Έχεις iPhone;; Τότε καλά να πάθεις ...To FBI προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ξεκλείδωμα των iPhone σε όποια Αρχή το ζητήσει.
Έχεις iPhone;; Τότε καλά να πάθεις ...To FBI προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ξεκλείδωμα των iPhone σε όποια Αρχή το ζητήσει.

FBI: ‘Σπάμε’ όποιο iPhone θέλετε

Η επιδεξιότητα των τεχνικών του FBI στο "σπάσιμο" των iPhone πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ή, το FBI βρήκε κάποια ευπάθεια που του επιτρέπει να αποκρυπτογραφεί iPhone μέχρι η Apple να καταφέρει να την επιδιορθώσει.

Τo FBI δεν κρατά τις πληροφορίες και τις δυνατότητες που έχει ιδία χρήση, αλλά προσφέρει τις υπηρεσίες του στο "σπάσιμο" iPhone όπου του ζητηθεί. To FBI επιβεβαίωσε στο Buzzfeed ότι την Παρασκευή θα ανακοινώσει επίσημα την πρόθεση του να βοηθήσει.

Φημολογείται ότι το FBI συνεργάζεται με την ισραηλινή εταιρεία ασφαλείας Cellebrite για το σπάσιμο του iPhone. Η μέθοδος πιθανολογείται ότι είναι mirroring της NAND flash του τηλεφώνου. To FBI είναι απίθανο να γνωστοποιήσει την ευπάθεια που χρησιμοποιεί για το σπάσιμο των iPhone στην Apple, ως επίσημη επιβολή του νόμου με ζητούμενο την ανωνυμία.

H Αpple είπε ότι θα συνεχίζει να ενισχύει την ασφάλεια των συσκευών της, αλλά δεν σχολίασε το πώς θα μπορούσε να διορθώσει την ευπάθεια στο μέλλον.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications