ΗΠΑ και Ισραήλ ζητούν την άμεση εκκένωση της Τουρκίας από τους πολίτες τους
ΗΠΑ και Ισραήλ ζητούν την άμεση εκκένωση της Τουρκίας από τους πολίτες τους

ΗΠΑ και Ισραήλ με επείγουσα ανακοίνωση καλούν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν άμεσα την Τουρκία ενώ ζητούν από όσους δεν μπορούν να μην πλησιάσουν Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια γιατί θεωρούν δεδομένο ότι έρχεται μεγάλο κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων. Η εκτίμηση αυτή φέρεται να είναι κοινή στις μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ και Ισραήλ

Συγκεκριμένα, το Ισραήλ προειδοποιεί τους κατοίκους του για «επικείμενη απειλή» νέων τρομοκρατικών επιθέσεων στην Τουρκία και καλεί όσους μπορούν να φύγουν άμεσα και οι υπόλοιποι να μην επισκεφτούν καν την χώρα.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας επανέλαβε την ειδοποίηση που είχε ξανακάνει τρεις εβδομάδες πριν όταν οι εκρήξεις σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη είχαν ανεβάσει το επίπεδο συναγερμού θέτοντας τις αρχές σε ύψιστη επιφυλακή επιπέδου 2.

«Ως αποτέλεσμα τις αξιολόγησης και ανάλυσης των πληροφοριών επιβεβαιώνουμε το ύψιστο επίπεδο συναγερμού στην Τουρκία και καλούμε όλους να εστιάσουν σε αυτό» ανέφερε η ανακοίνωση εκ μέρους της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

«Σε αυτή τη χώρα υπάρχει επικείμενη απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων. Δίνουμε έμφαση σε αυτό τον κίνδυνο ο οποίος υπάρχει σε όλα τα τουριστικά δίκτυα στην Τουρκία. Να μην επισκεφτείτε την Τουρκία και αυτοί που είναι ήδη εκεί προτείνουμε να φύγουν το συντομότερο δυνατόν και μέχρι τότε να μην εμφανιστούν σε δημόσια μέρη και να ακολουθούν τις οδηγίες της τουρκικής αστυνομίας» κατέληγε η ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα και η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τουρκία προειδοποίησε σήμερα τους Αμερικανούς κατοίκους για τον πραγματικό κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων σε τουριστικές περιοχές σε Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια.

«Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τουρκία προειδοποιεί τους πολίτες των ΗΠΑ ότι υπάρχουν πραγματικές απειλές σε τουριστικές περιοχές ειδικά σε δημόσια μέρη ειδικά σε Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια» ανέφερε η ανακοίνωση και προσθέτει:«Οι Αμερικανοί να «δείξουν εξαιρετική προσοχή». «Να αποφύγετε πλατείες και αποβάθρες».

Post A Comment:

1 comment

μπλακ-αηςείπε...

...δυστυχως ακομη μια φορα αποδεικνυεται οτι ο Οβραιος ειναι ο υπουλος εχθρος της Ελλας... αφου ενω απο την μια μας το παιζει φιλος των δυο Ελληνικων Κρατων της Ελληνικης Κυπρου και της Ελλας και μαλιστα ζητωντας μας και παραχωρησεις και διευκολυνσεις για τα συμφεροντα του βεβαια...... απο την αλλη ανακοινωθηκε απο το υπουργειο Εξωτερικων των Τουρκων οτι οι συνομιλιες μεταξυ τους για την αναθερμανση των σχεσεων τπυς πανε προοδευτικα πολυ καλα!!!!!!!....τοσο καλα μαλιστα που συζητησαν σε βαθος την μεταφορα του αεριου των Οβραιων στην Τουρκια και με ποσα ποσοστα θα παρουν μερος στο εργο τουρκικες και οβραιηκες εταιριες που θα κατασκευασουν τον αγωγο!!!!!!! υποψη βεβαια οτι για να γινουν ολα αυτα χρειαζονται και την εγκριση της Κυπριακης Δημοκρατιας που θα περασει απο τα χωρικα υδατα της......(γιαυτο και θελουν να την διαλυσουν για να την εχουν του χεριου τους με την εκ περιτροπης προεδρεια στην ενωμενη Κυπρο..."""κουνια που τους κουναγε""".... που θα ψηφισει σε δημοψηφισμα τετοια λυση ο Ελληνας Κυπριος και η Ελληνιδα Κυπρια....)
Απο την μια λοιπον καταλαβαινουν το μισος των τουρκων και την αλλαζονεια του Ερτογιαννη ως μη αξιοπιστους εταιρους τους αλλα απο την αλλην εφοσον οι τουρκοι ειναι εχθροι του Ελληνισμου ...καλα ειναι να εχουν και καλρς σχεσεις μαζι τους για να καταφερνουν να φθειρουν την Ελλας...... τετοιοι φιλοι μας οι Οβραιοι!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications