνι Ματσιέρεβιτς, σε συνάντησή τους στο Τελ Αβίβ την Τετάρτη.

«Θεωρούμε ότι αυτά που είδαμε στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες είναι μόνο η αρχή, και οι προσπάθειες για να πραγματοποιηθούν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη θα συνεχιστούν», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, ο Μοσέ Γιαλόν δήλωσε ότι «Δεν αναμένουμε να υπάρξει σταθερότητα και ένα τέλος στην αιματοχυσία στη Συρία σύντομα».

«Στον πόλεμο εκεί [στη Συρία], υπάρχουν πολλά αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα και πάρα πολλοί παίκτες στην αρένα», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Ορισμένοι από αυτούς τους παίκτες, οι οργανώσεις του παγκόσμιου τζιχαντισμού για παράδειγμα, είναι αποφασισμένες να συνεχίσουν να μάχονται».

Οι τζιχαντιστές αποθηκεύουν όπλα στη Δύση και μεταφέρουν τις γνώσεις που απέκτησαν πολεμώντας στη Συρία και υποθάλπουν την εξτρεμιστική ιδεολογία», προειδοποίησε ο Μοσέ Γιαλόν.

Αναφερόμενoς στην ανθρωπιστική καταστροφή που επηρεάζει τους αμάχους στη Συρία, ο Γιαλόν δήλωσε ότι το Ισραήλ παρέχει φάρμακα, τρόφιμα «και οτιδήποτε χρειάζονται οι πρόσφυγες που φτάνουν στα βόρεια σύνορά μας. Ως Εβραίοι δεν μπορούμε να αγνοήσουμε αυτή την ανθρωπιστική τραγωδία».

Πηγή απο το αριστεροκομμουνιστικο tribune.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications